Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-01') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 4380, 20

Воювати там і тут

Мене рве на частини, коли читаю: от прийдуть хлопці з фронту, то вони швидко наведуть тут лад. «Хлопцям і дівчатам», які прийдуть з війни, точно буде не до того, щоб робити роботу, яку мали й повинні зробити ми. Вони прийдуть змученими, травмованими — у фізичному й психологічному сенсі. Прийдуть туди, де не всіх чекають чи дочекаються. Туди, де не всі будинки вціліли. Туди, де не всі друзі живі або на місці. Туди, де немає роботи й, відповідно, грошей.

Через припинення електроживлення на Закарпатті не працюють три пункти пропуску

У зв’язку з відсутністю електроживлення, призупинено оформлення осіб та транспортних засобів в пункті пропуску «Солотвино», що на кордоні з Румунією та в пунктах пропуску «Косино» і «Дзвінкове» - на кордоні з Угорщиною.

На Рахівщині батько з сином ледве не втопилися у Тисі, незаконно перетинаючи кордон

Екстремальний перетин кордону, за 4 тисячі доларів США, обрали батько із сином з Дніпропетровщини, щоб незаконно покинути територію України.

На Закарпатті розгортають Пункти Незламності

Незважаючи ні нащо, українці зберігають оптимізм та все ж готуються до ймовірних нових викликів. В області працюють над розгортанням стаціонарних пунктів обігріву. Про це повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

Слово про Героя

Цього тижня Закарпаття прощалося з Максимом Чомоляком, який загинув на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів.

Темні сили

Кремлівські фашисти не зупиняються. Експерти кажуть, що в росії вже занадто мало ракет і масовані бомбардування закінчаться невдовзі. Але ракет у загарбників ще достатньо, щоб тероризувати нашу країну.

Не стало закарпатського футболіста Миколи Тимчака

Боляче і сумно, що не стало Людини, Футболіста, Керівника, Цімбори та співавтора книги «Це магічне слово «Колос» Миколи Тимчака!

Житель Тячівщини продавав автомобілі, що були ввезені в Україну під виглядом гумандопомоги

Підозрюваний налагодив схему продажу транспортних засобів, ввезених в Україну на пільгових умовах під виглядом гуманітарної допомоги. У документах зазначалося, що позашляховики мала одержати громадська організація та передати на потреби територіальної оборони Києва. Замість того, щоб доправити автомобілі військовослужбовцям, закарпатець намагався реалізувати їх на одному з автомайданчиків в області. Крім того, розмістив оголошення і на спеціалізованому сайті.

UzhTowers – нерухомість преміум-класу в Ужгороді для тих, хто цінує свій час та комфорт

Житловий комплекс UzhTowers розташований у затишному районі, поруч з набережною річки Уж та парком «Боздоський». Цей об’єкт вигідно виділяється мінімалістичною скляною конструкцією за моделлю нью-йоркських хмарочосів. Таке поєднання — ідеальний варіант для тих, хто цінує цивілізаційні досягнення і комфорт, та разом з цим хоче жити у мальовничому місці, де багато зелені і простору.

На Закарпатті ліквідували два канали нелегальної міграції

Перший – організувало подружжя місцевих підприємців. Вони пропонували ухилянтам виїхати за кордон «за станом здоров’я». Для цього забезпечували підробленими довідками щодо непридатності до військової служби. Такі «довідки» оформлювали через особисті зв’язки, зокрема серед лікарів. Відео затримання в Мукачеві дивіться нижче.

Начальника митного посту «Тиса» та його заступника затримали за корупцію

Працівники Державного бюро розслідувань за процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора затримали начальника відділу митного посту «Тиса» Закарпатської митниці та його заступника. Вони систематично брали гроші в автоперевізників за безперешкодний проїзд автобусів через кордон.

Міжнародна організація з міграції надає безкоштовні медичні послуги в Ужгороді та області

Забезпечення своєчасного доступу внутрішньо переміщених осіб (ВПО) до якісних медичних послуг – одне з пріоритетних завдань для Міжнародної організації з міграції (МОМ) у межах гуманітарного реагування й допомоги населенню під час війни. На території Україні, де наразі перебувають тисячі ВПО, МОМ ініціювала роботу мобільних медичних бригад у співпраці з партнерською організацією ТОВ «Медікавер Україна».

В Ужгороді виділили додаткові кошти на медицину, міське господарство, критичну інфраструктуру

Рішенням чергової сесії Ужгородської міської ради, яка відбулася 10 листопада, виділили додатково 21 млн. грн. для медичної галузі міста.

На штурм

У кого які були відчуття, коли за кілька днів російські фашисти окупували весь південь та північ Україні? Хто як почувався, коли ворог вже був під Києвом, а в автомобілях загарбників знаходили парадну форму для маршу перемоги на Хрещатику. Хто тоді вірив, що ми можемо дати відсіч?

Внесок українських жінок у наближення нашої перемоги – неоціненний

На цьому наголосила лідерка «Зе!Жінок» на Закарпатті, депутатка обласної ради від «Слуги Народу» Наталія Штефуца під час конгресу жіночого руху, який відбувся у Тернополі.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат