Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-01') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 4020, 20

Дружині загиблого на війні поліцейського Василя Дрогомирецького вручили орден "За мужність"

Сьогодні, 5 квітня, в Закарпатській обласній військовій адміністрації голова ОВА Віктор Микита та начальник ГУНП в Закарпатській області генерал поліції третього рангу Ярослав Колесник зустрілися з дружиною та маленьким сином загиблого поліцейського Василя Дрогомирецького.

Поліцейські затримали зловмисника-рецидивіста, який в Ужгороді пограбував переселенку

Днями на лінію «102» надійшов дзвінок від жінки, яку посеред ночі пограбували на одній із вулиць Ужгорода.

На Закарпатті прикордонник під час погоні втопив зброю у Тисі

На Закарпатті прикордонник втратив зброю під час погоні через річку Тиса.

В Ужгороді 80-річна жінка успішно склала теоретичний іспит з водіння

Олена Іванівна Пушко: капітан далекого плавання, тренер вітрильного спорту, 1943 року народження, успішно склала теоретичний іспит у територіальному сервісному центрі МВС міста Ужгород та приступатиме до практичного етапу навчання.

В Ужгороді сталася пожежа у гуртожитку на Студентській набережній

Загорання виникло в кімнаті на третьому поверсі п’ятиповерхової будівлі на Студентській набережній в Ужгороді. У приміщенні на той час нікого не було, тож про задимлення о 10:00 повідомили мешканці сусідніх кімнат.

Керівництво комунального медзакладу підозрюють у заволодінні понад 2,2 млн грн

Директору однієї з медичних комунальних установ області та колишньому головному бухгалтеру повідомлено про підозру у заволодінні та подальшій розтраті майна в особливо великих розмірах.

Ужгородський аеропорт купуватиме пальне на АЗС не далі, ніж за 350 метрів

Міжнародний аеропорт «Ужгород» шукає постачальників палива. Відкриті торги з особливостями для замовлення талонів на дизель та бензин оголосили 24-го березня. При цьому до тендерної документації замовник вписав суттєві дискримінаційні вимоги, що знижують можливість участі у торгах навіть кількох учасників.

Ужгородці підписали колективне звернення щодо робіт у будівлі колишнього кінотеатру «Ужгород»

554 підписи зібрало під собою колективне звернення ужгородців щодо будівельних робіт у будівлі колишнього кінотеатру «Ужгород». Адресоване воно голові Закарпатської ОВА Віктору Микиті та керівнику департаменту культури, національностей та релігій Закарпатської ОВА Євгену Тищуку та вже передане в обласну адміністрацію.

На Київщині відкрили модульний садочок, збудований за підтримки Угорщини

У селі Загальці на Київщині відкрили модульний садочок, збудований за підтримки угорського уряду

Угорські партнери передали Україні шість автобусів

2 квітня у межах робочого візиту на Закарпатті перебував заступник Міністра зовнішньої економіки та закордонних справ Угорщини, Парламентський державний секретар Левенте Модьор, повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Віктор Микита: Комунікація з угорськими партнерами дає змогу уникнути маніпуляцій на етнічному ґрунт

Під час візиту до навчального осередку в Берегові поспілкувалися з педагогами, де заступник Міністра зовнішньої економіки та закордонних справ Угорщини, Парламентський державний секретар Левенте Модьор міг особисто поцікавитися питаннями освіти й почути від громади відповіді стосовно так званих «утисків національних спільнот», повідомив голова ОВА Віктор Микита.

На Хустщині у Тисі шукали тіло жінки, але знайшли тіла двох чоловіків

З 30 березня хустські водолази шукають тіло жінки, яка стрибнула в р. Шопурка у смт В. Бичків. Обстежено близько 40 км вниз по течії р. Тиса, від смт Тересва до м. Хуст, тіло жінки не виявлено. Однак в районі с. Стеблівка з води було вилучено тіло чоловічої статі (особа встановлюється). Пошуки жінки продовжаться, їх ускладнює течія і високий рівень води.

На Закарпатті затримали провокатора, який підозрюється в залякуванні єврейської нацменшини

Правоохоронці затримали зловмисника, який підозрюється у розпалюванні ненависті до єврейського народу. Встановлено, що фігурант в грудні минулого року розписав стіну в центральній частині Ужгорода антисемітськими надписами, в яких закликав до вбивства представників нацменшини.

Левенте Мадяр: Угорщина й надалі допомагає Україні

У неділю вранці на Закарпаття з робочим візитом прибув заступник міністра зовнішньої економіки та закордонних справ Угорщини, Парламентський держсекретар Левенте Мадяр.

Їх слово і пісня здружили

Наш край у когорті видатних митців дав і двох ровесників — поета Юрія Шипа та композитора й співака Петра Матія.

Ужгородські депутати проголосували важливі питання

У четвер, 30 березня, відбулася чергова сесія Ужгородської міської ради, на якій було розглянуто понад 40 важливих для міста рішень. Усі питання порядку денного ще до голосування у сесійній залі депутати обговорили у 4 профільних комісіях.

Китай і Україна. Крапки над «і»

У березні відбувся історичний візит лідера Китаю до Москви. Масове нівелювання та ігнорування цієї зустрічі і її наслідків в інформаційному просторі України мене неприємно вражають і це трагічно підкреслює некомпетентність влади з елементами зрадництва.

Чому мовчать правоохоронці

Прокуратура Закарпатської області допустила промах у справі зі згвалтуванням дівчинки на Воловеччині. І лише під тиском громадськості та центральної влади поспішно виправила свою помилку і подала апеляцію на ганебне рішення суду.

Сліпа Феміда

На Закарпатті стався випадок, про який говорить вся Україна.   У Верхніх Воротах на Воловеччині троє підлітків запросили знайому 14-річну школярку до підвалу. Там один з хлопців вдарив її у живіт, далі затис голову між колін, а потім дівчину гвалтували і знімали все на відео. Згодом відео оприлюднили в інтернеті. І це дивилися і в школі, де вчилася дівчинка та гвалтівники.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат