Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 1220, 20

Посадовець ОТГ на Мукачівщині привласнив 650 тис. грн під час ремонту дитячих майданчиків

Правоохоронці викрили на махінаціях з державними коштами   голову однієї із територіальних громад Мукачівщини. У ході досудового розслідування, поліцейські встановили, що посадовець, діючи умисно, розробив схему з привласнення коштів з бюджету.

У Рахові троє злочинців обікрали мисливський магазин, усіх взято під варту з визначенням застави

Повідомлення про крадіжку товару з магазину, що спеціалізується на продажі мисливсько-рибальського спорядження, надійшло до поліції 26 грудня. Невідомі особи проникли на склад та викрали товар.

Словаки показали літальні апарати, якими контрабандисти доставляли сигарети з України

Словацькі тележурналісти випустили сюжет про керовані літальні апарати, які зазнали аварії на території Словаччини. Контрабанда до Євросоюзу здійснювалася вертольотами та невеликими саморобними літаками.

На Виноградівщині в ДТП загинув пішохід

Це сталося 25 грудня. До поліції зателефонував чоловік, який повідомив, що збив пішохода біля АЗС в смт. Вилок.

На Тячівщині в ДТП загинув мотоцикліст та його пасажир

25 грудня, близько 3 години ночі на лінію «102» надійшло повідомлення про автомобільну аварію в селі Широкий Луг на Тячівщині - мотоцикл зіткнувся з вантажівкою.

В Ужгороді таксист пограбував пасажира

25 грудня, близько 5 години ранку до поліції звернувся 37-річний мешканець Ужгородського району та повідомив, що його пограбував таксист зі спільниками.

На Свалявщині нетверезий мотоцикліст, збив 14-річну дівчину

ДТП сталася 22 грудня у селі Березники. 20-річний місцевий житель на мотоциклі "Форте" (на фото) не впорався з керуванням та допустив зіткнення з односельчанкою. Неповнолітню госпіталізували до реанімації Свалявської лікарні з травмами голови та рваними ранами на тілі.

На Хустщині чоловік зарізав свого брата

У селі Хустець, що на Хустщині, 70-річний чоловік заподіяв смертельні тілесні ушкодження 75-річному братові, у якого гостював.

На Мукачівщині жінка до смерті забила свою односельчанку

19 грудня, до поліції із повідомленням про смерть своєї родички звернувся житель Мукачівщини. За словами заявника, тіло 78-річної жінки він виявив у її ж будинку в селі Кузьмино.

Правоохоронці викрили групу квартирних крадіїв, які орудували в Ужгороді

Впродовж останнього місяця на лінію «102» стали надходити повідомлення про крадіжки з квартир в Ужгороді. Потерпілі повідомляли про те, що в помешканнях невідомі віджимали двері та виносили цінні речі.

Жителя Рахівщини, який стріляв у поліцейських, засуджено на 12 років позбавлення волі

У листопаді 2016 року мешканець Рахівського району з автомата Калашникова здійснив серію пострілів по працівникам Рахівського відділення поліції. Один із правоохоронців отримав вогнепальні поранення.

Двох ужгородських розбійників, які напали на малолітнього, ув’язнили на 7 років

Апеляційний суд залишив в силі вирок суду, яким двох осіб засуджено до позбавлення волі за розбійний напад неповнолітнього потерпілого.

В Іршаві, з вини нетверезого водія, загинув капітан ФК Бужора Мирослав Мудра

16 грудня, близько 23.00 до поліції надійшло повідомлення про ДТП з потерпілими на вулиці Шевченка у місті Іршава.

На Мукачівщині дві комерсантки обікрали незрячу жінку

Дві жінки під приводом продажу товару зайшли до приватного помешкання незрячої 59-річної мешканки села Жнятино та викрали 30 тисяч гривень. Допоки одна пропонувала власниці оселі товар, інша зайшла до кімнати та викрала гроші.

На Воловеччині у ДТП загинув 43-річний чоловік

14 грудня в селі Гукливе Воловецького району туристичний автобус з десятьма пасажирами в’їхав в авто місцевого мешканця.

В Ужгороді жінка інсценувала ДТП, щоб звинуватити поліцейських

13 грудня патрульні зупинили авто Volkswagen за порушення ПДР. Під час розмови поліцейські виявили, що водійка не має посвідчення водія.

В Ужгороді чоловік підпалив помешкання своєї маттері

13 грудня патрульним на планшет надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Чкалова. Поліцейські одразу прибули на місце події і з’ясували, що йдеться про умисний підпал майна.

В центрі Ужгорода неповнолітній серед білого дня пограбував перехожого

11 грудня, до поліції надійшло повідомлення про грабіж на Проспекті Свободи в Ужгороді. Прибувши за викликом поліцейські з'ясували, що поблизу одного з магазинів, до потерпілого ззаду підбіг невідомий, повалив чоловіка на землю та відібрав у нього мобільний телефон.

На Виноградівщині невідомі зробили провокативний напис, метою якого є розпалення міжнаціональної вор

У селі Пийтерфолво на фасаді сільської ради невідомі зробили напис провокативного характеру: "Закарпаття — це Україна. Ми за вами прийдемо. Правий сектор". Слідчі проводять досудове розслідування.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат