Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-01') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 3640, 20

Двох братів закарпатського нардепа Віктора Балоги затримала поліція Чехії

Павла Балогу та Івана Балогу затримала чеська поліція у одному з готелів.

Генпрокурор Костін підтвердив інформацію про затримання на хабарі співробітника прокуратури Закарпат

Як ми повідомляли, на Закарпатті перебуває Генпрокурор України Андрій Костін. 18 червня він в Ужгороді провів нараду з представниками правоохоронних структур західних областей.

На Закарпатті з робочим візитом перебуває генеральний прокурор Андрій Костін

Під час зустрічі обговорили питання безпекового сектору регіону, взаємодії прокуратури з іншими правоохоронними органами, силами оборони, обласною військовою адміністрацією та місцевим самоврядуванням, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

У Хусті добудують унікальний Палац правосуддя

Керівники області проінспектували будівництво Хустського районного суду.

У Хусті відкрили оновлене районне управління поліції

Разом із головою ОВА Віктором Микитою перебуваємо у робочій поїздці на Хустщині, - повідомляє перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький. - Одна з головних цілей – відкриття оновленого районного управління поліції після реконструкції.

Голова Закарпатської ОВА передав бійцям спецпідрозділу КОРД автомобіль підвищеної прохідності

Сьогодні разом із нашими друзями передали автомобіль підвищеної прохідності бійцям спецпідрозділу «КОРД» ГУ Національної поліції в Закарпатській області, - повідомив голова ОВА Віктор Микита.

Ще про «честь» деяких суддів

Ще 31 травня Закарпатський апеляційний суд з якогось дива скасував рішення Воловецького райсуду про поновлення на роботі незаконно звільненої головної медсестри Міжгірської райлікарні Наталії Маслей.

В Ужгороді керівники Кошицького аеропорту розповіли про допомогу для України

9 червня в Ужгород прибули керівники аеропорту словацького міста Кошице - заступник виконавчого директора Аеропорту Кошице Томаш Янчуш та головний менеджер з розвитку бізнесу Аеропорту Кошице Юрай Тот.

ЗМІ Угорщини розповіли про справжні причини заборони в'їзду до Євросоюзу родини Балог

Центральне видання Угорщини Модьор Немзет (Magyar Nemzet) розповіло про закарпатську сигаретну мафію та про роль у ній клану Балог.

На Закарпатті відбулися Конгресові слухання з питань розвитку транскордонного співробітництва

На порядку денному – обговорення положень проєкту Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення участі місцевого самоврядування у транскордонному співробітництві», - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Вода і зброя

Після вибуху на греблі Каховської ГЕС було багато прогнозів щодо можливої економічної та екологічної катастрофи. І ці прогнози, на жаль, починають збуватися.

Для закарпатських військових кредити на придбання житла стали безвідсотковими

Житло для наших захисників тепер значно доступніше, адже кредити, видані Ощадбанком у межах державної програми «єОселя» для них, – безвідсоткові, - повідомив заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо.

На Тячівщині проводять ремонт доріг місцевого значення

Відновлюють покриття і забезпечують проїзд на кількох напрямках, повідомив перший заступник голови ОВА   Мирослав Білецький.

На Закарпатті відзначили 100-річчя служби дільничних офіцерів поліції

Протягом ста років наші дільничні дбають про громадський спокій на вулицях населених пунктів Закарпаття, оберігають права та свободи людей, підтримують тісні зв‘язки і співпрацюють з населенням, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

На Ужгородщині відбувся Молодіжний форум Закарпаття

Ця знакова подія сигналізує нашій молоді та міжнародним партнерам про те, що попри війну в регіоні тривають процеси децентралізації й забезпечуються основні принципи демократії, в центрі яких – людина, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

На Мукачівщині ремонтують дорогу місцевого значення Горонда - Баркасово

Ремонти автошляхів області продовжуються, - повідомив заступник голови ОВА Василь Іванчо.

Закарпатку було засуджено до 12 років позбавлення волі за російську проаганду

Закарпатська обласна прокуратура в порядку спеціального судового розгляду довела вину уродженки Хуста у виправдовуванні, визнанні правомірною, запереченні збройної агресії рф проти України, глорифікації її учасників (ч. 2 ст. 436-2 КК України) та колабораційній діяльності (ч. 6 ст. 111-1 КК України).

Арсен Мелкумян: пішов з посади, бо маю власну позицію

Ще 18 травня тодішній секретар Ужгородської міськради Арсен Мелкумян написав заяву про складання повноважень. Він був ефективним секретарем, однак у раді почалися незрозумілі   чвари і, зрештою, Арсен Мелкумян прийняв рішення скласти повноваження і запропонував на посаду секретаря депутата Олександра Волосянського, який є найпродуктивнішим і найефективнішим депутатом ради.

На Закарпатті 23-річний молодик хотів перетнути кордон вилізши на загороджувальний паркан

Чоловік спробував перелізти через паркан, але був затриманий поліцією.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат