Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-01') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 4440, 20

Пам’ятник радянським воїнам біля словацького кордону демонтують

13 жовтня профільна комісія Закарпатської ОВА провела перевірку монумента поблизу словацького кордону в Ужгороді, що має офіційну назву «Пам’ятник радянським воїнам Україна — визволителям».

Знесло дах

Путіну знесло дах. Це вже остаточно. Сталося так, що на гордості росії та її фюрера — Кримському мосту — стався вибух. Бабахнуло потужно. Знесло навіть трохи проїжджої частини. Горіли залізничні вагони і загинуло три людини. Рух мостом було обмежено. Українці добре знають, яке значення для кремля має цей міст і давно хотіли, щоб його підірвали. І ось частково це сталося.

У німецькому Ауґсбурґу обговорюють можливості відбудови України

Сьогодні, 12 жовтня, у м. Ауґсбурґ розпочала свою роботу V німецько-українська конференція муніципальних партнерств під назвою «Партнерства для розбудови та розвитку».

Викрадених росіянами 37 українських дітей повернули в Україну і поселили на Закарпатті

Україна повернула додому ще 37 депортованих окупантами дітей. Їх наприкінці серпня примусово вивезли з Харківщини до Росії, незважаючи на те, що у всіх є батьки.

На автодорозі Свалява – Довге – Липча тривають аварійно-ремонтні роботи

Уже кілька днів у с. Стройне тривають аварійно-відновлювані роботи на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення О 071002 Свалява – Довге – Липча.

За минулу добу на Закарпатті лише прикордонники мукачівського загону затримали 19 ухилянтів

Минулої доби військовослужбовці Мукачівського прикордонного загону затримали 19 військовозобов’язаних громадян України чоловічої статі.

На Закарпатті біля пункту пропуску з Румунією ремонтуватимуть міст

Біля пункту пропуску "Дяково" на держкордоні з Румунією міст в аварійному стані і його найближчим часом почнуть ремонтувати.

Через пункт пропуску Лужанка хочуть пропускати порожні вантажівки

Про це повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

Підприємець з Мукачева мав намір перевезти до Угорщини 100 кілограмів бурштину

Слідчі Головного управління Національної поліції в Закарпатській області повідомили про підозру в скоєнні злочину мукачівцю, який незаконно придбав, зберігав та намагався переправити через кордон майже 110 кілограмів бурштину. Наразі в поліції готують всі необхідні матеріали для скерування справи для судового розгляду

На Хустщини підприємниця не помітила перевитрати на ремонт школи на суму 250 тисяч грн

Прокурор Хустської окружної прокуратури затвердив і скерував до суду обвинувальний акт щодо місцевої підприємиці за фактом службової недбалості, що спричинила тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 367 КК України).

На аукціон виставили три закарпатські родовища

У жовтні на шостий цьогоріч аукціон Державної служби геології і надр виставили три закарпатські родовища. Про це повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

На Мукачівщині злодії крали пальне на нафтобазі

У поліції Закарпатської області повідомили про затримання чотирьох працівників однієї з нафтобаз на Мукачівщині.

В Ужгороді відбувся традиційний міжнародний турнір із петанку «Каштан-2022»

В Ужгороді протягом трьох днів проходив традиційний міжнародний турнір із петанку «Каштан-2023».

В Ужгороді тривають громадські обговорення із перейменування 54 вулиць

До 7 листопада триватимуть громадські обговорення щодо перейменування 54 вулиць Ужгорода. Про це повідомили на сторінці Ужгородської міської ради. Після цих громадських обговорень назви вулиць будуть винесені на громадські слухання, в яких ужгородці, без прив’язки до якогось району міста, зможуть проголосувати за ту чи іншу назву.

Справа вкрадених земель коньячними баронами буде під контролем

Як ми розповідали, після копійчаної приватизації туристичного комплексу «Верховина» біля Невицького замку коньячними баронами почали коїтися незрозумілі афери навколо історичних земель Невицького замку.

Путін чекає на Трампа

Ми йдемо в наступ. У нас багато жертв, але ми не зупиняємося. Лише на Херсонщині від початку жовтня нам вдалося звільнити понад 400 квадратних кілометрів своєї території. Ми очистили від орків Харківщину, звільнили частину Донеччини і почали наступ на Луганщині.

Судитимуть двох закарпатців за виправдовування збройної агресії рф

Скеровано до суду обвинувальні акти щодо двох мешканців Ужгорода та Міжгір’я (на фото) – за фактами виправдовування збройної агресії рф проти України та поширення матеріалів із такими закликами.

37-річний рахівчанин підпалив кіоска в центрі Рахова. Таким чином він помстився кіоскеру

Співробітники поліції встановили особу зловмисника, який причетний до умисного підпалу торгового кіоску в центрі Рахова. 37-річному фігуранту слідчі вже повідомили про підозру.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат