Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-30') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 3280, 20

На пропускному пункті Ужгород митники серед «гуманітарки» виявили мотоцикл

Повертаючись із Чехії через міжнародний пункт пропуску «Ужгород – Вишнє-Нємецьке», що на кордоні зі Словаччиною, 28-річний івано-франківець намагався завезти на митну територію України мотоцикл марки «BMW» в обхід декларування та оподаткування.

ДБР повідомило про підозру закарпатським правоохоронцям, які переправляли ухилянтів через кордон

Працівники ДБР повідомили про підозру учасникам злочинної групи, які організували незаконне переправлення чоловіків призовного віку через кордон на Закарпатті.

У голови Закарпатської обласної прокуратури новий заступник

Наказом Офісу Генерального прокурора на посаду заступника керівника Закарпатської обласної прокуратури призначено Максима Горковенка. Сьогодні очільник обласної прокуратури Анатолій Ковальчук представив його колективу.

Прокуратура проводить масштабні обшуки у військкоматах по всій Україні в тому числі й на Закарпатті

За процесуального керівництва прокурорів Офісу Генерального прокурора здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактами організації ухилення від призову на військову службу під час мобілізації.

На Закарпатті викрито злочинну групу, яка обікрала відомого українського футболіста на 500 тис. дол.

За процесуального керівництва прокурорів Офісу Генерального прокурора двом учасникам злочинної групи повідомлено про підозру за фактом викрадення чужого майна.

На Закарпатті судитимуть ділків, які продавали фальсифіковану побутову хімію

Прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо трьох жителів Берегівського району за фактом незаконного використання знаків для товарів, що завдало матеріальної шкоди в особливо великому розмірі.

На Закарпатті показник готовності теплового господарства до опалювального сезону становить 65,1%

Закарпаття активно готується до опалювального сезону 2023-2024 рр. Станом на початок серпня показник готовності теплового господарства становить 65,1%, повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Голова Закарпатської ОВА Віктор Микита зустрівся в Ужгороді з послом України в Республіці Куба

Сьогодні з робочим візитом на Закарпатті перебуває Надзвичайний і Повноважний Посол України в Республіці Куба Ірина Костюк, - повідомив голова ОВА Віктор Микита.

Трьох закарпатських рекетирів судитимуть за жорстокі знущання над людьми

Скеровано до суду обвинувальний акт стосовно організованої злочинної групи у складі трьох мешканців Мукачева за фактом незаконного позбавлення волі людини, незаконного поводження зі зброєю, грабежу, розбою, вимагання, незаконного заволодіння транспортним засобом та шахрайства.

Міклош Шолтес: Угорщина – надійна опора для України

«Місця для проживання, фінансова допомога, навчання, безкоштовні медичні послуги – цим, та ще багато іншим допомагає Угорщина тим українцям, які рятуючись від війни прибули до сусідньої країни» – наголосив угорський держскретар, голова Національної гуманітарної ради Угорщини Міклош Шолтес.

На конкурсі Міні Міс України 2023 берегівчанка Пиринець Кароліна здобула титул Міні Топ-Модель 2023

У місті Тернопіль З 1-го по 5 червня відбувся 24-й національний фестиваль моди і таланту «Міні Міс & Містер Україна 2023.

На Закарпатті за підозрою у одержанні хабаря затримали голову військово-лікарської комісії

Правоохоронці задокументували на вчиненні злочину у сфері службової діяльності голову військово-лікарської комісії при одному з територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки у регіоні.

Будівельники з Буштинської ТГ працюватимуть на відбудові у Великій Олександрівці, що на Херсонщині

Працівники селищної ради Буштинської ТГ упродовж тижня працюватимуть у Великій Олександрівці на Херсонщині в межах реалізації президентської ініціативи «Пліч-о-пліч». Про це повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Діти з України відвідали Угорський парламент

Під час свого перебування на оздоровленні в Угорщині діти з Запоріжжя відвідали Будапешт, де на запрошення Речниці української національної меншини в парламенті Угорщини Ліліани Грекси завітали і до парламенту.

Військова прокуратура перевірить госпіталь у Мукачеві

Скандал виник у військовому госпіталі в Мукачеві

У Воловці п'яний чоловік стріляв з бойового пістолету

До поліції Воловця звернулася місцева мешканка і розповіла, що чула звуки пострілів із зброї.

Автомобільного проїзду до Синевирського озера наразі немає

Почався ремонт дороги від нижнього паркувального майданчика і до самого озера Синевир

На Тячівщині у ставку виявили тіло чоловіка

31 липня до Служби порятунку надійшло повідомлення про утоплення у місцевому ставку мешканця с. Середнє Водяне, 1987 року народження.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат