Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-01') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 4320, 20

П`ять ужгородських вулиць отримали нові назви

5 січня, у міськраді відбулися громадські слухання з перейменування вулиць в Ужгороді сьогодні.

Новим керівником закарпатської прокуратури став Анатолій Ковальчук

Заступник Генерального прокурора Ігор Мустеца представив колективу Закарпатської обласної прокуратури нового керівника – Анатолія Ковальчука. До цього він очолював один із відділів Офісу Генерального прокурора.

Правоохоронці викрили посадовця БЕБ та депутата на кришуванні нелегального збуту підакцизних товарів

Служба безпеки спільно з прокуратурою ліквідувала корупційну схему у Територіальному управлінні БЕБ у Закарпатській області. До організації оборудки причетний старший детектив Бюро економічної безпеки в регіоні та місцевий депутат.

На Хустщині стався землетрус силою 4 бали

Земні поштовхи силою 4 бали сколихнули Хустщину 3 січня близько 15:30.

Яким для нас буде 2023

Цей рік закінчується. В історії сучасної України це був найважчий рік. Рік війни. Війни, у яку мало хто вірив. Ця війна вбила багато надій. Перевернула все з ніг на голову. Війна, яка забрала десятки тисяч життів українців. Війна, яка зруйнувала десятки тисяч будинків та об’єктів і вигнала з країни мільйони наших громадян.

На Мукачівщині правоохоронці припинили незаконний видобуток корисних копалин у промислових масштабах

Слідчі ГУНП та УСР, затримали двох жителів району у незаконному видобутку андезиту.

Три ужгородські вулиці в районі П`яного базару отримали нові назви

Чергові громадські слухання з перейменування вулиць в Ужгороді відбулися напередодні, 29 грудня, в міській раді після попередніх обговорень – вирішували, як змінити назви 8 вулиць мікрорайону «П’яний ринок».

У Мукачеві лікарі провели забір органів від померлого донора

Така практика унікальна для Закарпаття. Рідні чоловіка, який помер від важкого інсульту, погодилися надати його органи, печінку та нирки для донорської пересадки. Таким чином, закарпатець втратив своє життя, та врятував інші.

Закарпатські митники допомогли незаконно ввезти в Україну електроніки на 100 млн грн

Бюро економічної безпеки України повідомило про підозру громадянину, який за змовою із Закарпатськими митниками незаконно завіз техніку на 100 млн грн.

У рекреаційному регіоні Словаччини продається розкішна вілла-замок «Вілла Естерхазі»

«Вілла Естерхазі» у Словацькій Республіці розташована біля села Подбрезова (район Брезно) – у частині Горна Лехота – нижче гірськолижного курорту Хопок.

Румунські прикордонники знайшли в горах мертвого українця

Ще 25 грудня військовослужбовці відділу прикордонної служби “Ділове”, що на Рахівщині, отримали інформацію про те, що в районі гори Піп Іван Мармароський румунські прикордонники затримали двох осіб, які незаконно перетнули українсько-румунський кордон.

Укрзалізниця призначила 2 додаткові новорічні рейси на Закарпаття

Через зростання попиту на квитки "Укрзалізниця" запустить додаткові рейси, серед яких два - на Закарпаття:

Бюджет та підсумки

Секретар Ужгородської міської ради Арсен Мелкумян про найвагоміше за рік, що минає, і міський бюджет-2023.

Закарпатський винахідник, який виготовляє папір з опалого листя, виграв грант на 2,5 млн євро

21-річний уродженець села Сокирниця Хустського району Валентин Фречка отримав від Євросоюзу 2,5 млн євро на будівництво фабрики паперу з опалого листя. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Обіцянки США

У той час, коли російський диктатор путін виступає перед своїми генералами і каже, що війна в Україні триватиме «до перемоги», наш президент Зеленський здійснив свій перший за час війни закордонний візит. Зеленський полетів до США.
Зустріч з президентом США Байденом. Виступ у Конгресі. Стало зрозуміло, що путін не дочекається своєї «перемоги». А дочекається суду в Гаазі за здійснені злочини.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат