Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 1540, 20

Правоохоронці попередили замовне вбивство жінки в Тячівському районі

Розкрито замовне вбивство закарпатки, яке спланував іноземець.

Правоохоронці викрили масштабну схему незаконного вирубування лісів у трьох лісництвах

Викрито масштабну схему незаконного вирубування державних лісів у трьох лісництвах Закарпаття, що заподіяла орієнтовно 14 млн грн збитків.

Контрабандист з Виноградова намагався підкупити прикордонника

Закарпатець хотів «купити» службову інформацію про розміщення прикордонних нарядів на державному кордоні. Володіючи нею, зловмисники мали б можливість вільно переміщувати контрабандні цигарки поза пунктом пропуску.

На Хустщні поліцейський вимагав хабар від чоловіка, якого викрили у продажі алкоголю неповнолітнім

Старший дільничий офіцер Хустського відділу поліції, вимагав від місцевого мешканця 12 тис грн за не складення адмінпротоколу про притягнення закарпатця до відповідальності за реалізацію алкоголю неповнолітнім.

Директора Департаменту Ужгородської міськради підозрюють у розтраті майже 470 тис грн

Співробітники прокуратури вручили Директору Департаменту міського господарства Володимиру Бабидоричу підозру у розтраті майже 470 тис грн виділених на ремонт площі Поштової у м. Ужгороді.

На Мукачівщині правоохоронці викрили чергове злочинне угруповання, яке займалось вимаганням грошей

За процесуального керівництва прокуратури Закарпатської області співробітниками УСБУ в Закарпатській області викрито групу осіб, які займались вимаганням грошей від місцевих мешканців.

Міжгірські поліцейські розслідують факт замаху на вбивство двох неповнолітніх

Слідчі Міжгірського відділення поліції відкрили кримінальне провадження за фактом ножових поранень двом неповнолітнім мешканцям села Лозянське.

На Рахівщині водій насмерть збив пішохода і втік

У смт. Кобилецька Поляна п‘яний   водій автомобіля «Mercedes-Benz» здійснив наїзд на пішохода і втік з місця аварії.   Від отриманих травм пішохід загинув на місці події. Поліцейські відшукали та затримали водія.

Поліція скерувала до суду обвинувачення відносно членів міжрегіонального злочинного угруповання

21 квітня слідчі поліції Закарпаття, за процесуального керівництва прокуратури області, скерували до суду обвинувальний акт у справі щодо функціонування на Закарпатті злочинного угруповання, яке займалося розповсюдженням психотропних речовин територією країни.

В Ужгороді двоє циганів пограбували чоловіка

В Ужгороді поліцейські арештували 22-річного містянина, за підозрою у грабежі.

У Берегові сталася масова бійка в циганському таборі

Поліція затримала трьох активних учасників бійки.

На Закарпатті поліція затримала чоловіка за вимагання із застосуванням зброї

На Ужгородщині місцевий житель вимагав грошові кошти від перевізника з Чернівецької області, погрожуючи зброєю. Вимагача затримали оперативники. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 7 років.

Поліція повідомила про підозру чоловіку, який стріляв по автівці мукачівця

17 березня ввечері на лінію 102 зателефонував мукачівець з повідомленням, що невідомий чоловік з автомобіля марки “Volkswagen Passat” здійснив декілька пострілів по його автівці. Одна з куль влучила в потерпілого, його було доставлено каретою швидкої допомоги до медзакладу.

На Закарпатті депутату райради повідомлено про підозру у незаконному поводженні з боєприпасами

Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання депутата Мукачівської районної ради поліція вилучила бойові набої. Йому вже повідомлено про підозру та вирішується питання про обрання запобіжного заходу

Працівник нацпарку «Синевир» торгував зброєю та боєприпасами

За погодження прокуратури Закарпатської області слідчими УСБУ повідомлено про підозру 42–річному мешканцю Міжгірщини у незаконному зберіганні, носінні та збуті вогнепальної зброї та боєприпасів (ч.1 ст. 263 КК України).

Поліція Тячівщини розслідує факт погрози зброєю правоохоронцям

Поблизу прикордонного підрозділу у селі Грушово розгулював чоловік зі зброєю. На місці події поліцейські   затримали правопорушника. У справі розпочато слідство.

Грабіжника, який напав на мукачівку, взято під варту

Поліцейські затримали раніше судимого чоловіка, який пограбував мукачівку. За скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк від 4 до 6 років

Поліція за підозрою у псевдозамінуванні затримала мукачівця

14 березня на лінію 102 зателефонував чоловік, який повідомив про замінування будівлі ресторану в Мукачеві. На місце події негайно прибули вибухотехніки та працівники поліції. Після ретельної перевірки будівлі було встановлено, що повідомлення неправдиве. Жодних вибухонебезпечних предметів та речовин не виявили.

У Берегові на автобусній зупинці виявили немовля

12 квітня, до поліції надійшло повідомлення про виявлення на автобусній зупинці в Берегові, новонародженої дитини. За викликом виїхала слідчо-оперативна група, працівники якої з’ясували, що з повідомленням про знайденого малюка звернулася 29-річна жителька Мукачівського району. Жінка розповіла, що виявила дитину, загорнутою у ковдру, після чого і викликала медиків.

22-річний берегівчанин примушував неповнолітніх до проституції

У селі Велика Бийгань Берегівського району поліцейські виявили будинок розпусти. За організацією незаконної діяльності стояв 22-річний місцевий житель, який підшукавши двох неповнолітніх закарпаток, змушував їх до статевих контактів з клієнтами.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат