Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-01') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 4540, 20

На Ужгородщині викрили переправника з Житомирщини

Переправником виявився 28-річний житомирянин. За попередньою домовленістю, за 7 тисяч доларів зловмисник мав доправити до прикордонної зони в межах Ужгородського району двох чоловіків, які в подальшому через «зелений кордон» мали покинути межі країни.

У Рахові зловмисник обікрав офіс партії "Слуга народу"

До Рахівського райвідділу поліції із заявою про крадіжку звернувся голова районного осередку однієї з політичних партій, - повідомляє пресслужба поліції. Чоловік розповів, що з офісу зник робочий ноутбук та камера відеоспостереження.

Пожежа на Великоберезнянщині охопила вже 90 га. Влада заборонила відвідувати ліс

На Закарпатті продовжується негативна динаміка збільшення загорянь у лісових масивах, повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Чому кінокомплекс «Доміон» ще досі не під юрисдикцією Ужгорода

Після утворення ОТГ громади повинні отримати у власність все майно, яке є в територіальних межах громади. У нас був тривалий спір навколо райлікарні і все вирішилося таки на користь Ужгорода. Тепер лікарня уже є підрозділом міської клінічної лікарні.

На Тячівщині знову видобуватимуть сіль

Про початок робіт із запуску Буштинського соляного родовища на Тячівщині повідомив Віктор Микита - голова Закарпатської ОДА.

Військові звинувачують заступника прокурора Закарпатської області у лояльності до росії

Військові з закарпатського добровільного батальйону «Сонечко», які наразі знищують ворога на фронті, звинувачують заступника прокурора Закарпатської області Івана Косея у підігруванні росії.

Наша відповідь

Війна триває і ніхто не візьметься давати прогнози щодо терміну її закінчення.

Маловоддя зафіксовано на семи річках Закарпаття

На Закарпатті через посушливу погоду пересихають річки. Про це повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

У Мукачеві сталася велика пожежа - горіло складське приміщення на території СТО

Займання сталося в складській будівлі на вул. Свалявській 10-го серпня.

Дорожники області готуються до найскладнішої зими в історії незалежної України

Це не гучні слова, а наша реальність. І мусимо максимально підготуватися до труднощів, що чекають нас попереду, написав у соцмережі перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Область отримала 6 тисяч доз вакцини БЦЖ від партнерів з Угорщини

Їх з метою підвищення показника імунізації закупили для закарпатських дітей у рамках гуманітарної програми на 2017-2021 роки, що діє між нашими державами, повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

На Закарпатті правоохоронці затримали інспектора митної служби

Служба безпеки України викрила посадовця Закарпатської митниці на створенні корупційної схеми під час ввезення до нашої країни автомобілів з іноземною реєстрацією.

На Закарпатті викрили головного редактора інтернет-видання, який працював на Росію

Як встановили слідчі Управління СБУ в Закарпатській області, до протиправної діяльності причетний закарпатець, який є головним редактором одного з місцевих інтернет-видань. Прихильник «руского міра» створив низку інформаційних ресурсів, у тому числі сайт та спільноти в соціальних мережах, де активно просував антидержавні проросійські наративи та агітував підтримати російську агресію.

Оленівка — біль України

Від самого початку війни ми спостерігали за драмою у Маріуполі. Там тримали оборону наймужніші наші воїни з батальйону «Азов». Не просто тримали, а своєю мужністю дали зрозуміти ворогу, що швидкого завоювання міста не буде.

На Тячівщині затримали двох шахраїв, які допомагали ухилянтам тікати з України

Відразу декілька правоохоронних підрозділів провели спецоперацію по виявленню та затриманню шахраїв.

На Закарпатті змінили керівників трьох митних постів

Накази 2 серпня підписав нещодавно призначений керівник Закарпатської митниці Сергій Пасюк.

Менше половини дітей вакциновані від дифтерії, правця, поліомієліту, кору, краснухи і паротиту

На календарі серпень, і до початку навчального року залишається все менше часу. Управлінці і рятувальники дбають про облаштування укриттів відповідно до вимог, медики – про безпечне середовище у дитячих колективах.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат