Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-01') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 4220, 20

Засуджено двох мешканців Воловця, які напали на одесита та залишили його в непритомному стані

За доводами начальника Воловецького відділу Мукачівської окружної прокуратури двох місцевих жителів засуджено за розбійний напад на одесита та залишення його у небезпеці (ч. 2 ст. 187, ч. 1 ст. 135 КК України). За вироком суду 37-річний чоловік проведе 10 років за ґратами, а його 21-річний спільник – 9 років 6 місяців. Також у них конфіскують усе належне їм на праві власності майно.

Закарпатка відсудила 4,5 млн грн за смерть чоловіка у ДТП

Мешканка Закарпаття відсудила у винуватця ДТП, в якій загинув її чоловік, понад 4,5 млн грн моральної та матеріальної компенсації. Інцидент стався ще восени 2021 року, коли родина разом відпочивала і відзначала купівлю автомобіля Volkswagen Golf.

СБУ на Закарпатті виявила підпільні цехи з виробництва контрафактних сигарет

Служба безпеки спільно з БЕБ заблокувала схему підпільного виробництва контрафактної підакцизної продукції у промислових обсягах.

Хустський кар’єр, який належав російському олігарху, повернули державі

Вищий антикорупційний суд України прийняв рішення про націоналізацію майна російського олігарха Олега Дерипаски.

Cуд відновив на посаді заступника голови Холмківської ТГ й соратника Медведчука Артура Северенчука

Звільнений рішенням сесії Холмківської сільради керівник районної організації ОПЗЖ Артур Северенчук напередодні річниці російського вторгнення вирішив поновитися на посаді заступника голови села, повідомив депутат Ужгородської міськради Віталій Глагола у соцмережі.

Новий концепт Ужгорода розглядали на конференції в Києві

Представники Ужгородської ТГ взяли участь у роботі конференції «Відновлення України – відкриті дані та стимулювання інвестицій», яка пройшла 14 лютого в Києві.

На чиїх руках кров

Нас знову бомбили ракетами. І знову були зруйновані об’єкти критичної інфраструктури. Ми лише почали звикати до того, що електропостачання не припиняється, але після бомбардувань знову можливі відключення електроенергії. Та найстрашніше те, що від ракетного нападу знову загинули українці.

Закарпаття отримало три автономні установки генерації електроенергії

Сьогодні Закарпаття отримало три автономні установки генерації електроенергії. Їх у рамках двосторонньої співпраці передав для потреб області офіс УВКБ ООН в Україні.

На Закарпатті за один день викрили двох торговців зброєю

15 січня, в Ужгороді на збуті вибухівки та боєприпасів викрили місцевого жителя (на фото вгорі), судимого більше десятка разів. Його було затримано саме під час продажу двох гранат та понад 50 патронів.

Посадовицю Ужанського природного парку підозрюють у незаконних рубках лісу

Керівниці одного з підрозділів Ужанського національного природного парку повідомлено про підозру у перевищенні службових повноважень.

В Ужгороді відновили роботу вуличного освітлення - його вмикатимуть до 23:00

За інформацією «Укренерго», в українській енергосистемі немає дефіциту потужності вже четверту добу. Цього вдалося досягнути завдяки відновленню роботи енергоблоків АЕС, сприятливій погоді, а також, беззаперечно, завдяки високим темпам ремонту мереж та цілодобовій праці енергетиків.

Дорожні служби проводять роботи з берегоукріплення гірської річки Вишка на Великоберезнянщині

Після сильних дощів у січні на автомобільній дорозі С070213 (Кострино-Люта) у межах с.Кострино бурхлива вода підмила низову підпірну стінку. У ці дні дорожники укріплюють її шляхом влаштування кам’яного накиду, повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Прокуратура вимагає скасувати тендер про закупівлю робіт із рекультивації сміттєзвалища у Барвінку

Спеціалізована екологічна прокуратура Закарпатської обласної прокуратури заявила позов щодо визнання недійсними результатів торгів та договору про закупівлю робіт з рекультивації сміттєзвалища в с. Барвінок на Ужгородщині.

З 1 по 15 лютого у відділеннях Укрпошти закарпатці обміняли вже 75 тисяч ламп

Два тижні триває пілотний проєкт обміну ламп розжарювання на світлодіодні з метою зменшити навантаження на енергосистему країни та економніше споживати електроенергію.

Футболісти ФК "Минай" на зборах у Туреччині побили футболістів російського клубу "Шинник"

13 лютого, у готелі Royal Sigunas, розташованому в Аланьї, сталася бійка за участю ФК «Минай» та представників країни 404 - ярославського «Шиніка», повідомляє пресслужба закарпатського клубу.

Колишнього сільського голову на Рахівщині засуджено до понад 3 років ув’язнення за корупційний злочи

Колишнього сільського голову одного з населених пунктів Рахівщини засуджено до 3 років 6 місяців позбавлення волі. Суд визнав його винним у розтраті майна за попередньою змовою групою осіб, вчиненій шляхом зловживання службовим становищем та взяв під варту одразу по завершенню засідання.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат