Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-01') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 4300, 20

Судитимуть злочинців, які підробляли медичні довідки за якими військовозобов’язані виїжджали за корд

Правоохоронці завершили досудове розслідування у справі, щодо підробки медичної документації для чоловіків, що у період воєнного стану мали намір перетнути державний кордон України. У вчиненні злочину обвинувачуються троє членів   організованого злочинного угруповання.

Троє мукачівців, які здали близько 20 літрів крові кожен, отримали статус Почесний донор України

Сергій Кузьма, Віталій Удут та Борис Яцишин вже кілька років поспіль приходять до відділення переливання крові Лікарні святого Мартина аби здати кров задля порятунку життів.

В Ужгороді перейменували ще п’ять вулиць та одну площу

Чергові громадські слухання щодо перейменування в Ужгороді 5 вулиць та площі відбулися напередодні, 18 січня, у міській раді.

Чим я можу допомогти? – Війна гуртує

Арпад Крон, голова Асоціації міст-побратимів «Ужгород-Корвалліс», волонтер із 15-річним стажем, реабілітолог за фахом, батько-вихователь 5 дітей у дитячому будинку сімейного типу, та секретар Ужгородської міської ради Арсен Мелкумян спілкувалися про актуальні напрямки співпраці.

Поліція охорони Закарпаття встановлює «тривожні» кнопки у публічних місцях: перелік локацій

Безпека та спокій співвітчизників – пріоритети Управління поліції охорони в Закарпатській області. Саме тому в рамках нашого соціального проєкту, громадські місця   регіону уже оснащують кнопками "термінового виклику" поліції.

У Оноківцях працівник СБУ збив двох пішоходів, одна людина загинула

17 січня автомобіль, за кермом якого перебував військовослужбовець Управління СБУ в Закарпатській області, потрапив у ДТП. У результаті події одна жінка загинула, а іншого потерпілого у важкому стані доправлено до лікарні.

Мешканця Тячівщини судять за зґвалтування малолітньої дівчини

Тячівська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно 39-річного мешканця одного з сіл району за кількома фактами зґвалтування малолітньої дівчини (ч. 4   ст. 152, ч. 6 ст. 152, ч. 3 ст. 15 ч. 6 ст. 152 КК України).

В Ужгороді впали на проїжджу частину відразу чотири електроопори

Сьогодні, близько 15-ї години інспектори отримали виклик про те, що на вулиці Капушанській впали 2 дерева і потягнули за собою 4 високовольтні стовпи. У зв‘язку із цим проїзд на цій ділянці дороги став неможливим.

У 2022 році патрульні притягнули до відповідальності 677 водіїв, що розмовляли телефоном за кермом

У патрульній поліції нагадали, що згідно з пунктом 2.9 д правил дорожнього руху, водієві забороняється під час керування транспортним засобом користуватися засобами зв'язку, тримаючи їх у руці.

В Ужгороді перейменували вулиці Добролюбова, Докучаєва та Осипенко

12 січня, у міській раді відбулися громадські слухання з перейменування 10-ти вулиць.

Підприємцям Закарпаття компенсуватимуть витрати на придбання альтернативних джерел електроенергії

На Закарпатті погодили перші заявки підприємцям для участі в програмі Energy Help. Загальна сума відшкодувань становитиме майже 1,9 млн гривень, повідомляють у Закарпатській ОВА.

З початку року на Закарпатті у ДТП загинули 26 людей

Протягом року на території обслуговування управління патрульної поліції Закарпаття трапилося 98 дорожньо-транспортних пригод з постраждалими, в результаті яких 125 людей травмувалися і 26 загинули.

Закарпатці можуть безкоштовно вакцинуватися від грипу

У Закарпатській області наразі доступна безкоштовна вакцина проти грипу із актуальними штамами, які циркулюватимуть у сезоні захворюваності 2022 та 2023 років.

Водосховище на Теребле-Ріцькій ГЕС стало ландшафтним заказником Берег Закарпатського моря

Підписав розпорядження про затвердження Положення про ландшафтний заказник місцевого значення «Берег Закарпатського моря», повідомив голова ОВА Віктор Микита.

Депутата Закарпатської облради підозрюють у декларуванні недостовірної інформації

9 січня 2023 року НАБУ і САП повідомили про підозру депутату Закарпатської обласної ради у внесенні недостовірних даних до е-декларації за 2020 рік. Дії особи кваліфікували за ч. 1 ст. 366-2 Кримінального кодексу України (у редакції Закону України від 04.12.2020 № 1074-ІХ) - Декларування недостовірної інформації.

З 1 лютого в Ужгороді впроваджують платне паркування у центральній частині міста

Як повідомив 12 січня депутат міськради Віталій Глагола, платне паркування стартує з 1 лютого.

В інкасатора із Закарпаття відсудили 260 тис. грн за втрату сумок з грошима

Правоохоронці так і не встановили, що саме сталося із коштами.

На Закарпатті понад 40% працевлаштованих ВПО працюють у сфері переробної промисловості

Закарпатський обласний центр зайнятості продовжує розгляд заяв від роботодавців на отримання компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні.

Інспектор прикордонної служби організував канал переправлення ухилянтів за кордон

Протиправну схему налагодив інспектор прикордонної служби – начальник одного з підрозділів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат