Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-30') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 3200, 20

Баранинська сільрада замовила улюбленому ФОПу ремонти доріг та благоустрій футбольного поля на 300 т

Баранинська сільська рада Ужгородського району Закарпатської області 4 серпня замовила ФОП Савіцький Андрій Васильович ремонти доріг та благоустрій футбольного поля на загальну суму 295 тис. грн.

Віктор Микита у Києві взяв участь у зустрічі голів ОВА, де обговорили реформу харчування в регіонах

Під час робочої поїздки на Київщину разом з очільниками інших областей узяли участь у партнерській зустрічі під головуванням заступника керівника Офісу Президента Олексія Кулеби, темою якої стало обговорення особливостей реформи харчування в регіонах, - повідомив голова ОВА Віктор Микита.

Поблизу Ужгорода екологічні інспектори виявили несанкціоновані смітники

У ході проведення заходів із запобігання та виявлення екологічних порушень працівники Державної екологічної інспекції в Закарпатській області на околиці м. Ужгорода виявили несанкціоновані сміттєзвалища в результаті роботи якого   навколишньому природному середовищу завдано збитки, а саме забруднення ґрунтів, водних ресурсів та атмосферного повітря. Дана діяльність є грубим порушенням природоохоронного законодавства.

На пропускному пункті Ужгород у мікроавтобусі закарпатця виявили 550 електронних сигарет

Сьогодні вночі прикордонники Чопського загону виявили у пункті пропуску «Ужгород» партію електронних сигарет, які потай від контролю намагалися ввезти в Україну. З кермом мікроавтобуса «Mercedes Sprinter» української реєстрації перебував 27-річний житель Закарпаття.

На Мукачівщині під колесами авто загинув пішохід

Смертельна ДТП сталася сьогодні вночі неподалік Ракошина. Про смерть чоловіка поліцію повідомили лікарі.

Вночі в Ужгороді сталася бійка між водіями - одного водія госпіталізовано (ВІДЕО)

Близько 23.30 на Боздоському мосту по вулиці Баб'яка сталася бійка між водіями.

Апеляційний суд скасував умовний вирок двом ґвалтівникам школярки на Воловеччині

Двоє старшокласників зґвалтували школярку у селі Верхні Ворота на Воловеччині. Сам процес знімали на відео, яке потім поширювали в школі.

Голова Закарпатської ОВА Віктор Микита відбув з робочою поїздкою до Києва

У столиці відбудеться нарада голів ОВА, також Віктор Микита буде домагатися скорішого початку будівництва тимчасового мосту через Тересву.

В Ужгороді мають бути вулиці Чендея, Скунця та Креміня

Таку ініціативу запропонував депутат Ужгородської міської ради Арсен Мелкумян за підтримки однопартійців Валентина Штефаня та Федора Шандора.

На Закарпатті зафіксовано землетрус

За 10 кілометрів від Ужгорода зафіксовано землетрус

На Закарпатті СБУ оголосила про підозру ще одній шанувальниці «русского міра»

У протиправній діяльності підозрюється 56-річна мешканка Ужгородського району. В соціальній мережі Facebook жінка репостила російську пропаганду та кремлівські наративи про війну в Україні.

На Закарпатті 37% працевлаштованих переселенців працюють у сфері переробної промисловості

Закарпатський обласний центр зайнятості продовжує розгляд заяв від роботодавців на отримання компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні.

Житель Запорізької області, який мешкає в Ужгороді, ошукав жінку з Полтавщини на 115 тисяч гривень

До кіберполіції із заявою звернулася жінка з Полтавської області. Вона повідомила, що після телефонної розмови зі співробітником банку, з її рахунку зникла велика сума заощаджень.

Закарпатські дорожники проводять ремонти автошляхів на Мукачівщині, Берегівщині та Тячівщині

Дорожники відновлюють покриття та ліквідовують ямковість у кількох районах Закарпаття, - повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

В Ужгороді напередодні професійного свята відзначили закарпатських лікарів

Напередодні професійного свята Василь Іванчо - заступник голови Закарпатської ОВА відзначив лікарів та працівників ветеринарної медицини ГУ Держпродспоживслужби в Закарпатській області.

Діти із Сумщини завдяки угорському співфінансуванню відпочивають у Карпатах

Завдяки спільній угорсько-українській фінансовій підтримці діти з прифронтових регіонів України можуть відпочити у Карпатах, а саме на Івано-Франківщині, в одному з комплексів села Красноїлля, який було відновлено за підтримки угорської Екуменічної служби допомоги.

Президент Угорщини підписала агреман про призначення Федора Шандора послом України в Угорщині

«У відповідь на ваш запит можу підтвердити, що Президент Угорщини підписала агреман про призначення Федора Шандора на посаду надзвичайного та уповноваженого посла України в Угорщині» – зазначено у відповіді президентської резиденції Палацу Шандора на звернення угорської газети «Magyar Nemzet», опублікованого 8-го серпня.

Угорсько-українська ТПП відправить три вантажівки з питною водою до регіону Каховської дамби

Угорсько-українська торгово-промислова палата відправить близько 25 000 пляшок питної води до регіону підірваної Каховської дамби в Дніпропетровській області.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат