Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-01') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 3340, 20

Генеральне консульство Угорщини в м. Ужгород передало генератор ліцею на Івано-Франківщині

Генеральне консульство Угорщини в місті Ужгород вже неодноразово доставляла різного роду допомогу за межі Закарпатської області.

У будинку контрабандиста із Великого Березного виявили 1800 пачок сигарет і квадрокоптер

Правоохоронці провели в Ужгородському районі слідчі дії за чотирма адресами можливого незаконного зберігання підакцизних та контрафактних тютюнових виробів. Фігуранти кримінального провадження потрапляли раніше у поле зору оперативників як такі, які, ймовірно, займалися незаконною реалізацією підакцизних товарів.

За підтримки МЗС Угорщини на Закарпатті відпочивають діти з прифронтових регіонів

Як і минулого року, так і цього літа Міністерство зовнішньої економіки та закордонних справ Угорщини фінансує відпочинок на Закарпатті для тих дітей, які проживають у прифронтових регіонах, або чиї близькі загинули під час виконання службового обов’язку.

На Закарпатті конфісковано земельні ділянки, якими «володіли» громадяни рф

За матеріалами Управління Служби безпеки України в Закарпатській області, суд задовольнив позов прокуратури стосовно конфіскації земельних наділів сільськогосподарського призначення, які належали громадянам рф. Це зроблено з метою недопущення незаконного володіння українськими землями.

Угорщина організувала безкоштовний відпочинок для 400 дітей з Запоріжжя

Свого часу голова Закарпатської ОВА Віктор Микита звернувся до представників угорського уряду з проханням знайти можливість для відпочинку та оздоровлення дітей та їх батьків з прифронтового Запоріжжя

На Рахівщині в горах отруїлися п'ятеро туристів

Надзвичайна подія сталася вчора вночі на Рахівщині

На Закарпатті тепер можна отримати відстрочку онлайн

Підписати контракт із ЗСУ чи отримати відстрочку. Все це на Закарпатті тепер можна робити онлайн завдяки інформаційно-довідковому порталу.

Держекоінспекція виявила в Ужгородському парку поблизу Закарпатської ОВА вирубку дерев

У результаті проведення заходів щодо запобігання правопорушень природоохоронного законодавства працівники Державної екологічної інспекції у Закарпатській області встановили, що в центрі м. Ужгорода на об’єкті садово-паркового мистецтва поблизу Закарпатської обласної військової   адміністрації та поблизу площі Б. Хмельницького було скоєно рубку 8 дерев різних порід. Завдані збитки складають   2,8 мільйонів гривень.

Віктор Микита: Ми довели, що, об’єднавшись, можемо долати будь-які виклики

За останні 48 годин виконано колосальний обсяг робіт, який відновить звичний ритм життя наших громад та гостей Закарпаття, котрі для поїздок і подорожей обирають основні дорожні артерії краю, - повідомляє голова ОВА Віктор Микита.

Переправа для легкового транспорту через Тересву розпочала роботу

Зранку провів засідання оперативного штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на місці облаштування переправ через річку Тересва, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Закарпатці можуть взяти участь у конкурсі Програми транскордонного співробітництва Польща – Україна

Закарпатці можуть податися на перший конкурс проєктних пропозицій Програми транскордонного співробітництва Польща – Україна 2021-2027 рр. до 31 серпня 2023 року.

У Великому Березному сталася стрілянина за участі заступника голови ОТГ

Сьогодні у Великому Березному стався конфлікт між заступником голови Великоберезнянської ОТГ Владиславом Пильником та місцевим мешканцем Іваном Керецманом.

Віктор Микита: Після встановлення переправи для легковиків, почали облаштовувати і для вантажівок

Після встановлення тимчасової переправи для легкових автомобілів через річку Тересва з комплекту ТММ-3М1 невідкладно розпочали роботи з облаштування ще однієї для вантажівок, - повідомив голова ОВА Віктор Микита.

На Закарпатті на р. Тересва завершили монтаж важкого механізованого мосту

Зараз триває тестування на його пропускну спроможність. У найкоротші терміни планують запустити через нього рух легкового транспорту, - повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Закарпаття власним коштом побудує сміттєпереробний завод

Про це повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита в інтерв'ю Укрінформу

В старих корпусах Ужгородської лікарні побудують реабілітаційний центр для воїнів

На території Ужгородської міської клінічної лікарні є семиповерховий закинутий корпус, який реконструюють під реабілітаційний центр для воїнів

Угорські волонтери допомогли облаштувати гуманітарний штаб у Виноградові

Під час війни кожна ініціатива, яка покликана допомагати, є похвальною.

Угорська фармацевтична компанія BERES передала Закарпаттю вітаміни на 760 тисяч грн

В Ужгороді біля будівлі обласної влади відбулася передача чергового гуманітарного вантажу від Угорщини

Наборы для детского творчества

Наборы для детского творчества

Популярні матеріали для виготовлення свічок

Популярні матеріали для виготовлення свічок

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат