Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 1380, 20

Встановлено водія, який минулого тижня травмував трьох підлітків і зник з місця аварії

Дорожньо-транспортна пригода за участі водія-втікача трапилася 7 серпня на Хустщині.

Мешканця Перечинщини підозрюють у зґвалтуванні неповнолітньої

Слідчим суддею Перечинського районного суду задоволено клопотання слідчого, погоджене процесуальним прокурором, та взято під варту на 60 діб 36-річного мешканця села Сімер, якого підозрюють у зґвалтуванні 11-річної дівчини. Можливість внесення ним застави виключено.

На Мукачівщині батько й малолітній син разом пішли на злочин

Наприкінці липня поліцейські викрили на незаконній діяльності двох жителів села Домбоки. Слідчі встановили, що, маючи на меті злочинний умисел, 46-річний крадій спланував крадіжку майна зі складського приміщення у селі Зняцево. До незаконної діяльності чоловік   втягнув малолітнього сина, з яким разом і пішов обкрадати будівлю. Сума заподіяних ними збитків склала майже 3000 гривень.

На Хустщині в ДТП сильно постраждав велосипедист, водій і втік

9 серпня, близько 22:00, до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілим у селі Іза Хустського району. Травми отримав неповнолітній мешканець села Кіреші Хустського району. Хлопця з тілесними ушкодженнями госпіталізували до реанімаційного відділення лікарні.

У Міжгір`ї в ДТП постраждали троє дівчат, водії двох авто були п`яними

Водій автомобіля «Volkswagen СС», 29-річний місцевий житель,   не впорався з керуванням і зіткнувся з автомобілем «Mercedes Sprinter». Продовживши рух, водій «Volkswagen СС» зіткнувся ще з одним авто –   «Volkswagen Passat», за кермом якого був 19-річний мешканець села Синевир Міжгірського району.

Двоє громадян Словаччини пограбували 59-річну ужгородку

Ужгородські поліцейські затримали двох злочинців, які відкрито заволоділи грошима потерпілої в сумі понад 30 тисяч гривень.

У Берегові патрульні затримали наркодилера з арсеналом зброї

Вночі 7 серпня, поліцейські зупинили автомобіль «Volkswagen Transporter», який рухався в темну пору без увімкненого світла фар. За кермом мікроавтобуса перебував 33-річний місцевий мешканець.

У Виноградові поліція викрила крадія обладнання зі станції техобслуговування

До поліції із заявою про викрадення з станції техобслуговування дороговартісного обладнання звернулася мешканка Виноградова. На місці події поліцейські встановили, що в ніч на 4 серпня на територію СТО проникли невідомі особи, які викрали звідти приладдя для обслуговування автомобілів, компресор, бочку моторного мастила, помпу та дві естакади.

Злочинець прикидався жебраком і обкрадав оселі на Виноградівщині

У поліцію із заявою про злочин звернувся житель села Великі Ком’яти Виноградівського району. Заявник повідомив про те, що за його відсутності в будинок проникли невідомі особи й викрали гроші та золоті вироби.

В Ужгороді затримали вимагачів, які шантажували потерпілих розповсюдженням відео за їх участі

Троє злочинців, до якого входила 29-річна жінка, затримали працівники поліції Закарпаття. Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що жителі Львівщини займалися шантажем.

Обрані запобіжні заходи і відсторонення у справі розтрати коштів посадовцями Ужгородської міськради

Сьогодні відбулося підготовче судове засідання у справі щодо розтрати близько 2 млн. грн. працівниками Департаменту міського господарства Ужгородської міськради.

На Донеччині знайшли чоловіка, який вбив священника із Закарпаття

Донеччанин вбив чоловіка у Хмельницькій області, а його понівечене тіло залишив біля автобусної зупинки серед дерев. З особистими речами вбитого зловмисник повернувся додому, будучи впевненим, що знищив всі докази причетності до злочину. Проте вже за кілька днів підозрюваний був затриманий співробітниками управління карного розшуку поліції Донеччини у взаємодії з поліцейськими Хмельниччини.

В Ужгороді бійцівський пес загриз маленького шпіца, власниця сплатить штраф 51 гривню

Випадок стався 2 серпня біля Боздоського парку в Ужгороді. Собаку породи шпіц на повідку вела дев’ятирічна дівчинка з мамою, коли на тварину напав тер`єр. Хазяйка каже: залишила прив’язаного собаку на 5 хвилин, поки ходила в магазин.

В Тячеві поліцейські затримали раніше судимого злочинця, який напав на пенсіонерку

31-річний раніше неодноразово судимий мешканець Тячева проник в помешкання пенсіонерки та, погрожуючи ножем, обікрав жінку.

На Мукачівщині сталася смертельна ДТП з вини нетверезого водія

У селі Страбичово Мукачівського району зіткнулися автомобіль «ВАЗ 2115» та вантажний автомобіль «IVECO». Внаслідок автомобільної аварії, пасажир легковика помер. Водія «ВАЗ», який за кермом перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння, затримано.

Посадовці міськради вкрали 2 млн грн при ремонті на площах Кирпи та Поштовій

Прокуратурою Закарпатської області затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт щодо директора та двох працівників Департаменту міського господарства Ужгородської міської ради та двох керівників приватних фірм, які здійснювали ремонти площ Поштової та Кирпи.

Засуджено чоловіка, що підпалив будинок колишньої співмешканки на Мукачівщині

Події трапилися наприкінці вересня 2018 року в селі Березинка на Мукачівщині.

У Тячеві двоє чоловіків та жінка пограбували пенсіонерку

Про грабіжницький напад на оселю 67-річної жінки повідомив сусід. Чоловік почув крики та помітив у будинку сусідки невідомих людей. Це сталося 1 серпня о 23.30.

На Рахівщині в ДТП загинули двоє місцевих чоловіків

Автопригода сталася 2 серпня о 5-й ранку в селі Лазещина.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат