Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-01') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 3920, 20

Єдиний Закарпатський банк продовжує штормити

Клієнти банку ще не встигли відійти від   резонансної новини про обшуки та вручення підозри попередньому Правлінню КОМІНВЕСТБАНКУ як Національний банк підготував чергового «ляпаса», визнавши Наглядову раду БАНКУ некомпетентною.

Будинок правління Ужанського комітату внесено до Державного реєстріу нерухомих пам’яток України

Ужгородська окружна прокуратура продовжує працювати над збереженням історичних і культурних пам’яток у місті. Зокрема, триває робота над забезпеченням умов для внесення Будинку правління Ужанського комітату, що на пл. Жупанатській, до Державного реєстру нерухомих пам’яток України.

На Виноградівщині поліція затримала вантажівку з нелегальною деревиною

26 квітня, під час патрулювання в місті Виноградів співробітники групи реагування патрульної поліції зупинили для перевірки вантажний автомобіль. Керував транспортним засобом 44-річний житель Вінницької області, який в закритому причепі перевозив понад пів сотні колод деревини породи «Дуб».

Ужгородська міськрада прийняла студентів УжНУ на стажування

Відповідно до укладеного між Ужгородською міською радою та Ужгородським національним університетом меморандумом, таку практику запровадили ще 2017 року, проте через пандемію COVID-19 вона була перервана. Про це розповіла проректорка УжНУ Мирослава Лендьел під час зустрічі з представниками міської ради. Присутній на ній заступник міського голови Василь Гомонай зауважив, що Ужгородський університет є найбільшим платником податків у місті, тож така співпраця є корисною обопільно. Також анонсував, що найбільш старанні стажисти потраплять у кадровий резерв Ужгородської міської ради та здобудуть перші відгуки для майбутнього працевлаштування.

У 18 громадах області побудують нові майданчики для занять спортом

У громадах працюємо в навчальних осередках, де планується реалізація соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України» та забезпечення матеріально-технічної бази для підготовки населення до національного спротиву, повідомляє голова ОВА Віктор Микита.

Миттєва реакція: На Іршавщині розпочався ремонт проблемної дороги (ФОТО)

На Ірщавшині почався ремонт дороги між Іршавою та Білками, яка тривалий час була в катастрофічному стані

Через сильний порив вітру на Закарпатті загинув лісоруб

На Закарпатті смертельно травмувався вальник лісу Михайло Шарга, про це повідомляє у соцмережі Карпатський лісовий офіс.

На Закарпатті запрацювало переміщене з Харківщини підприємство, яке виробляє полімерну продукцію

У межах робочої поїздки на Іршавщину відвідали релоковане підприємство НВО "Алекс Плант", яке перевезло свої виробничі потужності з Харківщини, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Голова ОВА Віктор Микита взяв під особистий контроль питання ремонту дороги між Іршавою та Білками

Дорога між Іршавою та Білками перебуває в жахливому стані. Тут досить щільний автомобільний трафік, тому виникла необхідність термінового ремонту дороги навіть попри те, що діють певні державні заборони на ремонти та будівництва доріг.

Угорщина надала підтримку родинам двох полеглих захисників з Мукачева

На жаль, на Закарпатті, як і в інших областях нашої країни, не минає жодного тижня без сумних звісток із фронту. Офіційних даних про кількість загиблих воїнів у війні проти окупанта влада не публікує, але наразі точно відомо про близько 20 жертв серед українських військових угорської національності або які мали угорське коріння.

Впродовж доби закарпатські прикордонники зупинили 14 порушників кордону

14 порушників кордону зупинили впродовж доби військовослужбовці Мукачівського та Чопського прикордонних загонів на Закарпатті.

Жителька Берегівщини намагалася вивезти до Угорщини 100-літній стародрук на угорськй мові

Стародрук про Французську революцію везли через українсько-угорський кордон потягом в дорожній валізі разом з особистими речами.

«Прем’єр-міністра» Гецка засуджено до 20 років позбавлення волі

За вказівкою спецслужб рф, зловмисник намагався створити передумови для розхитування суспільно-політичної ситуації в регіоні. Одним із його ключових завдань було створення та проголошення на території Закарпатської області псевдоутворення «Республіка Підкарпатська Русь».

На Закарпатті за перші три місяці 2023 року до відповідальності притягнуто 160 домашніх насильників

У співпраці зі співробітниками різних підрозділів поліції, мобільні групи реагування на випадки домашнього насильства   активно працюють над виявленням та попередженням будь-яких проявів жорстокого поводження в сім’ях. Впродовж трьох перших місяців поточного року правоохоронці зафіксували понад 800 таких правопорушень, понад 160 зловмисників притягнуто до відповідальності. Профілактична робота поліцейських із такими підопічними сім’ями триває.

На Ужгородському автовокзалі побили літнього мукачівця

Днями, під час несення служби на автовокзалі "Ужгород", патрульні помітили непритомного чоловіка із кров’яними ранами на обличчі, який лежав на землі.

Четверо українців намагалися підкупити прикордонників і виїхати за кордон

1000 доларів США за безперешкодний перетин держрубежу запропонував прикордонникам в пункті пропуску «Тиса» водій легковика «Renault» української реєстрації. Він сподівався, що за хабар його пасажиру дозволять виїхати до Угорщини попри сфальшовані документи. 25-річний хмельничанин надав на контроль витяг з розпорядження ОВА, відповідно до якого він прямував як волонтер за позашляховиком для потреб ЗСУ. Втім, у ході перевірки документів прикордонники встановили, що вони підроблені.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат