Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-01') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 3620, 20

Перший урожай на Закарпатті збиратимуть вже за місяць

Закарпаття завершило весняно-польові роботи. Повідомляється, що 2023 рокубуло засіяно майже 185 тисяч гектарів землі

У Рахові нетверезі молодики розбили вікна у кількох помешканнях та у районному будинку культури

22 червня, з 5:00 ранку до поліції Рахова почали надходити повідомлення від місцевих мешканців про пошкодження їхнього майна - парканів та вікон. Згодом повідомили і про виявлення пошкодженим вікно на місцевому будинку культури.

На Закарпатті поліція заблокувала черговий канал незаконного перетину кордону чоловіками призовного

Поліцейські встановили, що до організації такої незаконної діяльності причетний 49-річний місцевий житель. Провівши всі необхідні негласні заходи, міжвідомча група затримала зловмисника в лісистій місцевості неподалік лінії державного кордону України. Під час затримання зловмисник намагався втекти та сховатися, однак його оперативно впіймали правоохоронці.

На Закарпатті планують збільшувати пропускну спроможність основних пунктів пропуску

20 червня мав зустріч із людьми, які особисто спілкуються із міжнародними партнерами у пошуках інвестицій для розбудови нашої країни, - повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

Голова Закарпатської ОДА Віктор Микита перебуває з робочим візитом у Лондоні

За дорученням Президента Володимира Зеленського з робочою поїздкою перебуваю в Лондоні, де представляю Палату регіонів Конгресу місцевих та регіональних влад у межах Конференції з питань відновлення України (URC 2023), - повідомив голова ОВА Віктор Микита.

На Закарпатті ліквідовано черговий канал нелегального виїзду чоловіків призовного віку за кордон

У результаті слідчих та оперативних дій викрито двох організаторів нелегального трафіку. Ними виявилися двоє закарпатців, які налагодили механізм зарубіжних «поїздок» ухилянтів під виглядом осіб, непридатних до служби за станом здоров’я.

Трьох військових, який росія передала Угорщині, вдалося повернути в Україну

Сьогодні вдалося повернути трьох захисників, які проходили службу у військових формуваннях на Закарпатті, - повідомив голова ОВА Віктор Микита. - Військові захищали нашу незалежність у боях проти окупанта та близько року перебували в російському полоні.

Уродженка рф, яка мешкала в Хусті, виправдовувала в мережі дії російських військових

За даними спецслужби, у протиправній діяльності підозрюється уродженка рф – мешканка Хустського району. На власних сторінках у соцмережах, заборонених у нашій країні, вона виправдовувала дії російських військових та заперечувала збройну агресію рф проти України. Це підтвердила й ініційована Службою безпеки судово-лінгвістична експертиза.

Прикордонники затримали двох херсонців та вінничанина, які за 14 тис. дол. намагалися потрапити в Уг

Чергову спробу незаконного перетину держрубежу припинили сьогодні військовослужбовці відділу «Вилок» спільно з військовослужбовцями відділу «Мукачево».

Закарпаття продовжує підтримувати Херсонщину після російського теракту на Каховській ГЕС

Що вже зробили і над чим працюють зараз, в ефірі телемарафону розповів Віктор Микита - голова Закарпатської ОДА.

В Ужгороді імовірний наркоман почав жбурляти каміння у військового

Сьогоднi деякi iнтернет-ресурси Закарпаття поширили вiдео, яке супроводжувалось повiдомленнями про те, що в Ужгородi був скоєний напад на працiвника вiйськкомату. Цю iнформацiю спростував Ужгородський районний територiальний центр комплектування та соцiальної пiдтримки на своiй сторiнцi у Facebook.

Закарпатська фірма-перевізник займалася переправленням ухилянтів за кордон

На Закарпатті СБУ блокувала діяльність злочинної групи, яка спеціалізувалася на незаконному переправленні через державний кордон потенційних призовників.

Чиновник Рахівської міськрали заподіяв 2,2 млн грн збитків на будівництві реабілітаційно-оздоровчого

Як встановили оперативники управління стратегічних розслідувань нацполіції, у 2021 році міська рада проводила процедуру публічної закупівлі робіт з будівництва реабілітаційно-оздоровчого центру. Попри те, що пропозиція переможця не відповідала вимогам тендерної документації, з комерційною структурою уклали відповідний договір.

Дії екскерівника митного поста «Мукачево» призвели до понад 4 млн. грн збитків

Слідством встановлено, що під керівництвом підозрюваного його підлеглі працівники здійснили оборудку, за якою один із суб’єктів господарювання ухилився від сплати більше ніж 4 млн грн податків.

Медзаклади «первинки» можуть подати заявку на встановлення сонячних панелей

Заклади первинної медичної допомоги Закарпаття мають можливість покращити свій матеріально-технічний стан, оновити та модернізувати інфраструктуру завдяки реалізації спільного проєкту МОЗ та Світового банку «Зміцнення системи охорони здоров’я та збереження життя» (HEAL Ukraine). Про це повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

У Мукачеві водій маршрутки відмовився везти жінку з обмеженими можливостями

У Мукачеві свого часу закупили 20 автобусів марки «ISUZU» і ці автобуси спеціально пристосовані для перевезення пасажирів з обмеженими можливостями.

В Ужгороді правоохоронці припинили злочинну діяльність групи наркоторговців

П’ятьом ужгородцям повідомлено про підозру у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту та у збуті наркотичних засобів і психотропних речовин.

Мінітурнір з футболу в Ужгороді на День батька

18 червня в Боздоському парку відбувся мінітурнір з футболу.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат