Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 1740, 20

Посадовці управління водного господарства незаконно видобували піщано-гравійні суміші

Посадовці Тячівського міжрайонного управління водного господарства у змові із місцевими приватними підприємцями організували незаконний видобуток та подальшу реалізацію піщано-гравійної суміші на території Тячівщини.

В Ужгород автомобіль БМВ влетів у парковку (ВІДЕО)

10 листопада, близько 12-ї години, ужгородські патрульні виявили автопригоду без травмованих на вулиці О. Кошового.

У Хусті викрали чоловіка й відібрали його автомобіль

Правоохоронці Хустщини відкрили кримінальні провадження за фактом злочинних дій мешканця райцентру. Чоловік підозрюється у викраденні 19-річного хустянина та заволодінням автомобілем потерпілого. Підозрюваного затримали.

Хустські правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка

32-річний мешканець м. Хуст   вбив свого квартиранта. Поліція затримала його на місці злочину. Чоловіка   взято під варту. Наразі вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненому та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Розпочато   слідство

Поліція Іршавщини розслідує вбивство пенсіонерки

У селі Загаття Іршавського району під час сімейної сварки син завдав тілесних ушкоджень своїй матері. Від отриманих травм 83-річна потерпіла померла. Поліція розпочала за даним фактом розслідування.

На Тячівщині в ДТП загинула пенсіонерка

У смт. Солотвино водій мікроавтобусу «Mercedes-Benz Vito» здійснив наїзд на пішохода-пенсіонерку. Від отриманих травм потерпіла померла.

В Ужгороді правоохоронці викрили групу неповнолітніх закладачів наркотичних речовин

За попередньою інформацією наркотичні речовини ужгородці замовляли з Інтернет-сайтів та в подальшому перепродували через спеціальний канал одного із   відомих месенджерів через систему так званих «закладок».

Митників МП Малий Березний затримано на хабарі

Правоохоронці викрили посадових осіб митного посту «Малий Березний» за підозрою у систематичних отриманнях хабарів.

Киянин, через якого в ДТП загинули троє осіб, сидітиме у тюрмі

Судом касаційної інстанції підтверджено законність винесеного вироку та призначеного покарання 29-річному мешканцю Києва, якого, у серпні 2018 року, визнано винним у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель декількох осіб.

Прокуратура затвердила обвинувачення чоловіку, який забив дружину до смерті

Скеровано до суду обвинувальний акт відносно чоловіка, який наніс тяжкі тілесні ушкодження своїй дружині, що спричинили її смерть.

Двоє ужгородців розрахувалися в одному з магазинів підробленими купюрами

Сьогодні близько 13.00 години, на лінію «102» надійшло   повідомлення від працівника магазину техніки про те, що під час купівлі телефону чоловік та жінка розрахувались за мобільний телефон підробленими 500-гривневими купюрами.

Засуджено киянина, який виманив у двох пенсіонерок понад 450 тис грн «за звільнення сина»

Прокуратурою Закарпатської області доведено вину 25-річного   киянина у шахрайстві, вчиненому повторно, за попередньою змовою групою осіб, у великому розмірі.

Чиновниця відділу освіти Мукачівської РДА завдала державі збитків більш ніж на 1 млн. грн

4 листопада працівники відділу розслідування особливого тяжких злочинів ГУНП повідомили про підозру в розтраті майна мукачівці, яка займала керівну посаду відділу освіти Мукачівської районної адміністрації.

На Виноградівщині виявили 270 кілограмів бурштину призначеного для переміщення через кордон

Міжвідомча група виявила 11 мішків «сонячного» каміння, що були підготовлені до переміщення через кордон поза пунктами пропуску.

Прикордонники затримали 12 в`єтнамців з маскувальними накидками та імітаторами сліду дикої тварини

3 листопала військовослужбовці Мукачівського прикордонного загону завадили групі з 12 мігрантів потрапити в Угорщину.

21-річний ужгородець підозрюється у згвалтуванні жінки

2 листопада до поліції надійшло повідомлення, що на вулиці Грушевського намагаються зґвалтувати дівчину. Оперативникам, які прибули на місце злочину, 24-річна постраждала повідомила, що на вулиці Челюскінців невідома особа без згоди жінки, застосувавши фізичну силу, вступила з нею у статеві зносини.

Двоє закарпатців загинули у ДТП на Воловеччині та Іршавщині

Минулими вихідними в області сталися дві смертельні автоаварії.

Інтернет-магазин автозапчастин підозрюють в ухиленні від сплати податків та митних платежів

Великі партії товарів провозилися через пункти пропуску Закарпатської митниці ДФС, попередньо подрібнені на такі, що не підлягають декларуванню та провозяться без сплати необхідних мит, нібито для особистих потреб громадян.

Закарпатець вимагав 8 тис долларів за неіснуючий борг

Мешканець Виноградова вимагав від потерпілого повернути йому 8000 дол. вигаданих відсотків за борг, який йому був сплачений задовго до цього.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат