Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-01') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 3500, 20

Віктор Микита в Брюсселі обговорював з партнерами проєкт обласного центру реабілітації військових

Під час відрядження до Бельгії в брюссельському офісі концерну Philips разом з міжнародними партнерами та представниками консалтингової компанії Schuman Associates обговорили питання оптимізації роботи, ефективного менеджменту, механізмів і напрямків співпраці, фінансування й можливої донорської підтримки в реалізації проєкту обласного центру реабілітації військовослужбовців, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

«Минай» переміг «Хуст» у товариському матчі

Підопічні Володимира Шарана здобули свою першу перемогу у контрольних матчах поточним літом. Після нічиєї з «Металістом» та поразки від «Дніпра-1» минайці перемогли першоліговий «Хуст».

У Мукачеві поліція затримала підозрюваного у розбещенні 8-річної дитини

Поліцейські Мукачева затримали чоловіка, який підозрюється у вчиненні розпусних дій відносно малолітньої дівчини.

На Закарпатті викрито підприємця, який на ремонті доріг привласнив 9,5 млн. грн бюджетних коштів

На Закарпатті поліція заблокувала схему незаконного виведення та привласнення державних коштів, яка була пов’язана з ремонтом автомобільних доріг.

Закарпатський стронгмен переміг на міжнародному турнірі в Литві

У литовському курортному місті Бірштонас відбувся міжнародний турнір, який зібрав стронгменів з Литви, Латвії та України

Хто віддавав зброю?

Російські ракети бомбили Львів. Зовсім поруч від нас. Є руйнування, загиблі та поранені. Здавалося б, Львів так далеко від лінії фронту, але російські «Калібри» пройшли всю нашу систему ППО і влучили в цілі. Ці ракети мають дальність польоту 2500 кілометрів і спокійно сягають будь якої точки України.

Аеропорт Ужгорода придбав трактор в Білорусі, бо не заборонено

Через державну систему закупівель з початку повномасштабного вторгнення проведено кілька угод з придбанням техніки походженням з країни-агресорки. Схема офіційно легальна, тож найстрашніше, що можна отримати за купівлю білоруського трактора — штраф від аудиторів.

На Закарпатті прикордонники допомагають виявляти рубки, видобуток корисних копалин, стихійні звалища

На Закарпатті в рамках здійснення посиленої охорони держрубежу прикордонники активно залучають відомчу пілотовану та безпілотну авіацію.

За минулу добу на Закарпатті прикордонники затримали 11 ухилянтів, які намагались перейти кордон

Впродовж минулої доби на Закарпатті прикордонники ЛИШЕ Мукачівського загону у результаті припинення восьми спроб порушення кордону, затримали   одинадцять чоловіків призовного віку, які намагались незаконно перетнути держрубіж.

Судитимуть експосадовця Ужгородської міськради за розтрату майже 1,3 млн грн новорічної ілюмінації

Закарпатська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо колишнього директора Департаменту міського господарства Ужгородської міської ради та його пособника – засновника підрядного товариства.

Судитимуть держреєстратора, яка продала в Ужгороді земельну ділянку площею 1,4 Га

Нещодавно слідчі Головного управління Нацполіції в Закарпатській області викрили черговий факт незаконного виведення земельної ділянки з комунальної у приватну власність. Йдеться про відрізок землі, площею 1,4 га, що розташований неподалік Боздоського мосту на Слов’янській набережній.

Закарпатські правоохоронці затримали на Львівщині злочинців, які обкрадали квартири в Ужгороді

4 липня на лінію «102» надійшло повідомлення від ужгородця, який заявив про крадіжку з його квартири цінних речей, дороговартісних прикрас та грошових коштів у сумі майже 25 тисяч доларів.

Судитимуть начальника управління Ужгородської міськради, обвинуваченого у фальсифікації документів

Закарпатська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно начальника управліня Ужгородської міської ради Олега Боршовського за фактом внесення завідомо неправдивих відомостей до офіційних документів.

Поблизу Ужгорода сталася пожежа на вугільному складі - згоріло 4 тони продукції

Подія сталася 6 червня в селі Баранинці. Осередок пожежі виявили охоронці та одразу повідомили рятувальників.

З Ужгородського кар’єру витягли тіло потопельника, який потонув напередодні

Чергова жертва найглибшої водойми Ужгорода - Радванського кар'єру.

На війні вже загинуло 24 етнічних угорців Закарпаття

Родина полеглого героя Володимира Сатмарі отримала допомогу від Угорщини

На Говерлі блискавка вбила двох людей

Трагедія сталася сьогодні на горі Говерла

Угорщина надала безпрецедентну в своїй історії гуманітарну допомогу

Уже майже півтора роки триває російсько-українська війна, з початку якої свою батьківщину покинуло 8 мільйонів українців, а ще шість знайшли прихисток у віддалених від лінії фронту регіонах країни.

Ужгородець постане перед судом за масову підробку документів

Ужгородська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо місцевого жителя за фактом   підроблення офіційних документів, печаток, штампів і бланків підприємств за попередньою змовою групою осіб.

У Берегівському районі вандал пошкодив могили захисників

Це сталося у селі Тросник, на Виноградівщині.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат