Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-01') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 4240, 20

10 млн грн застави - на Закарпатті переправникам осіб через кордон обрали запобіжні заходи

Ужгородським міськрайонним судом було прийнято рішення про тримання шістьох підозрюваних під вартою протягом 60 діб з правом внесення застави. Для п’ятьох з них визначено суми від 1 до 2 млн грн, ще одному – 107 тис. грн.

Золота вода з кранів: Мукачево ігнорує мораторій на підвищення тарифів

Мукачево – місто №1. На цьому регулярно наголошує мер Мукачева Андрій Балога. Щоправда, зараз бачимо підтвердження цьому тільки за негативними показниками.

Ще одного відомого закарпатця звинувачують в прихильності до путіна та росії

Опубліковано скани з російського журналу з інтерв'ю директора Ужгородського коньячного заводу Володимира Гісема. Гісем в інтерв'ю вихваляє російського диктатора та переконує, що росія вже виграла третю світову війну.

Мер Будапешта відвідав Берегово, але відмовився їхати до Балоги в Мукачево

Берегово відвідав мер Будапешта Гергей Корачонь. Він зустрівся з мером Берегова Золтаном Бабяком та активом міста.

Турецька трагедія

У Туреччині стався руйнівний землетрус. Таких потужних поштовхів тут не було понад сто років. Це був сильний землетрус - магнітудою 7,8 балів, що класифікується як "великий". Він відбувся вздовж 100-кілометрової лінії розлому, завдавши серйозної шкоди будівлям поблизу розлому.

В. Турянчик: «2021 рік. 60 років тому ми почали розвалювати російську футбольну імперію на полі»

До 130–річчя закарпатського футболу. З неопублікованої книги В. Гаджеги «Залізний капітан».

Кому потрібна була «качка»

У мережу Інтернету ще 22 лютого 2022 року Асоціація футболу Львівщини запустила «качку», що   «Сумна звістка прийшла з міста Лева – не стало колишнього капітана "зелено-білих" Івана Диковця.

За систематичне одержання хабарів судитимуть двох закарпатських митників

Закарпатська обласна прокуратура затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт щодо двох старших державних інспекторів митного поста «Астей» за фактом прохання та одержання неправомірної вигоди, зокрема й повторно.

Банда із шістьох чоловіків, серед яких раніше судимі, займалися переправленням чоловіків закордон

Закарпатські правоохоронці заблокували функціонування на території області каналу з переправлення за кордон чоловіків призовного віку.

Визначився переможець дозволу на розробку соляних покладів на Тячівщині

За результатами електронних торгів, що проводила Державна служба геології та надр України, визначився переможець викупу спеціального дозволу на розробку Західно-Тереблянської ділянки в Закарпатській області, - повідомляє перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Дії ексочільниці Держгеокадастру призвели до незаконної передачі у власність землі на Драгобраті

Тячівська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо ексочільниці Управління Держкомзему у Рахівському районі за фактом службового підроблення, що спричинило тяжкі наслідки.

Мелкумян: Для мене важливо мати зворотний зв‘язок з мешканцями

Розмовляємо із секретарем Ужгородської міської ради Арсеном Мелкумяном про те, яким чином планується розподіл бюджетних коштів на рік насущний і як ставитися до думки, що місто має жити не тільки потребами військових.

Із Закарпаття до Туреччини вирушили рятувальники

25 висококваліфікованих спеціалістів, 10 службових собак, спецтехніка та обладнання – все для того, щоб група могла автономно працювати на будь-якій локації, повідомив голова закарпатської ОВА Віктор Микита. - Група забезпечена спутниковими терміналами Starlink, дронами, технікою та всім необхідним обладнанням для виконання завдань на місці пошуково-рятувальної операції.

Посадовці водного господарства своєю бездіяльністю завдали збитків у 58 млн. грн

Двоє керівників держустанови у різний час, співпрацювали з фізичною особою-підприємцем. Хустський районний суд вже визнав останнього винним у вчиненні злочину, а саме порушенні встановлених правил використання надр, видобування корисних копалин місцевого значення у великому розмірі.

В Ужгороді у тестовому режимі запрацювали паркомати

Це відбувається на трьох локаціях – вулицях Олександра Фединця, Льва Толстого та площі Жупанатській. Місця для платного паркування позначені відповідною дорожньою розміткою та дорожніми знаками.

Начальника екоінспекції області підозрюють у привласненні тони пального

Колишньому начальнику Державної екологічної інспекції в Закарпатській області повідомлено про підозру у заволодінні майном шляхом зловживання службовим становищем.

Cудитимуть закарпатця за продаж гуманітарної допомоги на 17 тисяч доларів

Cудитимуть закарпатця за продаж гуманітарної допомоги на 17 тисяч доларів

На Рахівщині шукали заблукалих туристів з Вінниці

5 лютого о 21:15 до ДСНС Закарпаття надійшло повідомлення від колег з Івано-Франківської області про необхідність надання допомоги в пошуках двох туристів, які втратили орієнтир та заблукали в районі озера Несамовите.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат