Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-01') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 4100, 20

Президент нагородив Орденом «За мужність» ІІІ ступеня поліцейського із Закарпаття

Орденом «За мужність» ІІІ ступеня Президент України Володимир Зеленський відзначив начальника Сектору міжнародного поліцейського співробітництва ГУНП в Закарпатській області – підполковника поліції Ігоря Шимоняка, повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

На митному посту «Тиса» затримали вантажівку з брендовою косметикою на 660 000 гривень

Закарпатські митники виявили факт незаконного ввезення в Україну дороговартістних косметичних засобів. Їх намагалися перемістити через кордон без сплати повної суми митних платежів.

У Хусті відкрили реконструйоване за 20 млн. грн інфекційне відділення районної лікарні

У Хустській районній лікарні ім. Віцинського відкрили оновлене інфекційне відділення. Про це повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

На Тереблянському соляному родовищі проводять облаштування шахти

"Разом із першим заступником Мирославом Білецьким відвідали інженерний майданчик Тереблянського соляного родовища. Цей проєкт має державне значення та перебуває під особливим контролем керівництва країни. Тут у межах інвестиційної угоди з ТОВ «КАТІОН ІНВЕСТ» триває розробка родовища солі", - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

СБУ та БЕБ викрили 16 облгазів, у тому числі на Закарпатті, на розкраданні державного газу

Служба безпеки спільно з БЕБ ліквідувала масштабну схему привласнення промислових обсягів блакитного палива із газотранспортної системи НАК «Нафтогаз України».

Ужгородський шелтер за час війни прихистив уже понад 2 тисячі переселенців

Наша співрозмовниця – Елеонора Кулчар, голова благодійного фонду «Благо», національний координатор мережі RЕУN-Україна (ранній розвиток ромських дітей).

Голова СВК «Ізумрудний» звинуватив директора Ужгородського коньячного заводу у рейдерському захоплен

Колишній керівник Комінвестбанку Мирослав Гісем оприлюднив офіційного листа Голови СВК "Ізумрудний" В. Бєлякова, у якому розповідається про рейдерське захоплення, а потім і знищення директором Ужгородського коньячного заводу Володимиром Гісемом підприємства СВК "Ізумрудний".

Вплив війни

Війна впливає на всіх. Незалежно від того, чи ви в безпеці у себе вдома, чи ви на фронті у найгарячішій точці. Психологічно всім дуже важко. А ще у багатьох помінялися погляди та пріоритети.

Працівники Офісу Омбудсмана вважають неприйнятними умови проживання ВПО у Мукачеві

Старе приміщення, холод, пліснява, порушено вимоги пожежної безпеки: нелюдські умови для проживання ВПО в Мукачеві.

Міжнародний аеропорт Ужгород співпрацює з російським підприємцем

Закарпатське обласне комунальне підприємство "Міжнародний аеропорт Ужгород" 13 березня замовило ФОП Павлюх Володимир Андрійович два капітальних ремонти на загальну суму 399,3 тис грн.

У Мукачеві комунальники за мільйон гривень спиляють на кладовищах аварійні дерева

Мукачівське міське комунальне підприємство «Ремонтно-будівельне управління» замовило у ФОПа Бесараб Олег Олександрович лісозаготівельні послуги за мільйон гривень.

Віктор Микита розповів про перший в Україні Центр підготовки населення до національного спротиву

Ми повідомляли, що на Закарпатті почне працювати перший в Україні Центр підготовки населення до національного спротиву. Подробиці розповів Суспільному голова ОВА Віктор Микита.

В Ужгороді чадним газом отруїлося четверо осіб

16 березня до ДСНС Закарпаття повідомили зі служби 104 про отруєння 4 осіб (причина встановлюється) в житловому будинку за адресою: м. Ужгород, вул. Урожайна.

11 медичних закладів Закарпатської області можуть надавати безоплатну реабілітаційну допомогу

Повномасштабна війна суттєво збільшила кількість людей, які травмуються, а після стабілізації стану потребують реабілітації. Головне завдання держави за таких умов — сприяти поверненню людини до максимально активного повсякденного життя, яке вона мала до отримання травми. Для цього в Україні створюється сучасна система реабілітації, що ґрунтується на найкращих світових практиках і доказових підходах, мультидисциплінарності та, головне, – пацієнтоцентричності.

В Ужгороді згорів Гелендваген

Ужгородські рятувальники ліквідували пожежу в автомобілі Mercedes G500. Подія трапилася сьогодні, по вул. Василя Гаджеги (колишня Радіщева). Про пожежу повідомив власник транспортного засобу.

ФДМУ виставив на продаж Закарпатське вертолітне виробниче об`єднання

7 квітня ФДМУ планує провести аукціон з приватизації виробника авіаобладнання на Закарпатті, що не працює, – ЄМК «Закарпатське вертолітне виробниче об'єднання».

Співробітники СБУ на Закарпатті затримали ще одну проросійську агітаторку

СБУ виявила та затримала мешканку Мукачева, яка в інтернеті поширювала проросійську агітацію та кремлівські наративи.

«Загублену» гуманітарну допомога на 1,5 млн грн знайшли на одному зі складів поблизу Ужгорода

В межах розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 201-2 КК України, правоохоронці виявили, що ввезена в Україну у березні минулого року гуманітарна допомога протягом тривалого часу так і не потрапила до одержувача. Натомість товари були розвантажені на одному з приватних складів в Ужгородському районі.

Настоятель Хресто-Воздвиженського кафедрального собору в Ужгороді отримав підозру

Дмитру Сидору повідомлено про підозру у розпалюванні релігійної ворожнечі та ненависті.

Микита: На Закарпатті найбільший приріст вакансій серед усіх регіонів країни

Голова Закарпатської ОВА Віктор Микита повідомив про те, що на Закарпатті найбільший в Україні попит на працівників

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат