Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-01') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 4260, 20

На Тячівщині поліція викрила групу зловмисників, які вночі обкрадали торгові центри

До поліції впродовж кількох днів надійшло дві заяви про нічні крадіжки з магазинів в смт. Тересва. В першому випадку з місцевого торгового центру зникла комп’ютерна техніка та велосипед. В іншому – невідомі винесли 20 нових смартфонів, телефони, які місцеві мешканці здали у ремонт, та фотоапарат.

На Рахівщині виявили цілий склад з білоруськими сигаретами, які готували до відправки у ЄС

Минулими вихідними правоохоронці викрили групу закарпатців на протиправному зберіганні з метою збуту незаконно виготовлених тютюнових виробів.

Прокуратурі Закарпаття через суд вдалося повернути громаді будівлю колишнього кінотеатру у Сваляві

За позовом Мукачівської окружної прокуратури недобросовісного орендаря зобов’язано повернути громаді будівлю колишнього кінотеатру у Сваляві вартістю понад 18 млн грн.

На Закарпатті стартував набір до новоствореного підрозділу НПУ «Лють»

При Національній поліції України створено воєнізований підрозділ під назвою «Лють». Це об’єднана штурмова бригада, створена для відсічі збройної агресії росії. Набір   кандидатів до вказаного підрозділу вже розпочато і в Закарпатській області

Судитимуть киянина, який в минулому році напав з ножем на жителя Ясіня

Співробітники Рахівського районного відділу поліції розшукали зловмисника, який влітку минулого року кишеньковим розкладним ножем наніс тяжкі тілесні ушкодження 20-річному жителю селища Ясіня.

Голова Закарпатської ОВА Микита на свій день народження відвідав закарпатських воїнів у Бахмуті

Голова Закарпатської ОВА Віктор Микита разом зі своїм заступником Ігорем Шинкаруком поїхали до найгарячішої точки України - міста Бахмут на Донеччині

Перша в році сесія ужгородської міськради: підсумки і рішення

На першій сесії Ужгородської міської ради 2023 року, яке відбулося 31 січня, затвердили важливі програми, що стосуються підтримки ЗСУ та інших військових формувань, а також медичної реабілітації осіб, які брали безпосередню участь у бойових діях.

Балоги пішли проти громади Мукачева і різко підняли тарифи на воду

Мукачівський Водоканал оголосив про підняття тарифів на водопостачання та водовідведення. Тарифи з 29 грн за кубометр виросли відразу на 59 грн за кубометр. При цьому понад 30 членів виконкому підтримали підняття тарифів і лише один утримався.

Балогу звинуватили у колаборації

Одіозний нардеп Віктор Балога, якого звинувачують у грі на користь росії, у 2017 році публічно закликав домовлятися з путіним, і віддати окупований Донбас. У своїх дописах у соцмережах він закликав провести референдуми та «відпустити» Донбас, який, на його думку, «ментально інший».

Більше світла

Останнім часом ситуація з електропостачанням у Закарпатській області була просто критичною. Світло давали двічі по дві години на день і ще дві години вночі. Люди скаржилися, що за дві години помешкання не прогрівалися, хатню роботу зробити також не встигали.

Угорські партнери передали 14 генераторів для закарпатських пунктів незламності

1 лютого Йожеф Бочкаі, Генеральний консул Угорщини в м. Ужгороді, та Янош Талоші, Генеральний директор East-West Gate Terminal передали 14 генераторів потужністю 8500 W для Пунктів Незламності. Саме сюди приходять закарпатці і гості краю у тривалі години відключень електроенергії, мають змогу працювати, зігрітися. Вдячні нашим сусідам за підтримку та допомогу, - повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Закарпатська область отримала чергову партію вакцин від уряду Угорщини

Вакцини проти інфекційних хвороб передали Обласній клінічній інфекційній лікарні, звідки препарати розподілять у пункти щеплення по всьому регіону, повідомляє перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Судитимуть працівника лісоохорони Ясінянського ЛМГ який допустив масову рубку дерев

Спеціалізована екологічна прокуратура Закарпатської обласної прокуратури скерувала до суду обвинувальний акт щодо посадовця лісництва держпідприємтсва «Ясінянське ЛМГ» за фактом службової недбалості, що спричинила тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 367 КК України).

На Закарпатті директора підприємства підозрюють у незаконному видобутку андезиту на 309 млн. грн

На Закарпатті правоохоронці, припинили масштабний незаконний видобуток корисних копалин, що призвів до багатомільйонних збитків.

В Ужгороді з робочим візитом перебуває президент Австрії Александер Ван дер Беллен

Радий вітати в Ужгороді Федерального Президента Республіки Австрія Александера Ван Дер Беллена, який приїхав на Закарпаття із робочим візитом, повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

У горах поблизу Перечина заблукав чоловік, яких хотів дістатися Словаччини

Чоловік заблукав в районі села Новоселиця і сам зателефонував до поліції, попросивши про допомогу.

Поліцейську з Ужгорода відсторонили від роботи через скандальне відео

Соціальними мережами шириться відео конфліктної ситуації за участі патрульної поліцейської Закарпатської області. Наразі щодо цієї події призначене службове розслідування, - повідомили у Патрульній поліції.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат