Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-01') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 3720, 20

На Мукачівщині легковик зіткнувся з вантажівкою - водій легковика у важкому стані

6 червня о 18:35 до ДСНС надійшло повідомлення про ДТП за участю легкового автомобіля Daewoo Sens та вантажного Renault Midlum за адресою: Мукачівський район, Мукачівська тергромада, автошлях Н-09 Мукачево-Рогатин (між селами Горбок та Доробратово).

Засідання апеляційного суду щодо зґвалтування неповнолітньої на Закарпатті перенесли на серпень

У Закарпатському апеляційному суді відбулося перше засідання в межах розгляду апеляційних скарг на вирок Воловецького районного суду від 16 березня 2023 року щодо сексуального насильства над неповнолітньою (ч. 3 ст. 153 КК України).

Віктор Микита нагородив двох поліцейських, які повернулися з Бахмуту

5 травня до нас завітали земляки – поліцейські зведеного батальйону Національної поліції України «Захід», які прибули на Закарпаття після шести місяців безперервних запеклих боїв на Бахмутському напрямку, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

У Хусті відбувся традиційний Khust HalfMarathon

Сотні людей з різних регіонів країни в недільний ранок вийшли на старт разом зі своїми сім’ями та дітьми, щоб підтримати воїнів та маленького хлопчика Йосипа, який потребує реабілітації, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита. - Приємно відзначити, що кількість охочих долучитися до забігу щороку зростає. А цього разу учасників рекордно багато. І всі вони бігли назустріч перемозі.

Двох колишніх службових осіб Іршавського лісгоспу судитимуть через службову недбалість

Спеціалізована екологічна прокуратура Закарпатської обласної прокуратури скерувала до суду обвинувальні акти щодо двох колишніх працівників держпідприємства «Іршавське лісове господарство» – головного лісничого та начальника лісогосподарської дільниці – за фактами службової недбалості, що спричинила тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 367 КК України).

В Ужгороді вшанували пам’ять дітей, які загинули внаслідок збройної агресії росії

4 червня ми вшановуємо пам’ять дітей, які загинули внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти нашої країни, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита. - Тисячі українських дітей постраждали через цинічні й нелюдські дії окупантів, сотні були скалічені чи вбиті війною. Щодня ці цифри лише збільшуються.

Індустріальний парк на Тячівщині дозволить створити 1100 нових робочих місць

Сьогодні Уряд прийняв рішення про внесення до Реєстру ще одного індустріального парку, який функціонуватиме в Буштині Тячівського району. Він дозволить створити 1100 нових робочих місць для закарпатців і вимушених переселенців, повідомив Василь Іванчо - заступник голови Закарпатської ОВА.

ОПЗЖ намагається взяти реванш в Ужгороді

Як ми повідомляли, Секретар Ужгородської міськради Арсен Мелкумян написав заяву про складання повноважень. З його слів, заява була написана після того, як в раді деякі депутати почали збирати підписи за його відставку. Мелкумян дав зрозуміти: що не тримається посади і не хоче зайвого конфлікту в раді.

Харків’яни запрошують об’єднуватися в арт-просторі Боздоського парку

Наприкінці травня в Боздоському парку Ужгорода відкрив свій другий сезон арт-парк, ініціатором та натхненником якого є харків’янин Олександр Секирин. Його команда складається теж переважно з жителів Харкова, а також Ірпеня та Бучі. Ми поспілкувалися з паном Олександром після сезонної перерви, і ось що він розповів про арт-простір та про себе особисто як вимушеного переселенця.

Мукачівський Водоканал, який підняв тарифи на воду, неправомірно розтрачує кошти на придбання тракто

Як ми повідомляли, Мукачівський Водоканал підняв тарифи на водопостачання та водовідведення відразу на 100% з 29 грн до 59 грн за кубометр. Виконком це рішення підтримав одноголосно.

Втратили страх і сором

Коли ми кажемо, що війна нас об’єднала і зробила більш свідомими, то кажемо не про всіх. Можливо, у суспільстві стало більше співчуття до чужого горя. Та й то не завжди. Але певна солідарність та згуртованість явно панує лише серед простих людей. А от на верху діється щось дивне.

На Закарпатті вже 99 99 підприємств визнано критично важливими

Уже 99 підприємств, установ та організацій, які працюють на Закарпатті, визнали критично важливими для функціонування економіки й забезпечення життєдіяльності регіону, - повідомляє заступник голови ОВА Василь Іванчо. - Наша комісія продовжує і надалі засідати, розглядаючи заявки відповідно до визначених критеріїв.

В Ужгороді у шахтинському лісі облаштовують місцину для відпочинку

Продовжується робота з відновлення ужгородського саду в мкр-н Шахта, яку ми ініціювали разом з містянами, повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

За ґрати на 3 роки: вирок суду жителю Воловця, що ухилився від призову на військову службу

За публічного обвинувачення Воловецького відділу Мукачівської окружної прокуратури жителя Воловця засуджено до 3 років позбавлення волі за ухилення від призову на військову службу (ст. 336 КК України).

На Мукачівщині прокуратура через суд вимагає конфіскації земельних ділянок у громадян росії

Мукачівська окружна прокуратура звернулася до суду з позовами, в яких просить конфіскувати у громадян рф земельні ділянки, розташовані на території Мукачівської територіальної громади.

В Ужгороді тривають роботи з підвищення рівня доступності громадських просторів та будівель

На центральних пішохідних артеріях міста демонтують і замінюють бордюри, які блокували пересування людей з інвалідністю. Такі роботи проводять на шести вулицях із подальшим розширенням переліку місць, які потребують усунення барʼєрів, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Прикордонники викрили контрабандиста з чотирма безпілотниками

32-річного контрабандиста застали безпосередньо перед підготовкою безпілотників до вильоту. Місце злету правоохоронці виявили на околиці села в Берегівському районі, поблизу кордону з Угорщиною.

З приходом тепла на Закарпатті вже зафіксували 2 випадки укусу гадюки

Вони трапились у смт Воловець та Міжгір’я. Стан потерпілих задовільний, госпіталізації вони не потребували, - повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат