Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 1720, 20

21-річний ужгородець підозрюється у згвалтуванні жінки

2 листопада до поліції надійшло повідомлення, що на вулиці Грушевського намагаються зґвалтувати дівчину. Оперативникам, які прибули на місце злочину, 24-річна постраждала повідомила, що на вулиці Челюскінців невідома особа без згоди жінки, застосувавши фізичну силу, вступила з нею у статеві зносини.

Двоє закарпатців загинули у ДТП на Воловеччині та Іршавщині

Минулими вихідними в області сталися дві смертельні автоаварії.

Інтернет-магазин автозапчастин підозрюють в ухиленні від сплати податків та митних платежів

Великі партії товарів провозилися через пункти пропуску Закарпатської митниці ДФС, попередньо подрібнені на такі, що не підлягають декларуванню та провозяться без сплати необхідних мит, нібито для особистих потреб громадян.

Закарпатець вимагав 8 тис долларів за неіснуючий борг

Мешканець Виноградова вимагав від потерпілого повернути йому 8000 дол. вигаданих відсотків за борг, який йому був сплачений задовго до цього.

В Мукачеві викрали авто разом з людиною

30 жовтня на спецлінію поліції 102 зателефонував чоловік і повідомив, що невідомі особи викрали його автомобіль та сина, який перебував у ньому.

Поліція Ужгородщини розкрила розбійний напад на іноземця

27 жовтня до поліції надійшло   повідомлення від лікаря про госпіталізацію до лікарні 28-річного іноземця з тілесними ушкодженнями. Чоловіка було поміщено до реанімації.

У вагоні з рудою виявлено 950 пачок цигарок

29 жовтня 2019 року, працівники Закарпатської митниці ДФС на митному посту «Павлово» виявили 950 пачок цигарок у вантажному потязі, який прямував до Словаччини.

Смертельні ДТП у Міжгір

За минулу добу в автоаваріях загинули двоє людей.

На Хустщині чоловік вистрелив у жінку, після чого покінчив життя самогубством

25 жовтня, о 6-й годині ранку,   до чергової частини Хустського відділу поліції надійшло повідомлення від медиків районної лікарні про те, що до них із вогнепальним пораненням тазу доставлено 36-річну місцеву жительку.

Судитимуть підозрюваного у вбивстві, який чотири дні переховував труп у ванній кімнаті

Мукачівською прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно місцевого мешканця, який підозрюється в умисному вбивстві 65-річного мукачівця.

На Іршавщині чоловік зарізав свого односельця

У селі Загаття Іршавського району під час конфлікту 53-річний місцевий мешканець наніс ножове поранення своєму 57-річному односельцю. Від отриманих травм чоловік помер.

В Мукачеві син з батьком пограбували жителя Миколаївщини

Сьогодні вночі на залізничному вокзалі у Мукачеві сталося пограбування 36-річного жителя міста Первомайськ.

В Мукачеві у ДТП загинув мотоцикліст

На вулиці Ужгородській при в’їзді у місто Мукачево   водій автомобіля «Skoda Octavia» не надала перевагу у русі мотоциклісту та здійснила наїзд на нього. Внаслідок удару,   потерпілий помер у лікарні. Жінку-водія взяли під   варту.

Посадовця ДСНС засуджено за хабарництво на 5 років з конфіскацією майна

Вироком Ужгородського міськрайонного суду обвинуваченого засуджено до 5 років 6 місяців позбавлення волі з трьохрічним позбавленням права обіймати посади в правоохоронних органах та посади, пов’язані із в виконанням функцій представника влади та із конфіскацією всього належного йому майна.

СБУ розшукує закарпатця, який воював на боці ЛНР

СБ України оголосила в розшук Володимира Куніна 1989 року наодження.

Прокуратура затвердила підозру нападнику на ужгородського журналіста телеканалу СТБ Віталія Глаголу

Повідомлено про підозру ужгородцю в спричиненні умисного легкого тілесного ушкодження та умисному заподіянні журналісту легких тілесних ушкоджень у зв’язку із здійсненням цим журналістом законної професійної діяльності.

Правоохоронці повернули до України підозрювану у злочині, яка переховувалася у Чехії

Співробітники Департаменту міжнародного поліцейського співробітництва НПУ літаком транспортували з Чехії до України фігурантку майнового злочину, яка переховувалася від суду у Празі.

На Ужгородщині троє жінок пограбували таксиста

За фактом розбійного нападу поліцейські розпочали слідство. Клієнток таксиста розшукали. У них вилучили речові докази.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат