Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-01') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 3380, 20

Ігровий автобус Мальтійської служби милосердя відвідав біблійний табір у Берегові

Ігровий автобус Мальтійської служби милосердя відвідав біблійний табір. Слова Ісуса Христа: „Я – дорога, правда і життя!” – стали девізом релігійного табору римо-католицької парафії м. Берегово, який днями відбувся у паломницькому центрі імені Ференца Пастора.

Допомога Закарпатській єпархії ПЦУ від Мальтійської служби допомоги

Берегівський районний відділ Мальтійської служби допомоги у співпраці з генеральним консульством Угорщини в місті Ужгород передали Закарпатській єпархії Православної церкви України майже дві тонни харчів і гігієнічних засобів.

В Ужгороді провели в останню путь Анатолія Тегзу, одного з командирів Карпатської Січі

Сьогодні в Ужгороді разом із громадою попрощалися з нашим побратимом, командиром тактичної групи Карпатської Січі Анатолієм «Варваром» Тегзою, який героїчно загинув у бою проти окупантів, захищаючи незалежність України на Бахмутському напрямку, повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

МВС оголосило в розшук міського голову Рахова

Віктора Медведя підозрюють в розтраті майна і підробці документів. У той же час заступника мера Рахова підозрюють у привласненні 2,2 млн грн грантових коштів.

Арсен Мелкумян: «Проблемні питання не треба замовчувати – їх треба озвучувати і вирішувати»

У соцмережах висловлюється думка, що представники закарпатського політикуму, в тому числі від «Слуги народу», зникли з політичного горизонту, їх не видно і не чути в інформаційному просторі. Голова фракції президентської партії   в Ужгородській міській раді Арсен Мелкумян одним із перших написав заяву за власним бажанням про складання повноважень секретаря Ужгородської міської ради через внутрішні інтриги, як він тоді прокоментував. Поцікавилися, чим займаєтеся тепер, що в пріоритеті?

На Закарпатті розпочалися навчання населення до національного спротиву

Закарпатський обласний центр підготовки населення до національного спротиву розпочав навчання першого курсу слухачів у всіх шести районах краю, - повідомив голова ОВА Віктор Микита.

ФК Минай та Хуст зіграли товариські матчі з Металістом та Металургом

Минай та Хуст завершують підготовку до нового сезону.

На Закарпатті заборонили відвідувати ліси

Щоб запобігти масовим загорянням в екосистемах Закарпаття, Рада оборони області прийняла рішення в умовах воєнного стану заборонити відвідувати ліси і в’їжджати до них на транспортних засобах та іншій самохідній техніці (крім транзитних шляхів). Про це інформують у Закарпатській ОДА.

І. Завидняк: До 1 вересня усі заклади освіти Ужгорода мають бути готові розпочати навчальний процес

До 1 вересня усі заклади освіти мають бути готові розпочати навчальний процес у повному обсязі зі залученням усієї наявної навчальної бази.

Завершується поточний ремонт мостового переходу в селі Березово Хустського району

Про це повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Віктор Микита зустрівся із нашими партнерами – членами палати Бундесрату ФРН

Сьогодні в межах роботи Палати регіонів Конгрес місцевих та регіональних влад в онлайн-форматі провели планову зустріч із Хайке Рааб, Державним секретарем, представником землі Рейнланд-Пфальц при федеральному уряді, та Конрадом Клеменсом, Державним секретарем, представником Вільної землі Саксонія при федеральному уряді, - повідомив голова ОВА Віктор Микита.

Закарпаття перевиконує обласний бюджет на 40 млн грн

Про це у ході засідання постійної комісії Закарпатської обласної ради з питань бюджету повідомив директор Департаменту фінансів Закарпатської ОВА Петро Лазар.

В Ужгороді підірвали трубу котельні колишнього м'ясокомбінату (ВІДЕО)

Як і анонсувала міська влада, сьогодні піротехніки підірвали трубу котельні колишнього м'ясокомбінату на вулиці Грушевського в Ужгороді

З початку року музеї та нацпарки Закарпаття відвідали понад 300 тисяч туристів

В Управлінні туризму ОВА оприлюднили статистику відвідування туристами музеїв та нацпарків на Закарпатті

В Ужгороді опівдні будуть вибухи

В Ужгородській міськраді попередили ужгородців про вибухи

Угорщина продовжує безпрецедентну гуманітарну акцію допомоги Україні

Уже майже півтора року триває незламна угорська підтримка України

Розпочався ремонт дороги місцевого значення Свалява - Липча

Розпочався ремонт дороги місцевого значення на ще одному проблемному напрямку. Ідеться про автошлях О 071002 Свалява – Довге – Липча, - повідомляє перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

В Ужгороді обговорили створення європейського хабу з пожежогасіння на базі аеропорту «Ужгород»

Провели робочу зустріч із заступником міністра МВС Василем Тетерею і начальником Управління авіації та поліції на воді Національної поліції Сергієм Науменком, повідомив голова ОВА Віктор Микита.

Як робиться винна пробка: цікаві факти

Пробка - це кірковий матеріал, отриманий із пробкового дуба. Виріб призначений для закупорювання шийки винної пляшки. Це зовнішня поверхня кори двох різних видів дуба, що виростають у Середземномор'ї та Піренейському регіоні. Кору збирають, коли дереву виповнюється 20 років, потім кожні 9 років. Продуктивне життя рослини становить у середньому 150 років.
Сотоподібна структура сповнена порожніх комірок, що робить виріб дуже легким. Воно відмінно підходить для закупорювання пляшок у заводських та домашніх умовах.

У Перечині контрабандисти переховували сигарети на пошті

Співробітники Держбюро розслідувань отримали інформацію про можливе незаконне переміщення сигарет до однієї з країн Євросоюзу.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат