Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-01') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 3880, 20

Мукачівець виготовив та відправив на фронт понад сотню антидронових рушниць

Мукачівець Сергій Герасимюк близько року виготовляє антидронові рушниці, повідомляє Суспільне.

На Закарпатті створять мультимодальний термінал, який дозволить забезпечити транзит товарів до Європ

Через блокування українських портів окупантами та труднощі з експортом сільськогосподарської продукції морем потік перевезень перемістився на західні кордони країни, повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Майже чверть пенсіонерів на Закарпатті працює

Станом на 1 квітня поточного року на обліку в Головному управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області перебуває 254,6 тисяч пенсіонерів.

З вини кадастрового реєстратора на Тячівщині було незаконно приватизовано земельну ділянку площею 1,

Закарпатська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо державного кадастрового реєстратора одного з відділів ГУ Держгеокадастру в Закарпатській області за фактом службової недбалості, що спричинила тяжкі наслідки.

Сесія Ужгородської міської ради: додаткові кошти для благоустрою міста та інші важливі рішення

Весна таки прийшла до Ужгорода. Пізня, прохолодна, воєнна, але із солов’їними трелями, буйним цвітінням й, відповідно, великою кількістю туристів, які останніми днями буквально заполонили вулиці міста. Воно зустріло їх не тільки сакурами, магноліями й тюльпанами, а й активним прибиранням та впорядкуванням ужгородських вулиць, парків та скверів.

У Виноградові двоє місцевих раніше судимих жителів побили та пограбували жінку

Вчора, 3 травня, близько 16:10 на лінію «102» зателефонувала жителька села Мала Копаня Берегівського району. Жінка повідомила, що двоє невідомих чоловіків силою відібрали від неї особисті речі.

Посадовиця з Тячівщини, яка перебуває під слідством, продала 1,6 га державної землі

Закарпатська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо державного кадастрового реєстратора одного з відділів ГУ Держгеокадастру в Закарпатській області за фактом службової недбалості, що спричинила тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 367 КК України).

На Хустщині автомобіль на великій швидкості зіткнувся з деревом - водій загинув

Близько опівночі до Служби порятунку зателефонували очевидці й повідомили, що на автошляху між Хустом і Боронявом водій машини ВАЗ-21093 не впорався з керуванням і допустив лобове зіткнення з деревом, внаслідок чого загинув на місці.

На Закарпатті прокурори довели вину «смотрящого» та кримінального авторитета у ряді злочинів

За доводами Закарпатської обласної прокуратури до 13 років ув’язнення засуджено ужгородця, який у статусі «смотрящого» поширював злочинний вплив та організував вимагання неіснуючих боргів у громадян.

Прикордонники провели брифінг щодо появи інформацію про незаконне полювання і загибель тварини

3 травня у пресцентрі Закарпатської ОВА відбувся брифінг, у ході якого прикордонники Чопського загону висловили свою позицію щодо виявлення прикордонним нарядом тіла дикої тварини на ділянці відділення «Кам’яниця».

На Закарпатті перші 460 старшокласників пройшли заняття з вогневої підготовки

Віктор Микита - голова Закарпатської ОДА особисто взяв участь у навчаннях і разом зі школярами опанував базовий курс.

СБУ ліквідувала мережу ботоферм: працювали на розхитування обстановки в Україні

Кіберфахівці Служби безпеки викрили міжрегіональну мережу ботоферм, які поширювали дезінформацію для розхитування суспільно-політичної ситуації в Україні.

Нетверезий мукачівець лаявся на сусідів, потім кудався на поліцейських

1 травня, близько 23-ї години, патрульні отримали виклик на службовий планшет про порушення тиші на вулиці Ужгородській, в Мукачеві.

Закарпатка, повертаючись з Чехії, прихопила 160 айфонів

На митному посту «Малий Березний», що на кордоні зі Словаччиною, закарпатські митники упередили незаконне ввезення в Україну 160 айфонів в обхід декларування та оподаткування.

Прикордонники подадуть позов до суду на автора публікації щодо вбитої ведмедиці

Ми повідомляли, що в Ужанському нацпарку підозрюють прикордонників чопського загону в організації полювання на території парку та вбивства ведмедиці. У Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України повідомили, що Чопським прикордонним загоном буде подано позов до суду на автора публікації за наклеп.

На Тячівщині відремонтують дорогу між селами Буштино і Теребля

Підрядна організація розпочала роботи з укладання верхнього шару покриття на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення О 070603 Синевир-Колочава-Буштино на ділянці від смт Буштино у напрямку села Теребля, повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Правоохоронці викрили чоловіка й жінку, які переправляли ухилянтів через кордон потягом

42-річний чоловік та його 38-річна спільниця за 5500 євро з однієї особи забезпечували клієнтам безперешкодний перетин лінії кордону за допомогою пасажирського потягу міжнародного сполучення з відправкою із міста Чоп.

Судитимуть директора приватного підприємства за фактом незаконного видобування корисних копалин

Екологічна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо директора приватного підприємства за фактом незаконного видобування корисних копалин.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат