Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-27') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 1560, 20

В Ужгороді троє чоловіків викрали з магазину 10 пляшок алкоголю та касовий апарат

12 квітня, поліцейські Ужгородського відділу поліції, спільно з патрульними поліцейськими та працівниками управління поліції охорони, затримали двох ужгородців та мешканця села Сторожниця Ужгородського району.

Лісничий Великобичківського ЛМГ вимагав 1200 дол США за відпуск не облікованої деревини

За процесуального керівництва прокуратури Закарпатської області   співробітниками Управління СБУ в Закарпатській області та слідчими ТУ ДБР у м. Львові викрито лісничого державного підприємства «Великобичківське ЛМГ», який налагодив схему отримання неправомірної вигоди.

Правоохоронці перевірять інформацію про умисне приховування медиком відомостей про COVID-19

На Іршавщині зареєстроване кримінальне провадження за повідомленням про ймовірне не вжиття медичними працівниками районної лікарні заходів, щодо уникнення поширення коронавірусної інфекції COVID-19 на території району.

800 доларів США за сприяння у незаконному вивезенні медичних масок - ДБР затримало прикордонника

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові, затримали інспектора прикордонної служби відділу прикордонної служби «Ужгород» Чопського прикордонного загону під час одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України).

Поліцейського, який вимагав неправомірну вигоду в мукачівця, звільнено з лав поліції

За фактом корупційного злочину, до якого причетний дільничний офіцер поліції Мукачева, поліція проводить документування. Поліцейського ж, звільнено з органів Національної поліції та буде притягнуто до відповідальності, згідно з чинним Законодавством

У Хусті прокуратура погодила підозру палію 9 га «Долини нарцисів»

За погодження прокурора Хустської місцевої прокуратури слідчими полії повідомлено про підозру 49–річному мешканцю м.Хуст в умисному підпалі природоохоронного науково-дослідного відділення «Долина нарцисів» ім. проф. Василя Комендаря.

На Мукачівщині прокурором доведено вину дружини в умисному вбивстві чоловіка

Прокурором Мукачівської місцевої прокуратури доведено вину 32-річної мешканки с. Ракошино, Мукачівського району в умисному вбивстві чоловіка.

Поліцейського з Хустщини судитимуть за хабарництво

Прокуратурою Закарпатської області затверджено і скеровано до суду обвинувальний акт стосовно поліцейського Хустського відділу поліції, який підозрюється у вимаганні та отриманні 5 тис грн неправомірної вигоди (ч.3 ст.368 КК України).

Рекетири, які підозрюються у вимаганні 15 тис дол США, подали апеляцію

Апеляційним судом Закарпатської області підтримано доводи прокурора прокуратури Закарпатської області   та відмовлено стороні захисту у зміні чи пом’якшенні запобіжного заходу 40-річному мукачівцю та трьом його спільникам, які підозрюються у вимаганні (ч.2 ст.189 КК України).

Поліція Іршавщини розслідує факт розголошення лікарської таємниці працівниками медустанови

За повідомленням посадовця Закарпатської обласної державної адміністрації поліція Іршавщини розпочала слідство у справі, що стосується розголошення конфіденційних відомостей з приводу смерті пенсіонерки. Встановлюються причетні особи

Поліцейські врятували неповнолітнього, про зникнення якого повідомили батьки

15-річного підлітка правоохоронці знайшли в непритомному стані на одному із закинутих заводів Мукачівщини. Також, з’ясувалося, що хлопчика обікрали двоє його односельців. Особи злочинців встановлено та їх вже розшукано. В поліції відкрито кримінальні провадження

На Закарпатті засуджено торгівця тротилом

За матеріалами Служби безпеки України за торгівлю вибухівкою та військовими засобами ураження засуджено жителя Ужгорода.

На Великоберезнянщині чоловік облив свого приятеля бензином і підпалив

33-річного жителя села Вишка підозрюють у замаху на вбивство.

У Мукачеві та Виноградові правоохоронці виявили склади з контрабандою

Підприємці ввозили до України різноманітні товари без їх розмитнення або ж розмитнювали із значним заниженням їх митної вартості.

СБУ затримала учасників етнічного злочинного угруповання за вимагання грошей

Правоохоронці викрили на Закарпатті етнічне злочинне угруповання, учасники якого займалися розбоєм та вимаганням грошей від громадян, які поверталися із-за кордону, зокрема під час карантину.

10 000 грн за сприяння вивезенню медичних масок до Угорщини – ДБР затримало прикордонника

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові, затримали інспектора прикордонної служби відділу прикордонної служби «Лужанка» Мукачівського прикордонного загону під час одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України).

На Закарпатті поліція встановила осіб, причетних до збройного нападу на мешканця Берегівщини

31 березня до поліції надійшло повідомлення про стрілянину в с. Яноші, що на Берегівщині. Як з’ясували поліцейські, група невідомих, одягнувши на себе верхній одяг з капюшонами та приховавши обличчя медичними масками, озброївшись пістолетом із глушником та розкладним ножем, скоїла напад на місцевого жителя.

На Берегівщині стріляли у місцевого валютника

Сьогодні у селі Яноші сталася стрілянина. За словами журналіста Віталія Глаголи під час нападу підстрелили місцевого валютчика коли він виходив з дому. Нападники були на BMW.

Адвокат, який вбив 11-річну дівчину, отримав 5 років тюрми

Прокурором Ужгородської місцевої прокуратури доведено вину місцевого адвоката у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть 11-річної дівчинки у селі Мала Добронь, Ужгородського району.

Правоохоронці затримали депутата Свалявської Райради, його підозрюють у бандитизмі

Затриманим є Микола Сацик, депутат Свалявської райради від «Відроження». Крім нього затримані й інші члени банди, яка займалася вимаганнями.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат