Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-01') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 4160, 20

В Ужгороді перехожі помітили у зачиненому магазині жінку, яка лежала на підлозі без свідомості

4 лютого, близько 13-ї години, на лінію 102 зателефонували стурбовані заявники та повідомили, що за зачиненими дверима крамниці видно непритомну продавчиню, яка лежить на підлозі і не підводиться. Подія трапилася в Ужгороді на вулиці Швабській.

На Закарпаття прибув евакуаційний потяг зі сходу України

7 родин, які до останнього не полишали свої домівки у найгарячіших точках східних регіонів України, сьогодні приїхали на Закарпаття. У Мукачеві їх зустріли закарпатські рятувальники, представники Unisef Ukraine, Української фундації громадського здоров'я та Закарпатського обласного центру соціальних служб.

У Дубовому на Тячівщині встановили смарт-лавку

У селищі Дубове на Тячівщині встановили смарт-лавку з сонячною панеллю

Воїни підрозділу Птахи Мадяра подарували свій бойовий стяг Закарпатській ОВА

Підрозділ Птахи Мадяра, який очолює відомий закарпатець Роберт Бровді, подарували свій бойовий стяг владі Закарпаття

Віктора Микиту обрали головою Палати регіонів Конгресу місцевих та регіональних влад

Керівника Закарпаття Віктора Микиту обрали головою Палати регіонів Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України.

Депутати Мукачівської міськради вимагають розпуску виконкому через підняття тарифів на водопостачанн

Як ми повідомляли,   Мукачівський Водоканал підняв тарифи на водопостачання та водовідведення відразу на 100% з 29 грн до 59 грн за кубометр. Виконком це рішення підтримав одноголосно.

На Закарпатті компенсують відсотки за кредитами на придбання житла для війсковослужбовців - Віктор М

Область компенсує відсотки за кредитами на придбання житла для захисників, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Вже 18 років Боздоський міст служить ужгородцям

Боздоський міст у місті Ужгород відкрито у 2005 році. Його довжина 133,2 м, а ширина - 26 м. Має загалом чотири автомобільні смуги та два тротуари. Назва походить від мікрорайону Боздош.

Підприємство депутата облради викачує мінеральну воду санаторію і 90% від прибутку залишає собі

На Закарпатті розгорівся скандал навколо депутата облради Володимира Суботовського.

Зміни до бюджету внесли на сесії Ужгородської міськради

У роботі сесії Ужгородської міської ради 28 лютого взяв участь мер Дармштадта – німецького міста-побратима Ужгорода впродовж більше ніж 30 років. Йохен Парч запевнив присутніх, що Німеччина добре усвідомлює: свобода і демократія Європи захищається зараз в Україні, тож спільними зусиллями маємо здобути перемогу. Німецьке місто прихистило наразі дві тисячі наших громадян і піклується про них. Щосуботи проводять мітинги на підтримку України.

У Бахмуті автомобіль з головою Закарпатської ОВА Віктором Микитою потрапив під обстріл

На річницю повномасштабного вторгнення росії на Україну голова Закарпатської ОВА Віктор Микита разом з першим заступником Мирославом Білецьким та заступником Ігорем Шинкарюком вирішили бути на фронті разом з воїнами із Закарпаття. Вони привезли квадрокоптери та автомобілі нашим бійцям.

Балога втік із сесії міської ради Мукачева через тарифи на водопостачання

Як ми повідомляли, Мукачівський Водоканал підняв тарифи на водопостачання та водовідведення відразу на 100% з 29 грн до 59 грн за кубометр. Залежний від Балоги виконком це рішення підтримав одноголосно.

Ужгородська професорка Галина Шумицька стала лауреатом премії імені Дмитра Нитченка 2023 року

Цьогорічними лауреатами премії імені Дмитра Нитченка стали доктор філологічних наук, професор кафедри соціології та соціальної роботи УжНУ, член Соціолінгвістичної комісії при Міжнародному комітеті славістів Галина Шумицька, поет-пісняр Ігор Жук і актор, екс-міністр культури, нині військовик у Збройних Силах України Євген Нищук.

Балога не зможе приватизувати палац Шенборна - рішення Верховного Суду

Верховний Суд прийняв рішення, яким вніс палац графів Шенборнів у селищі Чинадійово на Мукачівщині до Державного реєстру нерухомих пам’яток України.

Кремль мав два плани

24 лютого окупанти вдерлися на територію України, а за планом не пізніше як на вечір 26 лютого в кремлі планували побачити російський триколор над Офісом президента, Верховною Радою та іншими символами української державності, - пише Українська Правда, яка розкриває плани росіян щодо захоплення України та встановлення своєї влади.

Житель Тячівщини напав на поліцейських під час вилучення у нього автівки з нелегальною деревиною

У селищі Дубове Тячівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили   автомобіль, навантажений деревиною. Чоловік не надав супровідної   документації та покинув місце події. Суд задовольнив клопотання правоохоронців на арешт вантажівки, проте під час її вилучення водій накинувся на поліцейських із газовим балончиком та наніс їм тілесні ушкодження.   Чоловікові вже повідомлено про підозру.

Родина з Мукачівщини продавала фальсифіковану каву, як продукцію відомого італійського виробника

Підприємець із Мукачівщини спільно зі своєю дружиною та матір’ю займалися розповсюдженням фальсифікованої кавової продукції під виглядом товарів відомого італійського бренду.

Грантова програма МОМ для постраждалих від війни мікро- та малих підприємств Закарпаття

Міжнародна організація з міграції (МОМ), Агентство ООН з питань міграції, Представництво в Україні, в рамках проекту «Розвиток малих та середніх підприємств: Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та відновлення бізнесу», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, запрошує український мікро- та малий бізнес Закарпаття взяти участь у грантовій програмі.

Розпочато проєктування регулюючої гідротехнічної споруди на річці Уж в Боздоському парку Ужгорода

Розпочато проєктування регулюючої гідротехнічної споруди в Боздоському парку. Вода буде йти старим руслом через озеро, під містком і впадатиме в річку в районі мінерального джерела. Для цього спорудять кілька водорегулюючих дамб.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат