Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-01') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 4420, 20

Відомого закарпатського політика підозрюють у шахрайстві

Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура оголосили про підозру Голові Рахункової палати України Валерію Пацкану

Для чого Балога зніс турула

Ми повідомляли про те, що влада Мукачева вирішила знести з обеліску в замку Паланок пам’ятник орлу-турулу.

Терор триває

Фашисти продовжують знищувати Україну. У них не все добре на фронті, тому в кремлі дали команду вчинити терор проти мирного населення України. І пішли ракетні удари не по наших військових об’єктах, а по об’єктах критичної інфраструктури. Окупанти масовано б’ють по наших теплових та гідроелектростанціях, б’ють по трансформаторах, по складах із пальним, із харчами, нищать усе, що живить економіку.

Українські діти-переселенці навчаються в закладах освіти угорського міста Кішварда

Наразі у навчальних закладах міста Кішварда навчається близько ста українських дітей-переселенців. Для дітей створені всі умови, щоб вони почувалися, як вдома.

На Тячівщині жінка народила дитину в автомобілі швидкої - це були шості пологи 25-річної породіллі

Пологи «на колесах» одні з найскладніших і непередбачуваних. Особливо, якщо вони відбуваються надзвичайно швидко. В такі хвилини життя породіллі і немовляти повністю залежать від досвіду та професіоналізму медиків, - повідомляє 103 Закарпаття у соцмережі.

На Тячівщині горів чоловічий монастир

21 жовтня в оперативно-рятувальну службу надійшло повідомлення про пожежу на території Покровського чоловічого монастиря, що в с. Колодне Тячівського району. За попередніми даними займання відбулося в келії.

Угорське товариство ім. Ракоці передало допомогу українським дітям

Угорське Товариство ім. Ракоці вже багато десятиліть підтримує дружні стосунки з Закарпаттям.

Руйнування будівлі в Ужгороді сталося під час ремонтних робіт - міськрада

Попередньо – під час зняття штукатурки, яке проводили, щоб з’ясувати, у якому стані конструкції, робітники не впоралися із відбійним молотком і порушили несучу здатність середньої стіни, вона й потягнула за собою панелі перекриття, на яких стояли конструкції даху. Про це повідомила начальниця управління ДАБК Ужгородської міської ради Олександра Зотова, яка сьогодні побувала на місці події.

В Ужгороді обвалилася будівля

Обвал будівлі стався на вулиці Мукачівській в Ужгороді

У Боздоському парку діти під час майстер-класу малювали листівки-обереги для захисників

В Арт-просторі Боздоського парку Ужгородський гуманітарний центр організував для дітей майстер-клас, який провели викладачі викладачі ужгородської школи мистецтв.

Для людей із хворобою Паркінсона в Ужгороді відновили заняття

Минулої суботи в одному з тренажерних залів міста пройшло перше після кількарічної перерви заняття для людей, хворих на Паркінсона. Раніше заняття проходили в Центрі неврології та нейрохірургії, проте з початком пандемії припинилися.

Потужний імпульс   з народних джерел

У читальній залі Закарпатської обласної універсальної наукової бібліотеки імені Федора Потушняка (директор Олена Канюка) відбувся літературний вечір, присвячений творчому доробку фольклориста, літературознавця, науковця Івана Хланти за роки незалежності України.

В Ужгороді на набережній хочуть спорудити «Арку вшанування Божого Слова»

В Ужгородській міськраді днями на засіданні науково-художньої ради розглянули проєкт спорудження пам’ятника «Арка вшанування Божого Слова» на Слов’янській набережній.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат