Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-01') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 4040, 20

Телеграм-канал Ministerstvo_lisu запустив опитування, хто був кращим головою Держлісагенства

Опитування анонімне. Кандидати обрані не даремно, починаючи з революції Гідності, після повалення режиму біло-блакитних.

Василь Турянчик не міг умерти, бо був створений для життя

З глибоким сумом та болем у серці згадуємо нашого дорогого, рідного, незабутнього чоловіка, тата, дідуся, а також чудового футболіста, колегу, тренера, наставника В. Ю. Турянчика. Нині, 31 березня, минає рік, як нема з нами Василя Юрійовича, а він був створений для життя.

Ентузіаст, або Його покликанням було зводити спортивні споруди

Розповідь про першого директора стадіону "Авангард".

Ужгородському стадіону «Авангард» — 130 років

У місті над Ужем, яке сьогодні за "офіційною" версією святкуватимемо ювілей – 1130-річчя від заснування, за проектом архітекторів Євгена Вальца та Олександра Ковоша, а також інженера Еміла Еґреші протягом 1951– 1953 рр. був побудований й 3 травня 1953 р. урочисто відкритий стадіон «Авангард».

Житель Ужгородщини вимагав 300 доларів в ужгородця за нібито неналежний ремонт автомобіля

За доводами прокурора Ужгородської окружної прокуратури місцевого жителя взято під варту без права на заставу. Чоловіка підозрюють у вимаганні грошових коштів, вчиненому в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 189 КК України).

Мер Мукачева заблокував виділення бюджетних коштів для військових та освітян

Мер Мукачева Андрій Балога вже понад місяць тому оголосив перерву у проведенні сесії міськради на невизначений термін.

Правоохоронці Тячівщини затримали двох зловмисників за пограбування жителя села Терново

30 березня, близько 16:20 до поліції надійшло повідомлення про пограбування 36-річного жителя села Терново. За викликом виїхали співробітники Тячівського районного відділу поліції.

Бойову медикиню з Мукачева відзначили нагородою РНБО

Сьогодні мав за честь вручити «Відзнаку Ради національної безпеки і оборони України» ІІ ступеня нашій бойовій медикині, котра нещодавно повернулася із передової, повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

На Закарпатті подружжя неодноразово гвалтувало свою 12-річну доньку знімаючи це на камеру

Шокуючі випадки мали місце у селі Калини Тячівського району. Про них стало відомо від самої потерпілої дівчини, яка звернулася до правоохоронців 29 березня.

7 років позбавлення волі – вирок жителю Хустщини за замах на вбивство знайомого

За доводами прокурора Хустської окружної прокуратури мешканця смт. Вишково засуджено до 7 років позбавлення волі через вчинення закінченого замаху на умисне вбивство знайомого (ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 КК України).

За вбивство двох дітей мешканця Тячівщини довічно позбавили волі

Ювенальні прокурори Закарпатської обласної прокуратури відстояли у суді призначення для мешканця Тячівщини найсуворішого покарання – довічного позбавлення волі – за закінчений замах на умисне вбивство кількох осіб та вбивство двох малолітніх дітей, вчинене з особливою жорстокістю (ч. 2 ст. 15 п.п. 1, 4 ч. 2 ст.   115, п.п. 1, 2, 4 ч. 2 ст.115 КК України).

В Ракошині місцевий житель стріляв у дорожника через пошкоджену бруківку

29 березня, до поліції надійшло повідомлення про конфлікт із застосуванням зброї у селі Ракошино Мукачівського району.

До Наталки Петій-Потапчук та Вови Гейзера, або ЯК працює колективна енергія

Учорашній концерт Закарпатського народного хору разом із лідером гурту «Шабля» Вовою Гейзером започаткував унікальну спільну програму, з якою виступатимуть завтра в Мукачеві, потім в інших містах Закарпаття та інших областей України, а також за кордоном. Їхня мета – зібрати гроші для створення реабілітаційного центру для захисників, які пораненими повертаються з фронту.

На Свалявщині та Тячівщині виявлено факти незаконного видобутку корисних копалин

Працівники відділу державного екологічного нагляду (контролю) надр Державної екологічної інспекції у Закарпатській області проводять заходи, спрямовані на запобігання та виявлення адмінправопорушень. До роботи залучаються і громадські інспектори з охорони довкілля, які використовуючи дрони, фотопастки сприяють оперативному та точному визначенню місць вчинення порушеньвимог природоохоронного законодавства.

З 1 квітня на Закарпатті вводиться весняно-літня нерестова заборона вилову риби

Державна екологічна інспекція у Закарпатській області нагадує, що з 1 квітня розпочинається весняно - літня нерестова заборона вилову водних біоресурсів.

Ексначальник лісогосподарської дільниці нарубав дерев на 50 млн. грн

Закарпатська обласна прокуратура повідомила про підозру колишньому начальнику лісогосподарської дільниці у перевищенні службових повноважень, що спричинило тяжкі наслідки. Наразі чоловік є діючим депутатом в одній із сільських рад в області.

Правоохоронці у Перечині затримали п’яного чоловіка, який керував викраденим автомобілем

Вранці 29 березня, у Перечині патрульні поліції зупинили автомобіль «Ford Scorpio» - водій порушив правил дорожнього руху.

На Хустщині держслужбовець незаконно передав у приватну власність землю лісового фонду

Правоохоронці викрили на вчиненні службових злочинів державного кадастрового реєстратора у одному з райцентрів регіону.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат