Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-23') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 1600, 20

До Румунії намагалися перемістити партію захисних масок

Незаконному переміщенню через кордон медичних масок запобігли сьогодні вночі військовослужбовці відділення інспекторів прикордонної служби «Дюла» Мукачівського загону.

У Солотвині крадій застряг у комині

1 березня у смт. Солотвино у приватному будинку спрацювала сигналізація. На виклик прибув екіпаж охоронної фірми СЕНК.

У Хусті нетверезий водій скоїв смертельне ДТП

2 березня, близько 19.10 год до поліції надійшло повідомлення про ДТП   з потерпілими на вул.Тимирязева у м.Хуст.

Ужгородка під час сварки вбила літню матір

2 березня, на лінію «102» надійшло повідомлення від ужгородки про те, що вдома вона виявила тіло своєї матері з ножем у спині.

В Ужгороді викрито групу осіб, які займались збутом амфетаміну

За процесуального керівництва прокуратури Закарпатської області співробітниками відділу протидії наркозлочинності та СУ ГУНП в Закарпатській області викрито чотирьох ужгородців - двох чоловіків та двох жінок, які організували збут наркотичних засобів.

Затверджено обвинувальний акт 13 учасникам банди, що займалася гральним бізнесом

Прокурором прокуратури Закарпатської області затверджено і скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 13 членів злочинної організації у створенні і налагодженні   роботи злочинної організації з незаконного зайняття гральним бізнесом (ч.1 ст.255 КК України, ч.4 ст.28, ч.1 ст.203-2 КК України). Крім того, організатор обвинувачується у незаконному зберіганні вогнепальної зброї (ч.1 ст.263 КК України).

Збувача підроблених банкнот засуджено до 5 років тюрми

Прокурором Мукачівської місцевої прокуратури доведено вину 35-річного мешканця с. Горонда у незаконному придбанні, зберіганні та збуті підроблених 50, 100 та 200-гривневих банкнот, вчиненому повторно (ч.ч.1,2 ст.199 КК України).

На Ужгородщині скоєно розбійницький напад на підприємство - охоронець у реанімації

25 лютого до поліції звернувся власник одного з підприємств на території Ужгородського району, який повідомив, що за місцем роботи виявив побитим охоронця.

На Перечинщині жінка смертельно травмувала співмешканця

Повідомлено про підозру 38-річній жительці с. Порошково, яка вдарила кухонним ножем співмешканця. Від отриманої травми чоловік помер у кареті швидкої допомоги.

Стрижак-молодший та Михайло Чурило викрадали в країнах ЄС дорогі автомобілі?

Сьогодні в Ужгороді проводилися обшуки в помешканнях сина екс-глави Конституційного суду України Андрія Стрижака та депутата міськради Михайла Чурила. Нижче офіційна інформація від поліції.

В Ужгороді прокуратура погодила підозру кіровоградцю, якого затримали при спробі продати закарпаток

Прокурором Ужгородської місцевої прокуратури погоджено підозру 23-річному мешканцю м. Світловодськ, Кіровоградської області у торгівлі людьми (ч.1, 2 ст.149 КК України).

На Тячівщині дорожники вкрали 300 тис грн

Директор приватного підприємства, яке здійснювало ремонт місцевих доріг Тячівщини, вносив до документів інформацію про повне виконання усіх робіт згідно договорів, хоча насправді, певні роботи виконувались не в повному обсязі. Надалі ці акти затверджував підприємець, який здійснював технічний нагляд за об’єктами будівництва.

Інформація преси про отримання митником на посту «Тиса» неправомірної вигоди, буде перевірена в рамк

Прокуратурою Закарпатської області зареєстровані кримінальні провадження за повідомленням преси про надання працівнику митного посту «Тиса», що на Закарпатті та отримання останнім 200 Євро неправомірної вигоди.

На Іршавщині у ДТП загинув 29-річний мешканець Заріччя

18 лютого, о 21:29 год., поліцейські отримали повідомлення про автомобільну аварію в селі Сільце Іршавського району.

На Міжгіршині затримали пенсіонерку за фактом замаху на вбивство свого чоловіка

18 лютого близько 21:00 до поліції надійшло   повідомлення від чергового лікаря «швидкої» про те, що до реанімаційного відділення лікарні із ножовим пораненням госпіталізували 62-річного жителя смт Міжгір’я.

Неповнолітню в Ужгороді згвалтував нацгвардієць?

14 лютого в Ужгороді було згвалтовану 17-річну студентку. Злочинцем виявився 26-річний уродженець міста Золочів. За інформацією поліції, останнім часом чоловік проживав в Ужгороді.

На Закарпатті поліція провела спецоперацію для затримання членів злочинного угруповання

Під час затримання чоловіки, що перебували в автомобілях, чинили збройний опір правоохоронцям. У результаті спецоперації затримано семеро осіб.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат