Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-30') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 3160, 20

Розпочалися роботи зі зведення тимчасового мосту через річку Тересва з пропускною здатністю до 40 т

Необхідне обладнання та конструкції вже доставили до місця будівництва.

Держекоінспекція Закарпаття викрила кар’єр з неймовірними збитками

14 серпня працівники Державної екологічної інспекції у Закарпатській області у ході здійснення заходів на території Мукачівського району   виявили незаконне видобування корисних копалин державного значення (пісковика придатного для виробництва будівельного щебеню) в промислових масштабах на земельних ділянках, які згідно кадастрових номерів перебувають у власності Закарпатської обласної військової   адміністрації, а право постійного користування належить ДП «Ліси України».

До Дня Незалежності України 6,3 тисячі закарпатців отримають грошову допомогу

Ветеранам війни, учасникам бойових дій, жертвам нацистських переслідувань, громадянам, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, та деяким іншим категоріям осіб передбачена разова грошова допомога до Дня Незалежності України.

На Закарпатті планують відремонтувати місцеву дорогу в гірському селищі за 0,6 мільярда гривень

Про це стало відомо з оголошення про відкриті торги на сайті Прозоро, передає Укрінформ.

Цьогоріч суд виніс вердикт за митні правопорушення на суму майже 65 млн гривень

Упродовж 7 місяців 2023 року Закарпатська митниця розглянула 201 справу про порушення митних правил. За їх результатами - в 197 випадках прийнято рішення про накладення адміністративних стягнень у вигляді штрафів на 27,1 млн грн. Наразі вже стягнуто 6,7 млн грн.

На Закарпатті викрили ще одного чоловіка, який продавав автомобілі, що були ввезені для армії

На Закарпатті викрито ще одну схему завезення автомобілів з гуманітарною метою для потреб збройних сил, але потім продавалися.

До кінця 2023 року на Закарпатті з’явиться вісім ЦНАПів

ЦНАПи – інструмент, котрий дозволяє населенню отримувати в громадах низку важливих послуг. Тому підтримка в їх функціонуванні та сприянні у відкритті нових – одне із завдань обласної влади, - повідомляє заступник голови ОВА Василь Іванчо.

На ветеранському чемпіонаті світу з орієнтування закарпатські спортсмени здобули дві медалі

Дві медалі вибороли у першому номері програми чемпіонату світу серед майстрів закарпатські ветерани спортивного орієнтування.

На Тячівщині жінка отримала сильні опіки тіла

Неприємна пригода трапилася в селі Тячівка на Тячівщині

На Закарпатті знову зафіксували землетрус

Близько 16-ї години у вівторок на Закарпатті було зафіксовано підземні поштовхи.

На Тячівщині 19-річного юнака вкусила гадюка

Ця пригода сталася на полонині Підпула на Тячівщині

Щеплення проти сказу можна зробити в будь-якій ветеринарній установі, а в державній – безкоштовно

Сказ – це невиліковне вірусне захворювання, яким людина може заразитися від диких або домашніх тварин. Найбільш ефективним способом профілактики сказу є вакцинація. Всупереч домислам це абсолютно безпечно та не впливає на ріст і розвиток тварини.

15 років ув’язнення отримав житель Берегова, який вбив матір та знайому

Закарпатська обласна прокуратура в апеляційному суді відстояла покарання у виді 15 років ув’язнення для мешканця Берегова. Його засуджено за вбивство двох осіб та крадіжку.

Опікуна бабусі та 26-річного підлітка викрили у спробі перетину українсько-угорського кордону

Дві спроби незаконного перетину держрубежу громадянами України призовного віку виявили на кордоні з Угорщиною.

На Закарпатті правоохоронці виявили незаконну закупівлю послуг на 8,4 млн грн

Співробітники Територіального управління Бюро економічної безпеки у Закарпатській області проаналізували договори однієї із селищних рад області та встановили порушення процедури закупівель. Для упередження незаконної закупівлі за бюджетні кошти, аналітики рекомендували органу місцевого самоврядування розірвати договори.

Мукачівець, що умисно ухилився від служби в ЗСУ, отримав вирок – 3 роки за ґратами

Прокурор Мукачівської окружної прокуратури в суді довів вину місцевого жителя в ухиленні від призову на військову службу під час мобілізації в особливий період. Чоловіку призначили покарання у виді 3-х років ув’язнення.

Закарпатські митники виявили у жителя Івано-Франківщини старовинні монети 18-19 ст (ФОТО)

На пропускному пункті "Дякове", що на кордоні з Румунією, закарпатські митники завадили незаконному вивезенню старовинних монет до Англії, датованих 18-19 століттями.

ОТП-банк підтримав оздоровлення українських дітей з прифронтових регіонів

Завдяки ОТП-Банку та Угорсько-українській торговельно-промисловій палаті на оздоровлення до Угорщини змогли поїхати діти, які проживають в прифронтових регіонах нашої країни.

У Виноградівській та Хустській лікарнях невдовзі з’являться реабілітаційні відділення

Сьогодні відвідали Виноградівську   лікарню та Хустську лікарню імені Віцинського, - повідомляє перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький. - Нашою головною метою є створення у кожному кластерному медичному закладі реабілітаційного відділення.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат