Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-01') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 3900, 20

Під час зустрічі із Папою Франциском українські біженці розповіли про допомогу Угорщини

Папа Римський Франциск під час свого триденного візиту в Угорщину зустрівся із хворими дітьми, десятками вірян, політиків, громадських та релігійних діячів.

Прикордонники полюють на ведмедів в Ужанському нацпарку?

В Ужанському національному природному парку звинувачують посадовців ДПСУ в незаконному полюванні на території парку. У свою чергу в ДПСУ ці звинувачення спростовують.

Закарпаття відвідала Президентка Словацької Республіки Зузана Чапутова

Віктор Микита - голова Закарпатської ОДА привітав лідерку сусідньої держави в Ужгороді й висловив слова щирої поваги і вдячності словацькому народу за підтримку України.

На Закарпатті планують збудувати 5-6 сортувальних станцій для сміття

«Сміттєве» питання на Закарпатті гостро стоїть вже не один рік. Полігони переповнені, а на берегах річок щороку виявляють нові стихійні сміттєзвалища, повідомляє перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

В Ужгороді відбувся забіг з перешкодами у рамках підготовки населення до національного спротиву

Сьогодні в Ужгороді вперше відбувся військово-патріотичний захід, спрямований на підтримку Закарпатського обласного центру підготовки населення до національного спротиву, про це повідомив голова ОВА Віктор Микита.

В Угорщині вручили відзнаки тим, хто робить вагомий внесок у підтримку українців

Голова Закарпатської ОВА вручив Подяку голові Загальних зборів Саболч-Сатмар-Берегської області Угорщини за допомогу, яку цей угорський регіон надає Україні

Місток допомоги. Демократична Спілка угорців України стала осередком допомоги та підтримки українців

Демократична Спілка угорців України з перших днів повномасштабної війни стала осередком, через який допомога угорців направлялась українцям, які рятувалися від війни та воїнам, які боронили країну на сході. Ця допомога не припинялася за цей час ні на день і тепер, більше ніж через рік після початку війни, у Спілці вирішили розповісти про цю допомогу.

Віктор Микита: Закарпаття — серед лідерів у країні за рівнем транскордонного співробітництва

У межах Міжнародного саміту міст та регіонів, який пройшов під егідою Конгресу регіональних та місцевих влад при Президентові України в Києві, голова Закарпатської ОВА Віктор Микита провів ряд важливих міжнародних зустрічей.

Чому нас блокують

Ця жорстока війна затягується. Це вигідно ворогу. Кремлівські щурі розуміють, що можуть нас добряче виснажити, а Захід просто замориться нам допомагати, бо там населення вже втомилося від нашої війни і від того, що через війну страждає добробут населення і в Європі та США.

В Ужгороді відбулася робоча нарада щодо затвердження генерального плану міста

Це питання через низку суб’єктивних та об’єктивних причин не могли вирішити роками. Саме тому обласний центр не має змогу формувати реальну стратегію розвитку, залучати інвестиції, розробляти плани територій тощо, повідомив голова ОВА Віктор Микита.

Пенсіонера з Хуста оштрафували на 850 грн за неправдивий виклик "швидкої"

В ніч з 26 на 27 квітня на лінію «103» надійшло повідомлення: у «жінки судоми». Бригада "екстренки" домчала до «хворої» за 8 (!!!) хвилин.

На Закарпатті судитимуть попа одного з храмів УПЦ МП за розпалювання релігійної ворожнечі

Закарпатська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо Дмитра Сидора попа   Хрестовоздвиженського собору в Ужгороді за фактом умисних дій, спрямованих на розпалювання релігійної ворожнечі та ненависті (ч. 1 ст. 161 КК України).

Під час реконструкції лікарні в Перечині директор підрядного товариства вкрав пів мільйона гривень

За погодження начальника Перечинського відділу Ужгородської окружної прокуратури директору товариства з обмеженою відповідальністю повідомлено про підозру у заволодінні чужим майном у великих розмірах та службовому підробленні.

Житель Берегівщини продавав кулемет, гранати та набої

Незаконний збут зброї та боєприпасів у воєнний час – на Берегівщині правоохоронці припинили злочинну діяльність місцевого жителя.

Єдиний Закарпатський банк продовжує штормити

Клієнти банку ще не встигли відійти від   резонансної новини про обшуки та вручення підозри попередньому Правлінню КОМІНВЕСТБАНКУ як Національний банк підготував чергового «ляпаса», визнавши Наглядову раду БАНКУ некомпетентною.

Будинок правління Ужанського комітату внесено до Державного реєстріу нерухомих пам’яток України

Ужгородська окружна прокуратура продовжує працювати над збереженням історичних і культурних пам’яток у місті. Зокрема, триває робота над забезпеченням умов для внесення Будинку правління Ужанського комітату, що на пл. Жупанатській, до Державного реєстру нерухомих пам’яток України.

На Виноградівщині поліція затримала вантажівку з нелегальною деревиною

26 квітня, під час патрулювання в місті Виноградів співробітники групи реагування патрульної поліції зупинили для перевірки вантажний автомобіль. Керував транспортним засобом 44-річний житель Вінницької області, який в закритому причепі перевозив понад пів сотні колод деревини породи «Дуб».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат