Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-01') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 4340, 20

В Ужгороді прийняли бюджет на 2023 рік

Секретар Ужгородської міської ради Арсен Мелкумян про найвагоміше за рік, що минає, і міський бюджет-2023

Акція «Вифлеємська зірка» – угорська реформатська служба допомоги надає світильники

Угорська реформатська служба допомоги надає закарпатським реформатським спільнотам потужні сонячні світильники, свічки і генератори. Цього разу у рамках проекту «Віфлеємська зірка» до Берегова привезли подарунки двома мікроавтобусами, де крім світильників – продукти, різдвяні подарунки, а також передали похідну кухню.

Діти з України заспівали українські коляди під стінами угорського Парламенту

Діти з України заспівали українські коляди під стінами угорського Парламенту. Таким чином діти подякували Угорщині ту допомогу, яку вона надає Україні під час війни.

На Закарпатті припинили функціонування масштабного міжрегіонального наркоугруповання

Співробітники поліції Закарпаття провели спецоперацію по ліквідації масштабного наркобізнесу. Як наслідок, з незаконного обігу вилучено наркотиків на 45 мільйонів гривень. Організаторів та основних виконавців цієї справи затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання

Що буде з електрикою?

Краще не стало. Влада звітує про те, що наші енергетики мужньо відновлюють інфраструктуру, що дасть змогу значно покращити електропостачання в країні. А ще влада звітує, що ряд держав надали нам потужні генератори та трансформатори. А ще цього тижня не було прильотів і влада рапортувала, що було збито всі безпілотні апарати, які російські окупанти запустили бомбардувати наші енергетичні об’єкти. Ну і нарешті, влада повідомила, що підключені всі реактори на наших атомних станціях.

Угорське місто Дебрецен прийняло багато українських біженців

Історія війни сім’ї з Волновахи, яка наразі проживає в Дебрецені.

Історична зустріч через 50 років

Вона пройде завтра, у суботу, 17 грудня, в ужгородському СК «Юність», де також відбудеться турнір з міні–футболу серед ветеранів (50 років+), присвячений срібним призерам чемпіонату України   — ФК «Говерла» Ужгород–72.

Спільна заява угорців Закарпаття щодо прийнятого Верховною Радою Закону «Про нацменшини в Україні»

13 грудня 2022 року Верховна Рада за підтримки 324 депутатів прийняла у другому читанні Закон України “Про національні меншини (громади) України”.

Посадовицю медустанови в Ужгороді викрито фальсифікацію документів про інвалідність

За процесуального керівництва Ужгородської окружної прокуратури на організації схеми підроблення медичних довідок для безперешкодного перетину кордону військовозобов’язаними викрито двох осіб – начальницю одного з центрів медико-соціальної експертизи в області та мешканця Ужгорода.

СБУ проводить безпекові заходи на двох об’єктах УПЦ (МП) в Ужгороді

Співробітники Служби безпеки України проводять контррозвідувальні (безпекові) заходи на об’єктах УПЦ (МП) у Закарпатській, Чернівецькій, Рівненській, Волинській, Миколаївській, Сумській, Львівській, Житомирській та Херсонській областях.

Закарпатська область отримала мобільну станцію переливання крові

13 грудня Закарпаття отримало чергову гуманітарну допомогу від угорських партнерів. Перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький повідомив, що Червоний Хрест Угорщини передав обласній організації Товариства Червоного Хреста України мобільну станцію переливання крові.

Поблизу Ужгорода на трасі Київ - Чоп згорів пасажирський автобус

12 грудня о 07:38 до рятувальників надійшло повідомлення, що на автошляху Київ –Чоп біля с. Н. Солотвино Ужгородського району, під час руху загорівся рейсовий автобус марки І-VAN.

На Закарпатті триває ліквідація наслідків повені

Цими вихідними в Закарпатській області спостерігалась хмарна погода і сильні дощі, що спричинило підвищення рівнів води у річках та формування паводкової хвилі: на Тисі та її верхніх притоках на 10 – 30 см, на решті річок – 0,3 – 1,6 м, повідомляє перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Переправника ухилянтів з Донеччини суд покарав лише штрафом...

Закарпатська прокуратура просить йому 7 років позбавлення волі.

Угорщина передала чергову гуманітарну допомогу для України

Відбулася передача гуманітарних вантажів від Угорщини для України

Обласний Будинок дитини у Сваляві отримав чергову допомогу зі Словаччини

За ініціативи Едуарда Бураша, який є радником з транскордонної співпраці глави уряду Словаччини, у місті Кошице було організовано збір гуманітарної допомоги. Роботу зі збору гуманітарки в Кошице проводить українка Наталія Олександрова, яка очолює громадську організацію «ТАНДЕМ».

На Закарпатті відкрили вже 214 «Пунктів незламності»

На Закарпатті відкрито вже 214 «Пунктів незламності», більшість із яких розміщені в адмінбудівлях та старостатах. Про це повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

Вже цього місяця з Ужгорода до Кам’янець-Подільського курсуватиме потяг

Укрзалізниця оголосила про започаткування нового залізничного сполучення.

Знову удар

Ми не встигли оговтатися від потужних ракетних ударів, трохи відновити енергосистему і перейти до планових відключень електропостачання, як росія знову нанесла ракетний удар. Тривалу паузу між ракетними ударами експерти пояснювати теплою погодою. Тобто, російські фашисти очікували морозів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат