Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-01') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 4000, 20

Як і ким знищувався Мукачівський військовий аеродром

Мукачівський військовий аеродром тепер міг би нам дуже стати в нагоді.

Капітуляція: Громада Мукачева змусила мера Балогу знизити тарифи на водопостачання

Як ми повідомляли,   Мукачівський Водоканал підняв тарифи на водопостачання та водовідведення відразу на 100% з 29 грн до 59 грн за кубометр. Ручний виконком це рішення підтримав одноголосно.

Розкрадений аеродром

Ми й надалі випрошуємо у світу зброю. Воно й зрозуміло. Росія десятки років свої прибутки з продажу нафти та газу пускала не на добробут населення чи нові технології, а на озброєння. Психологія фашистів – зі зброєю можна відібрати в інших їхні здобутки.

ОЗУ до складу якого входив адвокат та власниця готелю займалися переправленням ухилянтів за кордон

Організатор чергової схеми з переправлення залучив до співпраці адвоката та власницю одного з готелів. Кожен з фігурантів виконував свої завдання: організатор відповідав за фінансову складову; підприємиця поселяла клієнтів у своєму готелі; адвокат відповідав за транспортування втікачів до лінії кордону та подальший його перетин.

Наркоторговець з Мукачева перебуваючи під слідством, перекваліфікувався у переправника нелегалів

Суд змінив мукачівцю запобіжний захід із застави на безальтернативне тримання під вартою. Чоловіку інкримінують організацію злочинної групи, що займалася незаконним розповсюдженням наркотиків і психотропів на Закарпатті.

Одеські правоохоронці підозрюють 28-річну закарпатку в сутенерстві

28-річна зловмисниця підшукувала одеситок у скрутному матеріальному становищі, втиралася до них у довіру і втягувала у зайняття проституцією.

На Тячівщині батько вбив сина

Трагедія сталася у Білій Церкві.

На кордоні з Румунією митники запобігли вивезенню з України старовинної ікони

На митному посту «Дякове», що на українсько-румунському кордоні, закарпатські митники не дозволили співвітчизнику вивезти з території України старовинну ікону Божої матері під виглядом особистих речей.

На Тячівщині мікроавтобус набитий безакцизними сигаретами намагався втекти від прикордонників

На Закарпатті прикордонники відділу «Тячів» затримали транспортний засіб, в якому перевозили безакцизні сигарети на майже 900 тисяч гривень.

На Хустщині завдяки французькій компанії реалізовано проект з очищення стічних вод

У Хустському районі французька компанія BETEN International презентувала модуль з автономною технологією швидкого та економного очищення стічних вод. Результати реалізації проєкту обговорили сьогодні під час зустрічі в Ужгороді, повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецкий.

Парламентський держсекретар Угорщини Левенте Мадяр провів перемовини у Києві

Парламентський держсекретар, заступник міністра зовнішньої економіки та закордонних справ Угорщини Левенте Мадяр провів зустріч та перемовини в Міністерстві освіти та науки України стосовно мовних та освітніх питань, які стосуються закарпатської угорської спільноти.

Мешканець Дніпра під вилгядом волонтера намагався виїхати з України через ПП Ужгород

Прямуючи на виїзд з України через пункт пропуску «Ужгород», 24-річний житель Дніпра надав на контроль посвідчення волонтера благодійної організації та наказ про відрядження.

Двох закарпатців засудили на 1 рік позбавлення волі за домашнє насильство

Рік за гратами проведуть домашні насильники з Виноградова та Ужгорода.

Перші прибудинкові майданчики закритого типу з’явилися в мікрорайоні Шахта в Ужгороді

У мікрорайоні Шахта запрацювали два майданчики загального користування із закритими контейнерами для побутових відходів.

Мешканці Мукачева змусила мера міста знизити тариф на водопостачання

Ще наприкінці січня виконком Мукачівської міськради прийняв рішення підняти на 100% тариф на водопостачання та водовідведення.

Конфлікт в обміннику валют в Ужгороді: пенсіонерка розбила голову касирці

3 квітня, на головний пульт централізованого спостереження поліції охорони надійшов сигнал «Тривога» з обмінника валют в ужгородському магазині.

На Закарпатті розпочався сезон відновлення автошляхів

У низинних районах, де дозволяють погодні умови, підрядні організації розпочали роботи з експлуатаційного ремонту дорожнього полотна одразу у кількох напрямках. Це стало можливим завдяки залученню коштів громад, повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Двох закарпатців засуджено до ув’язнення за нанесення тяжких тілесних ушкоджень знайомим

Рахівський районний суд ухвалив вирок мешканцю смт. Великий Бичків за нанесення знайомому ножових поранень, які ледь не коштували потерпілому життя (ч. 1 ст. 121 КК України). Йдеться про випадок, що трапився у квітні 2019 року.

СБУ викрила мешканку Закарпаття, яка в мережі агітувала за відокремлення Закарпаття від України

5 квітня, слідчі СБУ розпочали кримінальне провадження стосовно мешканки Закарпаття, яка агітувала за прийняття рішень, що несуть загрозу територіальній цілісності України.

Для більш комфортного перетину кордону Закарпатська митниця запустила спеціальний додаток

5 квітня, в.о. начальника Закарпатської митниці Олександр Семирга провів брифінг в прес-центрі ОВА, на якому презентував пілотний проект «Митниця – в смартфоні», розроблений для громадян, які перетинають кордон.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат