Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-01') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 3580, 20

В Ужгороді горів меблевий магазин

Подія сталася на вул. О. Заньковецької в Ужгороді. На гасіння пожежі залучалося сім одиниць основної та спеціальної техніки.

Голова Закарпатської ОВА до Дня Конституції нагородив Закарпатських військових

Разом із колегами в День Конституції України нагородили наших захисників, які героїчно боронять рідну землю від окупанта та крок за кроком звільняють українські території, повідомив голова ОВА Віктор Микита. - Саме вони є гарантом майбутнього країни, нашого народу, вони захищають права і свободи, визначені Конституцією.

В Мукачеві харків’янин побив перехожого за зауваження про мову (ВІДЕО)

Це сталося 11 червня. Поліцейські отримали виклик про бійку на вулиці Духновича.

Між Закарпатською ОВА та ГУНП підписано угоду про співпрацю

Сьогодні разом із начальником поліції Закарпаття – генералом поліції третього рангу Ярославом Колесником підписали угоду про співпрацю між ОВА та обласним ГУНП, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Керівник автошколи у Тячеві та посадовиця МВС брали хабарі за складання іспиту на водійські права

За процесуального керівництва Мукачівської окружної прокуратури у Тячеві в.о. керівника автошколи та адміністраторці місцевого територіального сервісного центру МВС повідомлено про підозру.

На Закарпатті контрабандист намагався провезти через кордон сигарети, обробивши їх парфумами

Оброблені парфумами контрабандні сигарети, «винюхали» інспектори-пошуківці на митному посту «Дякове» - повідомляє Закарпатська митниця.

Голова Закарпатської ОВА привітав колектив Закарпатської митниці з професійним святом

В умовах воєнного стану митниця стала однією з ключових державних структур, на яку також було покладено критично важливі завдання щодо прийому гуманітарних вантажів від країн-партнерів, транзиту сільськогосподарської продукції та наповнення державного бюджету, котрий забезпечує Сили оборони України, повідомив Голова ОВА Віктор Микита.

Проблиск світла серед хаосу: Культурний опір в Ужгороді під час війни

Воєнні конфлікти завжди вносять корективи у соціокультурний ландшафт, але мешканці Ужгорода проявили неймовірну стійкість та рішучість.

Освітньо-культурний простір «Дерево мого життя» в Ужгороді

Студенти 1 курсу УжНУ відвідали психологічно-ресурсний, освітньо-культурний простір «Дерево мого життя»

В Ужгороді ініціюють назвати одну з вулиць пам'яті юнаків, який розстріляли росіяни в Бердянську

Сьогодні на сесії Ужгородської міськради депутат Арсен Мелкумян ініціював назвати одну з вулиць Ужгорода в честь героїв-підлітків з Бердянська.

В Ужгороді відкрили пам'ятний знак, присвячений Чеській революції 1968 року

Ювілейний пам’ятний знак, присвячений учасникам антикомуністичної революції 1968 року в Чехословацькій Республіці, відкрили в Ужгороді

У жителя Іршави вилучили зброю та вибухівку

Співробітники відділення поліції №1 у м. Іршава отримали інформацію, що у приїжджого на Закарпаття 46-річного чоловіка в будинку, де він проживає, зберігаються заборонені речовини. Зібравши достатньо речових доказів та отримавши ухвалу суду, вчора, 26 червня, слідчо-оперативна група провела обшук у помешканні підозрюваного.

В Ужгороді на одержанні хабаря викрили співробітника райвідділу філії ДУ «Центр пробації»

За процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури співробітнику Ужгородського районного відділу філії ДУ «Центр пробації» повідомлено про підозру у проханні та одержанні неправомірної вигоди за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 368 КК України).

У Свалявському морзі стався вибух

26 червня до ДСНС Закарпаття надійшло повідомлення про руйнування конструкцій будівлі моргу Свалявської МЛ за адресою: м. Свалява, вул. Незалежності.

Сімейна компанія впливового чиновника з Хуста отримала від міськради 15,5 млн грн

Приватна компанія колишнього заступника мера Хуста і керівника місцевого водоканалу Романа Щербана отримала 15,5 млн грн від Хустської міськради. Коли Щербан почав робити кар’єру чиновника у міськраді, він офіційно вийшов із засновників ПП «С-Проект», але, як з’ясували НГЛ, залишив компанію під наглядом своєї сестри.

На Тячівщині виявили підпільний цех з незаконного пошиття одягу в промислових масштабах

На Тячівщині правоохоронці викрили підпільний цех з виробництва одягу відомих українських та закордонних брендів.

На Закарпатті затримано місцевого жителя, який намагався продати у країну ЄС дитину за 25 тис. дол.

За процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури при продажі малолітньої дитини на територію Європейського Союзу викрито мешканця Закарпаття. Йому повідомлено про підозру у вчиненні закінченого замаху на торгівлю людьми з метою експлуатації за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 15 ч. 3 ст. 149 КК України).

Бездомним тваринам в Ужгороді робитимуть щеплення від сказу

З 3 по 14 липня в Ужгород працюватиме мобiльна команда мiжнародного благодiйного фонду “FOUR PAWS International”. Про це повiдомила Ужгородська мiська рада.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат