Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-01') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 4120, 20

У Виноградові затримали жителя Берегова, який тричі обкрадав один і той же магазин

Як повідомили в Поліції охорони, на пульт диспетчера надійшов сигнал тривоги з одного із магазинів Виноградова і на місце виїхали поліцейські-охоронці.

Мешканка Тячівщини публічно виправдовувала дії росії та вихваляла окупантів

Мешканка Тячівського району вирішила продемонструвати окупантам свою прихильність і почала розповсюджувати через соцмережі дописи в підтримку російських окупантів та виправдовувати їхні воєнні злочини.

Закарпатські митники зупинили автовоз із легковиками, які завозилися за фальшивими довіреностями

На митному посту «Тиса» закарпатські митники вилучили одразу три легковика, загальною орієнтовною вартістю 1,2 млн грн, через підроблені документи.

На Закарпатті створюється єдиний госпітальний округ та його кластери по районах

Це потрібно для того, щоб забезпечити населенню територіальну доступність до якісної медичної та реабілітаційної допомоги, повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Міжнародна організація з міграції передала ужгородському водоканалу 4 насоси та дизельний генератор

Насоси Hydro-Vacuum відповідають європейським стандартам, є важливою складовою системи водопостачання та водовідведення, забезпечують стабільність роботи всієї системи.

В Ужгороді двох чоловіків викрили на спробі переправити військовозобов’язаних до Словаччини за $3000

Двоє ужгородців жителі вирішили нажитися, пропонуючи військовозобов’язаним незаконним шляхом потрапити до Словаччини в обхід пунктів пропуску. Від двох «клієнтів» вони мали одержати 3000 доларів США.

Депутатка Закарпатської облради Ірина Галай складає свої повноваження

Відома українська альпіністка, яка є депутатом Закарпатської облради, Ірина Галай написала заяву про складання повноважень депутата.

На Закарпатті створять перший в Україні Центр підготовки населення до національного спротиву

Центр діятиме на постійній основі, повідомив голова ОВА Віктор Микита.

Вам не с кем отправиться на корпоратив, бизнес встречу или в деловую поездку?

Красивую девушку для сопровождения не так то сложно найти!

Правоохоронці затримали 22-річного закарпатця, який переправляв через кордон ухилянтів

Поліцейські спільно з прикордонниками затримали 22-річного закарпатця, який за 4,5 тисячі Євро з особи переправляв через кордон військозобов‘язаних чоловіків.

Скандал на Закарпатті: Батько-олігарх замовив правоохоронцям власного сина

Прокуратура Закарпаття оголосила про ніби то сенсаційну фінансову аферу в одному із закарпатських банків. Мовляв, афера на 50 млн. грн. Мова йшла не про збитки державі, а про сам банк.

Героям Слава!

Цього тижня українці стали свідками неймовірно важкого випадку. Було оприлюднено відео розстрілу російськими фашистами українського бійця. Інколи ми думаємо, що це лише в кіно персонажі можуть мужньо дивитися в очі смерті. Але це було не кіно.

Судитимуть мешканця Мукачівщини, який намагався вбити двох людей

Мукачівська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно мешканця Мукачівського району за фактом нанесення двом особам легких тілесних ушкоджень та скоєння замаху на умисне вбивство ще двох осіб. Розгляд провадження здійснює Мукачівський міськрайонний суд.

На Закарпатті поліція затримала учасників злочинного угруповання, які обкрадали одиноких пенсіонерів

Співробітники кримінальної поліції Закарпаття викрили групу з 4 осіб, які обкрадали пенсіонерів похилого віку, викрадали в них усі грошові заощадження і цінні речі. Зловмисників, які видавали себе за працівників комунальних служб та обікрали пенсіонерів на суму близько 150 тисяч гривень, затримали. Наразі вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Їм загрожує до 8 років позбавлення волі.

Українські та американські хірурги провели на Закарпатті унікальні операції

Троє провідних хірургів зі США протягом тижня в Закарпатській області проводили унікальні операції дітям та військовим. Вони повертали шанс відчувати радість руху і життя дуже важким пацієнтам, коли мало хто з лікарів вірив у реальність такого результату. Про це розповів перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Мера Мукачева не пускають до Європи, через паплюження європейських цінностей

Мер Мукачева Андрій Балога потрапив у серйозний скандал і йому заборонено виїзд до Євросоюзу.

В Ужгороді відкривається виставка-аукціон продажу військових артефактів для підтримки ЗСУ

Спільна виставка-аукціон продажу військових артефактів для підтримки Збройних Сил України відкривається сьогодні, 10 березня, у краєзнавчому музеї імені Тиводара Легоцького (Ужгородський замок).

Переселенці з інвалідністю отримають одноразову допомогу у розмірі 6000 грн

Допомогу нададуть у виді ваучерів, які можна отоварити у супермаркетах "Сільпо".

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат