Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 1640, 20

Поліція Мукачева розслідує підпал крамниці

У Мукачеві вночі невідомі особи скоїли підпал кафе, розташованого в орендованому приміщенні на вул. Ілони Зріні. Зловмисників розшукує поліція.

У ході скоординованої спецоперації силовиків на Закарпатті припинено роботу мережі нелегальних АЗС

Сьогодні, 28 грудня, проведено санкціоновані слідчі дії на 33 автозаправних станціях, які, за попередньою інформацією, функціонували без відповідної дозвільної документації.

В одному з кафе Мукачева молодики побили відвідувачів (Відео)

Поліцейські Мукачівського відділу розпочали перевірку за фактом неправомірних дій групи осіб, які вчинили бійку у одній із кав‘ярень міста.

Виноградівські правоохоронці встановили особу чоловіка, який пошкодив смітники в центрі міста

Під час моніторингу мережі Інтернет, працівники поліції виявили відеозапис, на якому невідомий чоловік умисно пошкодив смітники в центральній частині Виноградова.

На Берегівщині виявлено незаконну врізку в нафтопровід

24 грудня, на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що у селі Балажер виявлено пошкодження магістрального нафтопроводу.

На Мукачівщині скоєно розбійний напад на приватний будинок

У селі Березинка двоє невідомих в камуфляжах та балаклавах проникли вночі до одного з помешкань села Березинка та відібрали у власниці гроші, документи і мобільні телефони.

Поліція області розслідує факт умисного вбивства пенсіонера на Іршавщині

Слідчі Головного управління Нацполіції в Закарпатській області встановлюють причини та обставини смерті 79-річного жителя села Малий Раковець. За фактом злочину у поліції відкрили кримінальне провадження.

На Виноградівщині нетверезий водій збив насмерть велосипедиста

У селі Тисобикень Виноградівського району водій автомобіля «Mercedes Benz ML-class» здійснив наїзд на велосипедиста. Місцевий мешканець   від отриманих травм помер на місці.

У Берегові двоє неповнолітніх грабували перехожих

Правоохоронці Берегова розшукали молодиків, які впродовж години вчинили два розбійних напади на місцевих жителів. Із застосуванням ножа неповнолітні розбійники заволоділи особистими речами 40-річної жінки та 16-річного берегівчанина.

На Іршавщині автомобіль налетів на автобусну зупинку - загинула 17-річна дівчина

14 грудня близько четвертої години ночі на автодорозі в селі Луково Іршавського району сталася ДТП.

У Берегові нетверезий водій на одній з АЗС збив заправну колонку

На Закарпатті поліцейські виявили 7 п’яних водіїв.

Прокуратура домоглася засудження двох крадіїв

Злочинці з Тячівщини та Хустщини проведуть за гратами 5 та 6 років.

На Іршавщині сварка між сусідами закінчилася вбивством

12 грудня до поліції Іршавщини надійшло повідомлення від лікаря райлікарні про смерть місцевого жителя.

Киянин і два закарпатці незаконно утримували іноземців декілька днів у підвалі

Процесуальним прокурором Перечинського відділу Ужгородської місцевої прокуратури погоджено підозру трьом чоловікам у розбої та незаконному позбавленні волі групи осіб, в тому числі двох малолітніх. Один з підозрюваних – депутат місцевої селищної ради, двоє інших – мешканці Києва і Закарпаття.

Прокуратура перевіряє інформацією про побиття двох чоловіків у міськвідділку поліції

Прокуратурою Закарпатської області зареєстровано кримінальне провадження за інформацією про побиття двох чоловіків співробітниками Ужгородського ВП ГУНП в Закарпатській області спільно з іншими сторонніми особами.

Поліція проводить перевірку факту імовірного розбещення неповнолітніх у Дерцені + ВІДЕО

Працівники Мукачівського відділення поліції проводять ряд необхідних дій для встановлення всіх деталей та обставин про можливе розбещення неповнолітніх у селі Дерцен Мукачівського району.

В Ужгороді затримали банду грабіжників

7 грудня до патрульних надійшло повідомлення про грабіж на вул. Станційній в Ужгороді. Прибувши на місце події, інспектори зустрілися із заявником, який розповів, що група невідомих осіб відібрала в нього гаманець із грошима та банківськими картками.

В Ужгороді циган пограбував журналіста, застосувавши балончик з газом

Під час моніторингу мережі Інтернет працівник чергової частини Ужгородського відділу поліції виявила публікацію, в якій йдеться про грабіж в обласному центрі на площі Корятовича.

Затверджено обвинувальний акт стосовно слідчого-хабарника з Берегівського відділення поліції

Процесуальним прокурором прокуратури Закарпатської області затверджено обвинувальний акт стосовно слідчого Берегівського відділення поліції ГУНП в Закарпатській області, якого затримано при отриманні 3200 грн неправомірної вигоди.

На Мукачівщині легковик влетів у автокран - загинула жінка

2 грудня на автодорозі «Мукачево - Рогатин», поблизу села Верхній Коропець, трапилася дорожньо-транспортна пригода.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат