Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-01') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 3860, 20

Судитимуть російського агента за розпалювання антисемітських настроїв на Закарпатті

За матеріалами СБУ завершено досудове розслідування щодо мешканця Закарпаття, який за вказівкою агресора намагався дестабілізувати внутрішньо-політичну обстановку на заході України.

В Ужгороді автомайданчик АвтоЯрмарок є ідеальним місцем для продажу авто

Ви продаєте автомобіль? Автомайданчик АвтоЯрмарок з продажу автомобілів є ідеальним місцем для продажу авто!

На Тячівщині підприємство незаконно добувало гравій і влаштувало поруч сміттєзвалище

4 травня   між селами Дулово та Теребля Тячівського району працівники Державної екологічної інспекції у Закарпатській області виявили незаконний забір піщано-гравійної суміші з річки Теребля. І це незважаючи на заборону в зв’язку з нерестом риби.

В Ужгороді держпідприємство незаконно зрубало 350 дерев

У ході здійснення заходів, спрямованих на запобігання та виявлення правопорушень у сфері охорони та використання природних ресурсів працівники Державної екологічної інспекції у Закарпатській області під час обстеження виявили 350 пнів від зрубаних дерев на вул. Кримська-Великокам’яна в м. Ужгороді.

Відтепер водії вантажівок можуть реєструватися в електронну чергу для перетину кордону

Така послуга вже доступна на сайті echerha.gov.ua або в мобільному застосунку «єЧерга», повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

На Закарпатті відзначили Міжнародний день боротьби за права інвалідів

Нещодавно Україна разом зі світовою спільнотою відзначала Міжнародний день боротьби за права інвалідів, повідомляє голова ОВА Віктор Микита.

Громади Закарпатської області отримали ще 4 пасажирські автобуси від угорського Веспрема

Це вже друга партія транспорту, яка прибула на Закарпаття в межах пакета підтримки за попередньою домовленістю із заступником Міністра зовнішньої економіки та закордонних справ Угорщини, Парламентським державним секретарем Левенте Модьором, повідомив Віктор Микита - голова Закарпатської ОДА.

Судитимуть працівника лісгоспу за скоєння ДТП у стані алкогольного сп’яніння, в якій загинув пішохід

Закарпатська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо лісничого одного з лісомисливських господарств області за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху у стані алкогольного сп’яніння, що призвело до смерті потерпілого (ч. 3 ст. 286-1 КК України).

В Ужгороді відзначили День пам`яті та примирення і День перемоги над нацизмом

Сьогодні в обласному центрі Закарпаття відзначили День пам’яті та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

На Хустщині у ДТП загинули троє людей

Смертельна ДТП сталася 7 травня на автотрасі Мукачево-Рогатин біля села Боронява.

Президент Володимир Зеленський присвоїв звання Героя України полковнику з Закарпаття Сергію Сірченку

Сергій Сірченко більшу частину своєї військової служби проходив на Закарпатті у складі 128-ї ОГШБр. З перших днів війни на передовій брав участь у заходах зі стримування збройної агресії в Луганській і Донецькій областях з 2014 по 2018 роки, повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

В Ужгороді за сутинерство судитимуть 38-річну адміністраторку готелю

Ужгородська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно місцевої жительки за фактом втягнення кількох осіб у зайняття проституцією.

Мукачівця засудили до 9,6 років ув’язнення за розбійний напад на ювелірний магазин

Йдеться про подію, що трапилася в липні 2011 року в м. Берегове.

Мальтійська служба допомоги разом з «ОПОСЗ» відправили гумдопомогу ВПО з Мелітополя

Берегівська районна Мальтійська служба допомоги від початку війни в Україні отримала від угорських партнерів та донорів з інших країн гуманітарну підтримку на декілька тисяч тон.

У проблемному дворі в самому центрі Ужгорода почали ремонт аварійних сходів

Двір у самому серці Ужгорода на Корзо, 16 міг би стати прикрасою міста. Але насправді він знаходиться у критичному стані.

Сповідь щедрих літ

Саме так можна б назвати 48 книг письменника Юрія Шипа на форзацних світлинах вибраних творів у ювілейному виданні «П’ять презентів» (лірики, пісень, гумору, сатири і байок) з нагоди його вісімдесятиліття.

Трьох закарпатських ковалів, які виготовляли компактні печі для військових, забирають в армію

Мистецьке об'єднання "Шпор" припиняє діяльність. Про це повідомила відома закарпатська громадська діячка та краєзнавець Ліна Дєгтярьова.

Атака на Кремль

Війна зайшла в дуже гостру фазу. Суспільство накручували контрнаступом українських військ, але було зрозуміло, що цьому наступу повинно передувати знищення нашими вояками російських баз постачання пального та зброї. Тобто, спочатку ми повинні були знешкодити найближчі тили ворога.

З робочим візитом в області перебуває Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко

На порядку денному – питання сектору безпеки краю, нарада з керівниками регіональних підрозділів силового блоку, огляд роботи ситуаційно-аналітичного центру «Безпекове Закарпаття» та інше, повідомив голова ОВА Віктор Микита.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат