Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-01') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 3800, 20

Преосвященніший владика Ніл відзначає 50-річчя

Його життєвий шлях присвячений служінню людям, розвитку духовності серед громади, підтримці кожного, хто цього потребує, повідомляє заступник голови ОВА Василь Іванчо.

На автобусних зупинках Ужгорода розміcтили схему руху громадського транспорту

На 30 автобусних зупинках додатково розміщено схему руху громадського транспорту Ужгорода збільшеного формату, що допоможе пасажирам краще орієнтуватися в місті.

Між Закарпаттям і Австрією розвивається міжрегіональне співробітництво

Перша зупинка на шляху до Брюсселя – парламент Австрії, де сьогодні разом із Надзвичайним і Повноважним Послом в Республіці Австрія Василем Химинцем провели заплановану зустріч із депутатами різних партій Національної ради, повідомляє голова ОВА Віктор Микита.

Про “єЧергу” говорили в Ужгороді на українсько-словацькій зустрічі

  19 травня в приміщенні Закарпатської ОВА відбулась робоча міжнародна зустріч, з метою ознайомлення присутніх з роботою системи “єЧерга”, яка вже два тижні працює на всіх автомобільних пунктах пропуску в Україні. На зустрічі були присутні Генеральний консул Словацької Республіки в Ужгороді Павол Паніс, радник Міністра закордонних справ України Максим Куций, дипломати, керівництво Закарпатської ОВА, представники Управління Укртрансбезпеки, закарпатські митники, прикордонники та інші.

Закарпатські поліцейські знешкодили групу крадіїв-гастролерів: викрадене зловмисники ховали у автоши

Співробітники кримінальної поліції затримали групу зловмисників, які обкрадали помешкання громадян. Оперативники впіймали їх на території Київської області.

На Закарпатті розпочалася імунізація диких тварин

З 22 травня на території області буде проводитись весняна кампанії з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин шляхом розповсюдження приманок з вакциною.

Закарпатці можуть пройти навчання в обласному центрі підготовки населення до національного спротиву

Сьогодні разом зі спецпризначенцями відпрацювали окремі напрямки програми другого курсу підготовки населення до національного спротиву, який можна буде опанувати в Закарпатському обласному центрі підготовки населення до національного спротиву, повідомив голова ОВА Віктор Микита.

Закарпатські аграрії продовжують працювати на полях, дбаючи про продовольчу безпеку

Позаду вже посів зернобобових культур та картоплі, повідомляє заступник голови ОВА Василь Іванчо.

Виконком: автобуси, літні тераси та обмежувачі руху

В Ужгороді демонтують самовільно встановлені тимчасові споруди. Відповідне рішення ухвалено на черговому засіданні виконкому Ужгородської міськради 17 травня. Демонтують стовпчики, що розміщені без правовстановлюючих документів органу місцевого самоврядування, а саме:

В Ужгороді презентували нову книгу першого військового капелана

11 травня в ILKO GALLERY в Ужгороді з ініціативи Української академії лідерства відбулася презентація книги «Семенові зорі» Андрія Зелінського, першого військового капелана при штабі АТО (2014 р.), співзасновника Української академії лідерства, викладача УКУ, політолога, публіциста.

Брудні гроші

Скандальним вийшов цей тиждень. Мова не про фронт. Тут ми справляємося. Більше того, дає про себе знати надана Заходом військова техніка. Росіяни довго телилися і нарешті вирішили вдарити своїми гіперзвуковими «Кинджалами» по центрам прийняття рішень у Києві. Росіяни цими ракетами не могли нахвалитися, мовляв, у світі не існує зброї, яка могла б ці ракети збити.

Генконсульство Угорщини в Ужгороді доправило до Львівщини допомогу від угорських партнерів

Уже більше року Генеральне консульство Угорщини в місті Ужгород підтримує тісні стосунки з громадами Львівщини.

Суд залишив без змін вирок закарпатцям, які вбили двох іноземців

Вирок Ужгородського міськрайонно суду, за яким у 2020-му році трьох закарпатців було засуджено до довічного позбавлення волі за умисне вбивство громадян Індії, залишено без змін, - повідомляє пресслужба Ужгородського міськрайонного суду.

У КП "Міжнародний аеропорт "Ужгород" - новий керівник

Голова облради Володимир Чубірко підписав контракт із керівником міжнародного аеропорту «Ужгород».

В Ужгороді правоохоронці викрили два підпільних цеха із виробництва фальсифікованого алкоголю

На території Ужгорода викрито функціонування двох підпільних цехів із незаконного виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв. Реалізовувати їх планували під маркою відомого місцевого виробника.

Закарпаття отримало гуманітарну допомогу від української громади з Франції

Серед переданого – медикаменти, матраци, подушки та інші речі першої необхідності. Вантаж вагою 9 тонн спрямувала громадська асоціація «Дружба» з міста Сен-Назер, повідомив Віктор Микита - голова Закарпатської ОДА.

На всіх автомобільних пунктах пропуску в Україні працює електронна черга

Десять днів тому таку систему запровадили на кордонах у межах нашого регіону. З її роботою словацьку сторону детально ознайомили перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький, представники обласного Управління Укртрансбезпеки, закарпатські митники, прикордонники та інші.

Закарпатська поліція розкрила пограбування родини в Перечині

Зловмисник вночі пробрався у кімнату, де спали маленькі діти та затуляв їм рот, щоб не кричали.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат