Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 1440, 20

На Березнянщині п`яний неадекват побив пенсіонера

Близько 5:00 ранку на лінію «102» надійшло повідомлення про бійку неподалік магазину у селищі Великий Березний.

На Перечинщині молодик підпалив суху трави, через що вигоріло пів гектара лісу

За погодження прокурора Перечинського відділу Ужгородської місцевої прокуратури слідчими поліції повідомлено про підозру молодику, який з хуліганських мотивів, умисно підпалив суху траву на прилісовій ділянці.   В результаті, вигоріло близько пів гектара лісу на території Турянського лісництва.

Ужгородська лікарня замовила ФОПу респіратори з подвійною переплатою

Закарпатський обласний фтизіопульмонологічний лікувально-діагностичний центр 29 травня підписав договір на придбання респіраторів із приватною підприємицею Юлією Дудою на 196 тис. грн. Про це стало відомо з порталу публічних закупівель Prozorro.

Ужгородець зламав систему ProZorro і продавав інформацію про тендери держпосадовцям

Прокурором Ужгородської місцевої прокуратури погоджено підозру місцевому мешканцю у несанкціонованому втручанні в роботу автоматизованої системи.

Двох мешканців Ужгородщини судитимуть за вимагання грошей від мешканки Берегова

Чоловіки – уродженці Берегівщини, які наразі проживають на Ужгородщині, вимагали від 49-річної мешканки Берегова 1700 дол США та 300 євро.

Судитимуть 50-річного неадеквата з Іршавщини, який стріляв з мисливської зброї у двох чоловіків

Скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 50-річного уродженця с. Заріччя (Іршавщина). Чоловік обвинувачується у хуліганстві, вчиненому із застуванням мисливської рушниці, яку він заздалегідь приготував для розправи.

На Міжгірщині знешкоджено групу крадіїв, до якої входив неповнолітній

27-річний житель Міжгір’я, який уже має кілька судимостей за скоєння крадіжок, сколотив банду до складу якої також входили два місцеві жителі, віком 17 та 26 років.

Прикордонники затримали вбивцю, який намагався втекти за кордон

31 травня близько 8 години ранку до поліції Рахова надійшло повідомлення від перехожих, що на одній із вулиць міста виявили тіло чоловіка без ознак життя. На місці події поліцейські встановили особу померлого - 47 річний місцевий мешканець.

Вироблені з незаконно вирощеного тютюну сигарети, зберігалися на Закарпатті

У Херсонській області на покинутій фермі незаконно вирощували тютюн, потім його переправляли в Одеську і Дніпропетровську області, де з нього підпільно вироблялися цигарки під виглядом відомих світових брендів. Одна лінія функціонувала на легальному тютюновому виробництві, інша діяла незаконно.

Правоохоронці перевіряють інформацію про причини самогубства мукачівця у прямому ефірі соцмережі

Мукачівською місцевою прокуратурою зареєстровано кримінальне провадження за фактом ймовірного доведення мукачівця до самогубства.

Поліцейський за 15000 гривень сприяв у виготовленні посвідчення водія

До суду скеровано обвинувальний акт відносно поліцейського батальйону із забезпечення супроводження Департаменту патрульної поліції Нацполіції.

Cлужбовці Хустського лісництва незаконно видавали дозволяли на рубку лісу

Два майстра лісу Хустського ЛДГ підозрюються у зловживанні службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки. Аналогічну підозру повідомлено лісничому цього ж лісництва, який, до того ж, є депутатом Кошелівської сільської ради.

На Рахівщині чоловік обкрадав церкву, якій прислужував

Працівники поліції Рахівщини розпочали розслідування справи щодо крадіжки близько 20 тисяч гривень з храму в селі Середнє Водяне.

Волинські правоохоронці затримали на Закарпатті серійного крадія, його спільника розшукують

Поліцейські провели санкціоновані обшуки за чотирма адресами в Закарпатській області. В одному з помешкань виявили громадянина, який підозрюється у скоєнні крадіжки значної суми коштів та вчиненні ряду аналогічних злочинів у різних областях України.

На Берегівщині сільський голова виділив своєму сину 1 га земель водного фонду

Голова одного із сіл Берегівщини, у 2013-2014 роках взяв участь у прийнятті сільською радою рішень про відведення в оренду земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства площею 1,0 га своєму сину. Вартість землі складає 1 млн 075 тис грн.

Вбивця-рецидивіст з Хуста отримав довічне ув`язнення

Прокурором Тячівської місцевої прокуратури доведено вину 44-річного хустянина в умисному вбивстві чоловіка вчиненому при обтяжуючих обставинах та ряді інших злочинів. Мотивом вбивства є звичайне хуліганство.

Правоохоронці Закарпаття затримали податківця при отриманні 2 тис дол

Затримано завідувача сектору запобігання корупції головного управління державної податкової служби в Закарпатській області при отриманні неправомірної вигоди.

В Ужгороді затримали двох грабіжників, які орудували в районі залізничного вокзалу

Повідомлення про грабіж надійшло патрульним 25 травня, близько 15-ї години. Прибувши на виклик на вулицю Станційну, інспектори поспілкувалися із заявником, який повідомив, що невідомі особи відібрали у нього гаманець.

На Виноградівщині сільський голова, якому висловили недовіру, продовжував нараховувати собі зарплату

Прокурором Виноградівського відділу Берегівської місцевої прокуратури погоджено підозру уже колишньому сільському голові, повноваження якого були достроково припинені за народною ініціативою у лютому 2019 року.

В Ужгороді нетверезий водій керував авто з перебитими номерами агрегатів

У той же час в Мукачеві патрульні ганялися за наркоманом, який перебував у розшуку як зникла особа.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат