Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-01') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 4480, 20

Повертаємо своє

Для українців новини з фронту цього тижня були дуже обнадійливі. Українська армія пішла в широкомасштабний наступ на Харківському напрямі. Наша розвідка провела консультації з розвідкою США і почався наступ, який шокував окупантів. Росіяни тікали, залишаючи техніку та боєприпаси. За тиждень атаки ми звільнили від російської нечисті десятки населених пунктів і понад 8 тисяч квадратних кілометрів своєї території. Українські військові дійшли до кордонів з росією на Харківщині.

Від початку повномасштабної російської агресії загинуло 39 українських медійників

Щонайменше 39 медійників стали жертвами масованої російської агресії в Україні. За верифікованими даними НСЖУ, серед загиблих – 8 журналістів, які виконували професійні обов’язки; 13 медійників – цивільних жертв; 18 представників ЗМІ, які мобілізувалися для захисту України у лавах Сил оборони України. Відомості про ще двох зниклих   журналістів-воїнів перевіряються.

Не стало кращого бомбардира області за всю майже 130-річну історію крайового футболу

Учора, 14 вересня, на 46 році відійшов у вічність колишній знаний футболіст, а згодом класний й об’єктивний арбітр Віталій Лофинець.

Чиновник Тячівської райдержадміністрації вистрибнув з вікна четвертого поверху

З вікна четвертого поверху будівлі райадміністрації вистрибнув чиновник. 34-річний чоловік працював у фінансовому управлінні РДА.

В Ужгороді заборонили нічні дискотеки на час воєнного стану

В Ужгороді заборонили у нічний час – із 22:00 до 08:00 – проведення масово-розважальних заходів у закладах ресторанного господарства та сфери послуг на період дії воєнного стану.

Журналісти-переселенці отримали продуктові набори

Їх надало Товариство Червоного Хреста України, а вручення організував Запорізький Центр журналістської солідарності НСЖУ.

На Закарпатті шукали шляхи вирішення проблеми маловоддя

13 вересня взяв участь у розширеному засіданні Президії Громадської ради при ОВА на тему «Сучасні виклики та актуальні проблеми збереження поверхневих вод Закарпаття», повідомляє перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

У Балаклії друкарня готується до випуску газет

У Видавничому будинку «Балдрук» (Балаклія Харківської області) проводять підготовку до початку випуску друкованої преси, яка має договори із цим підприємством.

На Рахівщині поліція затримала зловмисника, який збував наркотики та переправляв призовників закордо

48-річний рахівчанин за 7 тисяч доларів США, сприяв особам, що підлягають мобілізації, незаконно покинути межі України. Він займався організацією транспортного засобу, яким клієнтів доправляли до так званого «зеленого кордону», вказував на конкретне місце та час, де була можливість перетнути лінію кордону та чітко інструктував втікачів про всі їхні подальші дії.

На Закарпаття прибув черговий гуманітарний вантаж від Карітасу Святої Єлизавети з Угорщини

Карітас імені святої Єлизавети Естергом-Будапештської архієпархії привіз на Закарпаття черговий вантаж гуманітарної допомоги

На Закарпатті сумнівні заїжджі медики перевіряють зір

На Закарпаття почали заїжджати дивні мікроавтобуси, у яких ніби надають послуги з перевірки зору.

Андрій Баганич: Бути пасивним у цій ситуації означає бути ворогом Україні та її народу

Ужгородець Андрій Баганич ще сім років тому виїхав з родиною до Словаччини і проживає нині в місті Кошице. З перших же днів війни він почав активно допомагати українцям, які шукали порятунку від війни, а також надавати масштабну допомогу українцям в Україні.

Ми їх знищимо

Як ми і передбачали, контрнаступ української армії матиме не тимчасовий характер. Навіть російські пропагандисти не знають, як коментувати останні події з фронту. Адже перед тим вони говорили, що контрнаступ української армії захлинувся і наші військові будуть відкинуті назад.

В Ужгороді випала рекордна кількість опадів протягом останніх 30 років

Підтопило низку вулиць, оскільки зливова каналізація не справлалася із такою кількістю води.

Закарпатці можуть знайти роботу у Словаччині без послуг посередників та абсолютно безкоштовно

Щоб не бути ошуканим шахраями при пошуку роботи, закарпатцям варто скористатися абсолютно безкоштовним порталом в інтернеті.

Угорський католицький карітас знову відправив на Закарпаття медикаменти та обладнання

Від самого початку війни на сході України католицький карітас Угорщині надав допомогу Україні на суму 300 мільйонів форинтів

На Закарпатті проводиться зариблення фореллю річок

За ініціативи Державного агентства меліорації та рибного господарства України річки Закарпаття поповнюють мальками струмкової форелі, повідомляє перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Як вирішити проблему черг на кордонах?

Зараз на під’їздах до пунктів перетину велике скупчення автомобілів. На КПП «Ужгород» у черзі перебувають близько 500 автівок, на «Тисі» - 300 вантажівок у сервісній зоні і ще понад 600 – вздовж дороги, повідомляє перши заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Середній показник готовності до опалювального сезону в області становить 89,5%

На стадії завершення підготовка об’єктів господарського комплексу та бюджетної сфери області до опалювального сезону 2022-2023 років, повідомляє перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат