Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-01') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 4080, 20

На Закарпатті один з найбільших показників захворюваності на туберкульоз

Під керівництвом першого заступника голови ОВА Мирослава Білецького 23 березня відбулося засідання Обласної ради з координації дій у відповідь на поширення туберкульозу та ВІЛ в Закарпатській області.

Від початку року в Ужгороді на скарлатину захворіли 37 дітей

Про кожен випадок фахівці відділення організації епідеміологічних досліджень Ужгородської міськрайонної філії ДУ «Закарпатський обласний лабораторний центр МОЗ України» інформують керівників та медичних працівників закладів освіти, надають рекомендації щодо введення обмежувальних протиепідемічних заходів.

Закарпаття — лідер за кількістю демонтованих радянських об'єктів в Україні з початку війни

За останній рік ми разом із громадами провели велику роботу за напрямком подолання наслідків русифікації та тоталітаризму в нашому регіоні, повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Благодійний фонд Виноградів надав потребуючим ролтери

Благодійний фонд "Виноградів" отримав ролтери від іноземних благодійників і розмістив оголошення про можливість тим, хто потребує ролтери, отримати їх безкоштовною

На Мукачівщині раніше судима обікрала пенсіонера

40-річна раніше судима мешканка села Скотарське, що на Воловеччині, викрала банківську картку пенсіонера та зняла з неї майже 10 тисяч гривень. Поліцейський офіцер громади (на фото) менше ніж за добу розкрив цей злочин та відшукав крадійку.

Під час ревізії Закарпатського центру громадського здоров’я аудитори виявили порушення на понад 3 мл

На понад 3 мільйони гривень фінансових порушень законодавства, які призвели до збитків, виявили працівники Управління Західного офісу Держаудитслужби у Закарпатській області під час ревізії комунального некомерційного підприємства «Закарпатський обласний центр громадського здоров’я».

Нетвереза ужгородка скоїла ДТП на автомобілі, який перебував у розшуку

22 березня, інспектори отримали виклик про автопригоду на вулиці Заньковецької, в Ужгороді. Водійка авто Chevrolet недотрималась дистанції та зіткнулася із автомобілем Skoda, який рухався попереду.

Суд виправдав диякона з Тячівщини, який відмовився від мобілізації

Право на свободу віросповідання, передбачене Конституцєю та включає в себе право на заміну виконання військового обовʼязку альтернативною невійськовою службою. Наразі в умовах воєнного стану це право не обмежене.

Троє підлітків уникнули покарання за зґвалтування 14-річної школярки на Закарпатті

Хлопцям присудили умовний термін, вони мають виплатити потерпілій 180 тис. грн

УТОГ святкує 90-річчя без державного фінансування

Всеукраїнська організація осіб з інвалідністю зі слуху УКРАЇНСЬКЕ ТОВАРИСТВО ГЛУХИХ цьогоріч святкує 90-річчя своєї діяльності. Про життя організації, настрої її членів на регіональному рівні розмовляємо з Наталією Булецою, головою Закарпатської обласної організації Українського товариства глухих, яка діє з 1946 року.

Закарпатські медики навчалися надавати допомогу у випадках найбільш поширених психічних розладів

Такий курс для лікарів України запустили наприкінці минулого року. Станом на сьогодні його пройшов 231 медичний працівник області. Про це повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Житель Свалявщини обікрав свого родича підприємця

21 березня до поліції із заявою про злочин звернувся 38-річний підприємець із Поляни. Чоловік повідомив про зникнення з його будинку 250 000 грн, 19 500 доларів, 4 000 євро та ноутбука.

Голова Закарпатської ОВА Віктор Микита з робочою поїздкою відвідав Львів

На порядку денному – засідання представників Палат Конгресу регіонів та місцевих влад при Президентові України за участю представників Офісу Глави держави, керівників ОВА, обласних рад і міських голів обласних центрів.

З початку березня прикордонники на Закарпатті затримали 136 чоловіків, які намагалися потрапити в ЄС

З початку березня на Закарпатті прикордонники припинили понад 80 спроб перетинання кордону поза пунктами пропуску.

На Перечинщині будують завод з виробництва турбін та обладнання для генерації енергії

На Перечинщині почалися роботи з будівництва релокованого заводу з Краматорська, який виготовлятиме турбін та обладнання для генерації енергії. Про це повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

20-річний закарпатець "позичив" дитину щоб виїхати за кордон

На кордоні з Угорщиною прикордонники Мукачівського загону виявили молодика, який вдавав із себе багатодітного батька.

Президент нагородив Орденом «За мужність» ІІІ ступеня поліцейського із Закарпаття

Орденом «За мужність» ІІІ ступеня Президент України Володимир Зеленський відзначив начальника Сектору міжнародного поліцейського співробітництва ГУНП в Закарпатській області – підполковника поліції Ігоря Шимоняка, повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Зеленський нагородив закарпатського поліцейського орденом Данила Галицького

Президент Володимир Зеленський нагородив заступника начальника управління Нацполіції в Закарпатській області Романа Уса орденом Данила Галицького.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат