Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 1660, 20

На Тячівщині через ревнощі вбили 17-річного юнака

7 січня, о 20.35 год до Тячівського відділу поліції надійшло повідомлення від медиків районної лікарні про те, що до реанімаційного відділення госпіталізовано 17-річного хлопця, жителя смт. Буштино, з проникаючим пораненням грудної клітини. Хлопця врятувати не вдалося, від отриманих травм він помер.

На Іршавщині водій спричинив ДТП від якого постраждали двоє дітей та жінка

Вчора, 5 січня, близько 20.40 год до поліції надійшло повідомлення про автопригоду з потерпілими у селі Приборжавське Іршавського району.

На Іршавщині відморозки жорстоко вбили свого односельця

У поліцію Іршавщини надійшло повідомлення від медиків про те, що в селі Кушниця вони констатували смерть чоловіка.

На Ужгородщині стався розбійний напад на склад

6 січня, на лінію «102» надійшло повідомлення від 41-річного чоловіка про розбійний напад на охоронця у складському приміщенні, що розташоване у селі Розівка.

Шахрай виманив від жителів Іршавщини майже 9 млн гривень

Під приводом купівлі-продажу криптовалюти житель села Великий Раковець Іршавського району ошукав довірливих знайомих на майже дев’ять мільйонів гривень і привласнив їх. Поліція затримала шахрая, суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Голова селищної ради привласнив мільйон гривень під час ремонту доріг

Керівник органу місцевого самоврядування, у змові з директором приватного підприємства, організували схему розкрадання бюджетних коштів, виділених для ремонту місцевих доріг.

На Мукачівщині побили поліцейських, які приїхали на виклик

Під час опрацювання виклику про крадіжку з приватного будинку у селі Обава Мукачівського району двоє місцевих жителів нанесли тілесні ушкодження працівникам групи реагування патрульної   поліції. Чоловіків віком 23 та 58 років затримано у порядку ст.208 КПК України. Правоохоронців доставлено до районної лікарні.

Керівник управління Ужгородської міської ради підозрюється у отриманні 20 тис грн хабара

Посадовець отримав від приватного підприємця 20 тис грн неправомірної вигоди   за підписання актів виконаних робіт. Вказані документи мали "підтвердити" обсяг виконаних робіт, який не відповідав реальному.

Поліція Мукачева розслідує підпал крамниці

У Мукачеві вночі невідомі особи скоїли підпал кафе, розташованого в орендованому приміщенні на вул. Ілони Зріні. Зловмисників розшукує поліція.

У ході скоординованої спецоперації силовиків на Закарпатті припинено роботу мережі нелегальних АЗС

Сьогодні, 28 грудня, проведено санкціоновані слідчі дії на 33 автозаправних станціях, які, за попередньою інформацією, функціонували без відповідної дозвільної документації.

В одному з кафе Мукачева молодики побили відвідувачів (Відео)

Поліцейські Мукачівського відділу розпочали перевірку за фактом неправомірних дій групи осіб, які вчинили бійку у одній із кав‘ярень міста.

Виноградівські правоохоронці встановили особу чоловіка, який пошкодив смітники в центрі міста

Під час моніторингу мережі Інтернет, працівники поліції виявили відеозапис, на якому невідомий чоловік умисно пошкодив смітники в центральній частині Виноградова.

На Берегівщині виявлено незаконну врізку в нафтопровід

24 грудня, на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що у селі Балажер виявлено пошкодження магістрального нафтопроводу.

На Мукачівщині скоєно розбійний напад на приватний будинок

У селі Березинка двоє невідомих в камуфляжах та балаклавах проникли вночі до одного з помешкань села Березинка та відібрали у власниці гроші, документи і мобільні телефони.

Поліція області розслідує факт умисного вбивства пенсіонера на Іршавщині

Слідчі Головного управління Нацполіції в Закарпатській області встановлюють причини та обставини смерті 79-річного жителя села Малий Раковець. За фактом злочину у поліції відкрили кримінальне провадження.

На Виноградівщині нетверезий водій збив насмерть велосипедиста

У селі Тисобикень Виноградівського району водій автомобіля «Mercedes Benz ML-class» здійснив наїзд на велосипедиста. Місцевий мешканець   від отриманих травм помер на місці.

У Берегові двоє неповнолітніх грабували перехожих

Правоохоронці Берегова розшукали молодиків, які впродовж години вчинили два розбійних напади на місцевих жителів. Із застосуванням ножа неповнолітні розбійники заволоділи особистими речами 40-річної жінки та 16-річного берегівчанина.

На Іршавщині автомобіль налетів на автобусну зупинку - загинула 17-річна дівчина

14 грудня близько четвертої години ночі на автодорозі в селі Луково Іршавського району сталася ДТП.

У Берегові нетверезий водій на одній з АЗС збив заправну колонку

На Закарпатті поліцейські виявили 7 п’яних водіїв.

Прокуратура домоглася засудження двох крадіїв

Злочинці з Тячівщини та Хустщини проведуть за гратами 5 та 6 років.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат