Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-23') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 1200, 20

На Рахівщині у будинок священника кинули пляшкою з легкозаймистою речовиною

10 січня, близько 2-ої години ночі до поліції надійшло повідомлення про злочин в селі Ділове. Вогнем пошкоджено будинок заявників, а саме металопластиковий підвіконник та скло на віконній шибці.

На гірськолижному курорті у Великоберезнянському районі стався конфлікт за участі великої кількості

9 січня, на гірськолижний курорт, що знаходиться у Великоберезнянському районі, прийшла група місцевих жителів. Чоловіки вчинили конфлікт з адміністрацією та блокували роботу гірськолижної траси дерев’яними гілками.

На Перечинщині у ДТП загинуи двоє чоловіків

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 8 січня на автодорозі між населеними пунктами Сімер та Тур‘я Ремети.

У Тячеві чоловік побив свою співмешканку та вбив двох її дітей

Це сталося 6 січня в одному із розважальних закладів райцентру.

Судитимуть учасників злочинного угрупування, що вимагали до $47 000 у підприємців області

Закарпатська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно чотирьох членів злочинного угрупування, які займалися вимаганням коштів від підприємців.

Голові ОТГ на Мукачівщині, що вкрав гроші на будівництві дитячих майданчиків, обрано запобіжний захі

4 січня суддею Ужгородського міськрайонного суду задоволено клопотання слідчого ГУНП відносно голови Івановецької ОТГ, та ще двом його спільникам, які підозрюються у заволодіні бюджетними коштами у розмірі 550 тисяч гривень, які були виділені на будівництво дитячих майданчиків і капітальні ремонти територій у кількох населених пунктах.

Інспектор прикордонної служби Чопського загону за хабарі сприяв контрабанді сигарет

Військовослужбовець мав надавати зловмисникам інформацію про місця розташування та час несення служби прикордонників.

Юнака, тіло якого знайшли у каналі, збив автомобіль

4 січня на Тячівщині у потічку села Ганичі, знайшли тіло мешканця села Підплеша 2004 року народження. Однією з причин загибелі вважали утоплення. Подальше розслідування дало змогу встановити справжню причину - 16-річний хлопець потрапив у ДТП.

СБУ викрила мешканця Закарпаття, який закликав до зміни меж території України

​Кіберфахівці Служби безпеки України блокували у Закарпатській області діяльність місцевого мешканця області, який закликав до відокремлення окремих територій нашої держави.

Нетверезий ужгородець викрав авто своєї дружини

3 грудня правоохоронці отримали виклик про викрадення авто на вулиці Нахімова в Ужгороді. Заявниця повідомила, що її п'яний чоловік без дозволу взяв автомобіль і поїхав у невідомому напрямку.

В Ужгороді випадкова свідка завадила злочинцям обікрасти квартиру сусідів

2 січня правоохоронці отримали повідомлення про проникнення до квартири на вулиці Климпуша. Заявниця повідомила, що побачила як невідомі намагались зламати замок вхідних дверей сусідньої квартири. Щоб запобігти цьому жінка почала стукати у свої двері. Чоловіки злякались і втекли, але заявниця запам‘ятала їхній вигляд.

На Хустщині пенсіонер на смерть збив пішохода і втік з місця пригоди

У селі Стеблівка водій «Mercedes-Benz Vito» здійснив наїзд на пішохода і зник з місця аварії. 47-річний потерпілий загинув на місці пригоди. Автомобіль та самого водія поліцейські розшукали на Тячівщині.

Мукачівець обікрав квартиру своєї знайомої, попередньо викравши в неї ключі

Раніше судимий мукачівець незаконно заволодів ключами від помешкання потерпілої і у новорічну ніч проник до її житла.

На Тячівщині 18-річна жінка пограбувала 35-річного чоловіка, скориставшись його фізичними вадами

Це сталося 1 січня о 23:15 на одній з центральних вулиць села Дубове. Потерпілий розповів правоохоронцям, що до нього підійшли молоді жінки і одна з них відкрито відібрала його особисті речі.

Посадовець ОТГ на Мукачівщині привласнив 650 тис. грн під час ремонту дитячих майданчиків

Правоохоронці викрили на махінаціях з державними коштами   голову однієї із територіальних громад Мукачівщини. У ході досудового розслідування, поліцейські встановили, що посадовець, діючи умисно, розробив схему з привласнення коштів з бюджету.

У Рахові троє злочинців обікрали мисливський магазин, усіх взято під варту з визначенням застави

Повідомлення про крадіжку товару з магазину, що спеціалізується на продажі мисливсько-рибальського спорядження, надійшло до поліції 26 грудня. Невідомі особи проникли на склад та викрали товар.

Словаки показали літальні апарати, якими контрабандисти доставляли сигарети з України

Словацькі тележурналісти випустили сюжет про керовані літальні апарати, які зазнали аварії на території Словаччини. Контрабанда до Євросоюзу здійснювалася вертольотами та невеликими саморобними літаками.

На Виноградівщині в ДТП загинув пішохід

Це сталося 25 грудня. До поліції зателефонував чоловік, який повідомив, що збив пішохода біля АЗС в смт. Вилок.

На Тячівщині в ДТП загинув мотоцикліст та його пасажир

25 грудня, близько 3 години ночі на лінію «102» надійшло повідомлення про автомобільну аварію в селі Широкий Луг на Тячівщині - мотоцикл зіткнувся з вантажівкою.

В Ужгороді таксист пограбував пасажира

25 грудня, близько 5 години ранку до поліції звернувся 37-річний мешканець Ужгородського району та повідомив, що його пограбував таксист зі спільниками.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат