Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 1480, 20

На Рахівщині чоловік обкрадав церкву, якій прислужував

Працівники поліції Рахівщини розпочали розслідування справи щодо крадіжки близько 20 тисяч гривень з храму в селі Середнє Водяне.

Волинські правоохоронці затримали на Закарпатті серійного крадія, його спільника розшукують

Поліцейські провели санкціоновані обшуки за чотирма адресами в Закарпатській області. В одному з помешкань виявили громадянина, який підозрюється у скоєнні крадіжки значної суми коштів та вчиненні ряду аналогічних злочинів у різних областях України.

На Берегівщині сільський голова виділив своєму сину 1 га земель водного фонду

Голова одного із сіл Берегівщини, у 2013-2014 роках взяв участь у прийнятті сільською радою рішень про відведення в оренду земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства площею 1,0 га своєму сину. Вартість землі складає 1 млн 075 тис грн.

Вбивця-рецидивіст з Хуста отримав довічне ув`язнення

Прокурором Тячівської місцевої прокуратури доведено вину 44-річного хустянина в умисному вбивстві чоловіка вчиненому при обтяжуючих обставинах та ряді інших злочинів. Мотивом вбивства є звичайне хуліганство.

Правоохоронці Закарпаття затримали податківця при отриманні 2 тис дол

Затримано завідувача сектору запобігання корупції головного управління державної податкової служби в Закарпатській області при отриманні неправомірної вигоди.

В Ужгороді затримали двох грабіжників, які орудували в районі залізничного вокзалу

Повідомлення про грабіж надійшло патрульним 25 травня, близько 15-ї години. Прибувши на виклик на вулицю Станційну, інспектори поспілкувалися із заявником, який повідомив, що невідомі особи відібрали у нього гаманець.

На Виноградівщині сільський голова, якому висловили недовіру, продовжував нараховувати собі зарплату

Прокурором Виноградівського відділу Берегівської місцевої прокуратури погоджено підозру уже колишньому сільському голові, повноваження якого були достроково припинені за народною ініціативою у лютому 2019 року.

В Ужгороді нетверезий водій керував авто з перебитими номерами агрегатів

У той же час в Мукачеві патрульні ганялися за наркоманом, який перебував у розшуку як зникла особа.

На Ужгородщині під колесами BMW загинув велосипедист

21 травня, до поліції надійшло повідомлення від медиків про автопригоду у селі Велика Добронь.

Псевдомінер з Мукачівщини може сісти за грати на 6 років

Прокурором прокуратури Закарпатської області затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно мешканця с.Старе Давидково, Мукачівського району, який підозрюється у псевдозамінуванні ресторану у центральній частині Мукачева.

У Мукачеві поліцейські викрили квартирного крадія (ВІДЕО)

Днями до Мукачівський відділ поліції ГУ НП в Закарпатській області надійшло повідомлення про те, що невідомий чоловік проник до помешкання заявника і намагається здійснити крадіжку. Також заявник повідомив, що будинок обладнаний сигналізацією, після спрацювання якої крадій вистрибнув через вікно і втік.

Правоохоронці розслідують обставини спалаху COVID-19 у психоневрологічному інтернаті в Мукачеві

Сьогодні ми повідомляли про різкий спалах інфекції COVID-19 у психоневрологічному інтернаті. Станом на ранок у закладі діагностовано коронавірусну інфекцію у 26-ти осіб.

Двоє виноградівців підозрюються у вбивстві

Днями до поліції з повідомленням про зникнення 29-річного чоловіка, звернулися його рідні. Було встановлено, що до зникнення чоловіка можуть бути причетні двоє місцевих мешканців, з якими у нього в ніч зникнення виник конфлікт, який переріс в бійку.

Судитимуть закарпатського суддю, що вимагав хабар за позитивне рішення суду

Закінчено розслідування факту хабарництва головою одного з районних судів Закарпатської області.

Взято під варту директора підприємства, яке займалося реконструкцією площі Поштової в Ужгороді

На 60 діб взяли під варту директора приватного товариства, який, у співучасті із директором Департаменту міського господарства Володимиром Бабідоричем, розтратили майже 470 тис грн бюджетних коштів, виділених на реконструкцію площі пл. Поштової в Ужгороді.

7 років ув’язнення за вбивство матері

Іршавським районним судом визнано винним 58-річного підозрюваного у вбивстві рідної матері.

Житель Воловця до смерті побив жителя Берегівщини

18 травня, близько 2:10, поліцейські Берегівщини отримали виклик від жінки, яка повідомила, що на вулиці Вашут в селищі Батєво знайшла людину без ознак життя. Як з’ясувалося, це місцевий 40-річний житель.

Затримано мукачівського грабіжника, який нападав на жінок

Правоохоронці затримали 22-річного жителя Мукачева. Він підозрюється у   шести злочинах,   скоєних на території райцентру.

На Тячівщині водій вантажівки насмерть збив пішохода і втік

У селі Нижня Апша 27-річний водій автомобіля «КамАЗ» наїхав на пішохода і втік, залишивши травмованого посеред дороги. Порушника оперативно розшукали і затримали.

На Закарпатті поліція розслідує злочин проти народного депутата України

Сьогодні, 15 травня, близько 1-ої години ночі, в селі Невицьке, що на Ужгородщині, невідома особа кинула на подвір’я народного депутата України пляшку з легкозаймистою речовиною. Зловмисник влучив у дерев’яну альтанку, після чого здійснив підпал. Пожежу господарям вдалося погасити самостійно, ніхто не постраждав.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат