Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-01') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 4460, 20

Угорщина допомагає в осучасненні більше 50 бомбосховищ на Закарпатті

Через війну навчання в очній формі в освітніх закладах України можливе лише в тому випадку, якщо заклади спроможні забезпечити укриттям, як своїх учнів, так і викладачів та інших співробітників.

В Угорщині проводять курси для дітей переселенців з вивчення угорської як іноземної мови

У Будапештському університеті ім. Лоранда Етвеша на кафедрі угорської як іноземної мови провели дводенні професійні курси для викладачів, які працюють в школах Угорщини. Курси проходили під назвою «Навчання дітей біженців та переселенців».

Адвокатку з Ужгорода підозрюють у переправленні ухилянтів за кордон

Правоохоронці затримали 38-річну ужгородку та її спільника – 37-річного громадянина сусідньої країни.

Президент Зеленський відзначив двох закарпатських педагогів

Професійність закарпатських педагогів відзначили на найвищому рівні. З нагоди Дня вчителя почесне звання «Заслужений працівник освіти України» отримали двоє представників із Закарпаття.

У міській раді нагородили 200-бальників та привітали педагогів із професійним святом

Ужгородські школярі показали високі результати на ЗНО-2022: 41 з них склали на 200 балів один предмет, 11 учнів – два предмети, 1 учениця – три предмети. За інформацією очільниці управління освіти Ужгородської міської ради Наталії Баранюк, це найвищий показник за всі роки.

В Ужгороді йде до завершення реконструкція Центру нейрохірургії

Реконструкція Обласного центру нейрохірургії і неврології – це той, проєкт яким Закарпаття може пишатися. Об’єкт, який почали реалізовувати у 2008 році із виготовлення проекту, - повідомляє перший заступник голови ОДА Мирослав Білецький.

В Ужгороді стався конфлікт між владою міста та забудовниками з Мелітополя

Забудовник із Запорізької області має намір в одному з корпусів машинобудівного заводу Тиса в Ужгороді побудувати квартири для переселенців та комерційні приміщення. Однак, влада міста заявляє про порушення.

За один день на Закарпатті виявили відразу двох прибічників русского міра

Одного затримали в Ужгороді, іншого у Міжгір'ї. Це сталося 26 вересня.

Ядерний шантаж

Пуйло явно здурів. Цей тиждень багатьох шокував. Ще у вівторок кремль анонсував звернення до ущербного народу карлика путіна. Але зі зверненням загальмували до середи. І лише в середу зранку путін сказав, що російську армію потрібно поповнити, щоб чимскоріше завершити так звану «спецоперацію». А це означає, що до армії призвуть усіх, хто служив. І таких потрібно 300 тисяч.

Ужгород цими днями став центром інтенсивного інтелектуального практикуму

В Ужгороді провели інтенсивний практикум «Команди у стані стратегування. Від ідеї до неочевидних (але вирішальних) партнерств».

Закарпатка стала бронзовою призеркою на етапі Кубка світу із фехтування на візках

В італійському місті Піза триває етап Кубка світу з фехтування на візках

Від Ужгорода до села Ярок роблять ямковий ремонт дороги

Про це повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

Угорщина відбудує школу та амбулаторію на Київщині

Про це повідомив міністр зовнішньої економіки та закордонних справ Угорщини Петер Сійярто в Нью-Йорку під час донорської конференції, яка пройшла у межах Генасамблеї ООН.

Експерти з ЄС представили план управління відходами на Закарпатті

Після аналізу інформації з усієї області фахівці запропонували кілька сценаріїв, один з яких може лягти в основу усієї подальшої роботи у сфері поводження з побутовими відходами. Запропонували створити п'ять сортувально-переробних кластерів, які формуватимуться здебільшого у межах адміністративних районів. І лише Тячівський та Рахівський райони пропонують об’єднати в один кластер, повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

У Мукачеві відкрили меморіальний будинок-музей Ерделі

19 вересня відбулася урочиста передача батьківського дому художника, який розташований біля підніжжя замкової гори.

На Берегівщині чоловік зарізав матір та вбив ще одну жінку

Ще в липні 2018 року на Берегівщині чоловік посварився з однією жінкою, а плтім вистежив її та побив металевим ломом. Жінка від отриманих травм загинула.

Разом з українським військом в Ізюм повернулася газета

Відсьогодні на території Ізюма знову поширюється місцеве видання – «Обрії Ізюмщини». Спецвипуск газети підготував головний редактор, секретар НСЖУ Костянтин Григоренко. Оскільки редакційне приміщення, як і саме місто, ще потребує відновлення після тривалої окупації, допомогли зверстати ізюмську газету львів’яни – колектив Буської газети “Воля народу».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат