Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 1580, 20

В Ужгороді прокуратура погодила підозру кіровоградцю, якого затримали при спробі продати закарпаток

Прокурором Ужгородської місцевої прокуратури погоджено підозру 23-річному мешканцю м. Світловодськ, Кіровоградської області у торгівлі людьми (ч.1, 2 ст.149 КК України).

На Тячівщині дорожники вкрали 300 тис грн

Директор приватного підприємства, яке здійснювало ремонт місцевих доріг Тячівщини, вносив до документів інформацію про повне виконання усіх робіт згідно договорів, хоча насправді, певні роботи виконувались не в повному обсязі. Надалі ці акти затверджував підприємець, який здійснював технічний нагляд за об’єктами будівництва.

Інформація преси про отримання митником на посту «Тиса» неправомірної вигоди, буде перевірена в рамк

Прокуратурою Закарпатської області зареєстровані кримінальні провадження за повідомленням преси про надання працівнику митного посту «Тиса», що на Закарпатті та отримання останнім 200 Євро неправомірної вигоди.

На Іршавщині у ДТП загинув 29-річний мешканець Заріччя

18 лютого, о 21:29 год., поліцейські отримали повідомлення про автомобільну аварію в селі Сільце Іршавського району.

На Міжгіршині затримали пенсіонерку за фактом замаху на вбивство свого чоловіка

18 лютого близько 21:00 до поліції надійшло   повідомлення від чергового лікаря «швидкої» про те, що до реанімаційного відділення лікарні із ножовим пораненням госпіталізували 62-річного жителя смт Міжгір’я.

Неповнолітню в Ужгороді згвалтував нацгвардієць?

14 лютого в Ужгороді було згвалтовану 17-річну студентку. Злочинцем виявився 26-річний уродженець міста Золочів. За інформацією поліції, останнім часом чоловік проживав в Ужгороді.

На Закарпатті поліція провела спецоперацію для затримання членів злочинного угруповання

Під час затримання чоловіки, що перебували в автомобілях, чинили збройний опір правоохоронцям. У результаті спецоперації затримано семеро осіб.

В одному з ужгородських хостелів знайшли мертвою студентку з Нігерії

8 лютого до чергової частини Ужгородського відділу поліції надійшло повідомлення від власника хостелу, що по вул. Швабській, у кімнаті він виявив без ознак життя квартирантку.

В Ужгороді літня жінка переходила дорогу на червоне світло і загинула

В Ужгороді водій автомобіля марки «Audi» здійснив наїзд на жінку, яка переходила дорогу на червоне світло світлофору. Від отриманих травм 72-річна жінка померла у лікарні. За даним фактом у поліції відкрито кримінальне провадження.

За фактом замаху на вбивство двох мукачівців поліція Закарпаття розпочала слідство

ГУНП вживає усіх невідкладних заходів для встановлення осіб, причетних до стрілянини в Мукачеві, повідомляє прес-служба відомства.

В Мукачеві сталася стрілянина. Є поранені

Внаслідок інциденту із застосуванням зброї, двоє людей отримали вогнепальні поранення. Чоловік перебуває у медзакладі. Правоохоронці проводять першочергову перевірку та визначаються з правовою кваліфікацією злочину.

Мешканця Ужгородщини, якого підозрюють у замаху на вбивство, розшукали

Завдяки оперативним діям працівників ГУНП в Закарпатській області, поліцейських Ужгородського районного відділення поліції та небайдужим громадянам, мешканця села Худльово, який здійснив постріл у родича, затримано. Чоловік переховувався в лісистій місцевості на Ужгородщині.

На Тячівщині у ДТП загинула літня жінка

У селі Дулово Тячівського району водій автомобіля «Skoda Octavia» здійснив наїзд на двох жінок-пішоходів. Від отриманих травм 73-річна жінка померла на місці події. Інша потерпіла знаходиться в реанімації.

У Перечині прокуратура погодила підозру підприємцю, який незаконно здійснював забір гравію на річці

Процесуальним прокурором Перечинського відділу Ужгородської місцевої прокуратури погоджено підозру приватному підприємцю з Великоберезнянщини у незаконному видобуванні корисних копалин загальнодержавного значення (ч.2 ст.240 КК України).

Троє мукачівських патрульних побили пасажирів автівки

Повідомлено підозру трьом співробітникам патрульної поліції у перевищенні влади, що супроводжувалось насильством.

Закарпатець пропонував прикордоннику 700 дол за схему розміщення прикордонних нарядів

За процесуального керівництва прокуратури Закарпатської області слідчими Нацполіції Закарпаття та співробітниками відділу внутрішньої безпеки по Мукачівському прикордонному загону УВВБ «Захід» затримано закарпатця, який намагався підкупити офіцера оперативно - розшукового відділу.

Поліція Ужгорода затримала серійних крадіїв на викраденні акумуляторів зі станції стільникового зв'я

В автомобілі марки "Ауді", який зупинили для перевірки працівники поліції, виявили крадені акумуляторні батареї, які належать операторові мобільного зв'язку.

У Тячеві спалили автомобіль місцевій підприємниці

Уночі в Тячеві невідома особа здійснила підпал автомобіля марки «Меrсеdеs Vito», який належить місцевій жительці. Поліція розпочала за даним фактом кримінальне провадження, паліїв розшукують.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат