Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 1520, 20

Затримано причетного до розбійного нападу на Берегівщині

У результаті злагоджених дій працівників закарпатської та київської поліції, одного зі злочинців, котрі скоїли напад на жителя села Яноші, вдалося затримати.

Бабидорича взяли під варту на 60 діб із можливістю внесення застави

За клопотанням прокурора, директора Департаменту міського господарства Ужгородської міської ради взято під варту, із заставою у майже 1,5 млн грн

Громадянина Німеччини засуджено на 9 років за перевезення марихуани

Підозрюваний купив марихуани у Львові і, заховавши пакети у задній бампер власної автівки «Skoda Superb», спробував вивезти їх до ЄС.

На Перечинщині чоловік убив свого тестя

У ході конфліктної ситуації, що виникла на побутовому грунті, 38-річний мешканець села Порошково завдав своєму 55-річному тестеві ножове поранення. У результаті отриманого ушкодження, останній помер на місці події.

В Іршаві під колесами Мерседеса загинув велосипедист

Загинув 50-річний житель Іршавського району. ДТП трапилася на в’їзді у райцентр з боку Мукачева.

Голова обласного відділення Антимонопольного комітету, вимагав 3000 дол від підприємця

Правоохоронці задокументували факт отримання 1100 дол хабара головою Закарпатського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.

В Ужгороді ДТП скоїв п'яний таксист, а у Іршаві - жінка

Автопригода в Ужгороді сталася по вул. Гагаріна. Водій Мерседесу, однієї зі служб таксі, не дотримався безпечної дистанції та допустив зіткнення з транспортним засобом Шкода.

Виноградівець розбирав на металобрухт залізничні колії у Берегові

Поліцейські охорони затримали зловмисника з чотирма мішками металевих комплектуючих.

Троє неадекватів з Руських Комарівців намагалися проникнути до Ужгородського пологового будинку

2 травня до Держохорони надійшов сигнал «Тривога» з Ужгородського пологового будинку.

В Ужгороді зек-неадекват нападав на людей та наніс тілесні ушкодження поліцейському

32-річний ужгородець, який намагався пограбувати трьох жителів міста, погрожував та спричинив тілесні ушкодження працівнику патрульної поліції. Порушника затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. За вказаним фактом розпочато слідство.

Кримінального авторитета-втікача, якого затримували в Ужгороді, впіймали у Кривому Розі

Ми повідомляли, що у квітні в Ужгороді було затримано кримінального авторитета на прізвисько "Дід". Злочинець мав намір взяти під свій контроль місцевих бандитів. Раніше, його вже видворяли з України до Вірменії із забороною в'їзду до нашої країни. 55-річний злочинець знову повернувся, використовуючи підроблений паспорт. Його затримали і відправили до Вознесенська, де мав відбутися суд, але "Дід" утік.

В Ужгороді малолітні циганчуки обікрали магазин

Крадіжку зафіксовано на камеру стеження. Це сталося в одному з продуктових магазинів мікрорайону Радванка.

У Воловці двоє грабіжників побили чоловіка та відібрали в нього цінні речі і гроші

Поліцейські Воловеччини оперативно розкрили груповий грабіж, що трапився 30 квітня увечері. Саме тоді до поліції надійшло повідомлення від 48-річного місцевого жителя.

На Рахівщині прикордонники затримали двох чоловіків, які незаконно видобували піщано-гравійну суміш

Під час патрулювання місцевості наряд відділення «Великий Бичків» Мукачівського загону на береговій відмілині річки Шопурка виявили осіб без документів.

В Ужгороді з-під варти втік небезпечний злочинець

29 квітня на Закарпатті було затримано кримінального «авторитета», який планував контролювати злочинні групи у регіоні. За словами начальника обласного управління стратегічних розслідувань Нацполіції Андрія Іванківа, 55-ти річний уродженець Вірменії збирав навколо себе злочинців та планував взяти під свій контроль злочинні групи.

На Рахівщині у авто місцевого жителя виявили велику партію цигарок

Вчора, 29 квітня, у Рахові, в ході оперативного відпрацювання, поліція зупинила   автомобіль «Jeep» за кермом якого перебував місцевий житель. Під час огляду позашляховика, на задньому сидінні та в багажному відсіку, правоохоронці виявили пакунки з тютюновими виробами, обмотані плівкою.

В Мукачеві поліція затримала групу наркоторговців з великою партією наркотиків

У трьох мукачівців в орендованому помешканні поліцейські виявили наркотичні та психотропні речовини. Всі вони вже є фігурантами наркозлочину, однак свою злочинну діяльність, як з’ясувалося, не припинили. Наразі щодо них розпочато ще одне кримінальне провадження, а організатора поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

У Мукачеві в ДТП загинула жінка

Автопригода сталася вночі, на вулиці Миру. Загинула пасажирка автомобіля Skoda, а водій транспортного засобу — отримав політравми.

Правоохоронці попередили замовне вбивство жінки в Тячівському районі

Розкрито замовне вбивство закарпатки, яке спланував іноземець.

Правоохоронці викрили масштабну схему незаконного вирубування лісів у трьох лісництвах

Викрито масштабну схему незаконного вирубування державних лісів у трьох лісництвах Закарпаття, що заподіяла орієнтовно 14 млн грн збитків.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат