Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-01') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 3440, 20

Минай у товариському матчі впевнено переміг Кривбас

Відбувся товариський матч між Минаєм і Кривбасом. Рахунок зустрічі 4:1 на користь закарпатської команди.

Голова Закарпатської ОВА зустрівся в Києві з головою СБУ

Під час поїздки в Київ робочу зустріч провели Віктор Микита та Василь Малюк. На порядку денному – безпековий сектор Закарпаття та оперативна обстановка в зоні відповідальності обласної військової адміністрації, повідомляє голова ОВА Віктор Микита.

Обласні керівники зустрілися з румунськими партнерами на чолі з Послом Румунії в Україні

В Ужгороді відбулася важлива зустріч з нашими румунськими партнерами на чолі з Надзвичайним і Повноважним Послом Румунії в Україні Александру Віктором Мікулою, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

На відпочинок до Румунії відправили 25 закарпатських дітей, батьки яких воюють на фронті

Сьогодні разом із головою обласної ради Володимиром Чубірком, Надзвичайним і Повноважним Послом Румунії в Україні Александру Віктором Мікулою та представниками організації New Strategy Center відправили на відпочинок до Констанци 25 закарпатських дітей, батьки яких захищають незалежність України на фронті, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

За добу прикордонники Мукачівського загону затримали 15 чоловіків призовного віку

Найбільшу групу осіб затримали сьогодні прикордонники відділу «Косино» у результаті реалізації інформації, наданої співробітниками оперативно-розшукового відділу загону. Дев’ять чоловіків близько 4-ї години ранку прибули у прикордоння з метою подальшого незаконного перетину кордону з Угорщиною.   Усі вони виявилися жителями Закарпаття.

В Ужгороді відкрили меморіальну дошку відомому академіку Отто Шпенику

Меморіальну дошку відомому науковцю Отто Шпенику відкрили в фойє Інституту електронної фізики в Ужгороді.

На Мукачівщині пасажирський автобус   зіштовхнувся з автомобілем і перекинувся в кювет

ДТП сталася на трасі Мукачево-Рогатин поблизу села Верхній Коропець.

Уряд Угорщини підтримує спортивне життя на Закарпатті (ВІДЕО)

Угорські спортивні дипломати, головний радник міністра Зовнішньої економіки та закордонних справ Угорщини Даніел Дюрта та радник міністра Міклош Гор-Надь зустрілися з керівниками спортивних організацій Закарпаття та очільниками Закарпатського угорського інституту ім. Ференца Ракоці ІІ.

Діти патрульних поліцейських Закарпаття поїхали в Угорщину на відпочинок

Діти закарпатських поліцейських поїхали на відпочинок в Угорщину. Головним чином це діти тих поліцейських, які брали участь у бойових діях на сході України.

На Виноградівщині двоє чоловіків отримали великі опіки, коли спалахнув басейн який вони чистили

Днями на лінію «103» зателефонував чоловік з Виноградівщини і повідомив про опіки у двох працівників, що облаштовували його басейн. Вже за 6 хвилин медики швидкої прибули на місце події. Про це інформує Закарпатський територiальний центр екстреної медичної допомоги у Фейсбуці.

На Закарпатті перевірили якість пального на кількох АЗС – відібрані зразки відповідають нормам

Уже кілька років в області діє робоча група, яка реагує на звернення краян та можливі порушення, - повідомив заступник голови ОВА Василь Іванчо.

Голова Закарпатської ОВА Віктор Микита перебуває з робочою поїздкою у Києві

Сьогодні в столиці провів зустріч із віцепрем'єр-міністром з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій – міністром цифрової трансформації України Михайлом Федоровим та міністром освіти і науки Оксеном Лісовим, - повідомив Віктор Микита.

Троє українців призовного віку намагалися виїхати за кордон з підробленими документами

Впродовж минулої доби військовослужбовці Чопського загону затримали трьох громадян України, що намагалися потрапити до країн ЄС у незаконний спосіб. Двоє з них прямували до Угорщини, ще один - до Словаччини.

Депутати Ужгородської міськради затвердили нових заступників мера міста

На сьогоднішньому засіданні сесії Ужгородської міської ради за поданням Богдана Андріїва депутати проголосували за призначення заступників міського голови.

На ПП Ужгород виявили підроблені документи на вантажівку - транспорт конфіскували

На митному посту «Ужгород-вантажний», що на українсько-словацькому кордоні, вилучили вантажівку, вартістю понад півмільйона гривень.

В Ужгороді горів житловий будинок

Пожежа сталася ввечері 13 липня, по вул. Мукачівській.

На Тячівщині виявили потопельника

13 липня ДСНС повідомили про виявлення тіла ймовірного потопельника за адресою: Тячівський район, Солотвинська тергромада, с. Н.Апша, р. Апшиця.

У Києві затримали наркодилера з Мукачева із кілограмом кокаїну

Поліція Києва викрила постачальника кокаїну - це раніше судимий 52-річний уродженець Мукачева. Під час обшуку його автомобіля «Ауді» вилучили вшитий у водійське сидіння пакунок з кокаїном.

Закарпатські фахівці оцінюють масштаби руйнувань на Херсонщині

У Чорнобаївці на Херсонщині працюють 6 інженерів та архітекторів із Закарпаття. Вони обстежують будівлі після підтоплень внаслідок підриву Каховської ГЕС. На допомогу їм найближчими днями поїдуть ще 12 фахівців з нашого краю, повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Минай та Хуст провели чергові товариські матчі

Суперниками закарпатських клубів були предстаdники Прем'єр-ліги. В результаті Хуст у Середньому був розгромлений Кривбасом, а Минай на своєму стадіоні поступився львівському Руху.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат