Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-30') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 3140, 20

33-й Закарпатській мехбригаді передали лазне-пральний комплекс і системи Starlink

Продовжуємо підтримувати наших бійців, які героїчно захищають країну від окупантів у найгарячіших точках фронту, - повідомив голова ОВА Віктор Микита.

На міжнародній конференції Держекоінспекція Закарпаття підняла   болючу проблему Солотвина

17 серпня у с. Яноші Берегівського району відбулася заключна міжнародна конференція проекту «Екологічна оцінка можливостей відновлення природних ресурсів у Солотвино з метою запобігання подальшому забрудненню басейну Верхньої Тиси через підготовку комплексної системи моніторингу РЕВІТАЛ 1».

В Ужгороді молодики побили сонячні панелі на одному з приватних будинків

16 серпня ужгородські патрульні отримали виклик про пошкодження майна, на вулиці Закарпатській.

Громади України та Румунії стають ближчими

15 серпня український уряд схвалив проєкт угоди з Румунією про створення нового пункту перетину кордону – біля села Біла Церква над Тисою, - повідомив голова ОВА Віктор Микита.

САП просить суд призначити ексголові Рахункової палати Пацкану 4 роки позбавлення волі — ЦПК

САП просить суд призначити ексголові Рахункової палати Пацкану 4 роки позбавлення волі — ЦПК

На Тячівщині збудували житло для переселенців, котрі працюватимуть на переміщеному підприємстві

Під час робочого візиту на Тячівщину оглянули обʼєкт, де зводять помешкання для працівників релокованих підприємств, - повідомляє голова ОВА Віктор Микита.

Благодійний фонд Виноградів знову відвідав   літніх людей

Благодійний фонд «Виноградів» знову відвідав   літніх людей, яких війна пригнала у закарпатські Великі Ком’яти аж із Макіївки Донецької області.  

Поліцейські встановили та затримали вбивцю мукачівського лікаря

15 серпня на транспортному мосту по вулиці Баб'яка в Ужгороді автомобіль Фольксваген "підрізав" автомобіль Шкода.

Мовний табір з вивчення угорської як іноземної мови у Мукачеві

У Мукачеві, в Угорському домі ім. Мігая Мункачі для дітей віком 7-ми – 16-ти років вже вдруге організували денний мовний табір, під час якого молодь мала можливість удосконалити володіння угорською мовою та збагатити свій словниковий запас.

Суд звільнив від відповідальності депутата Закарпатської облради

Вищий антикорупційний суд звільнив від кримінальної відповідальності депутата Закарпатської обласної ради від політичної партії «КМКС Партія угорців України» Пейтера Чабу у зв'язку з дійовим каяттям.

Керівник Держекоінспекції Михайло Банк підписав меморандум про співпрацю з БЕБ Закарпаття

Державна екологічна інспекція у Закарпатській області продовжує активно співпрацювати з громадськістю, установами та громадськими організаціями, які зацікавлені у покращенні екологічної ситуації у нашому краї.

Помер постраждалий в дорожньому конфлікті в Ужгороді Іван Турок

Чоловік помер сьогодні в 7:45 ранку в реаніцмації Ужгородської центральної міської клінічної лікарні після 6 діб у комі і серйозної травми голови. В чоловіка до цього вже були травми голови і в черепі була металева пластина, - повідомив Віталій Глагола.

Мешканця Хуста, який напідпитку побив пенсіонерку до смерті, засудили до 7 років ув’язнення

За публічного обвинувачення прокурора Хустської окружної прокуратури місцевого мешканця засудили до 7 років позбавлення волі за нанесення тяжких тілесних ушкоджень пенсіонерці, від яких та померла (ч. 2 ст. 121 КК України).

На Закарпатті відкриють ще один пункт пропуску на кордоні з Румунією

Український уряд схвалив проєкт угоди між Кабінетом міністрів України та урядом Румунії про відкриття нового міжнародного пункту пропуску через українсько-румунський державний кордон. Він має з’явитися між населеними пунктами Біла Церква (Україна) та Сігету Мармацієй (Румунія), які розділяє річка Тиса.

Скільки солі має Тереблянське соляне родовище?

Після попередніх геологічних досліджень та апробації Тереблянського соляного родовища у 2015 році зафіксовано, що воно має запаси кам'яної солі обсягом 15,5 млн тонн за категорією С1 і 505,4 млн тонн із невизначеним промисловим значенням за категорією С2, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Судитимуть мешканку Ужгородщини, яка поширювала російську пропаганду

Слідчі Управління Служби безпеки України в Закарпатській області завершили досудове розслідування стосовно мешканки Ужгородського району, яка в соціальній мережі Facebook репостила російську пропаганду та кремлівські наративи про війну в Україні.

Закарпаття повертається на європейський ринок солі, як один з основних постачальників

Під час візиту на Тячівщину відвідали Тереблянське соляне родовище, де зараз тривають роботи з видобутку солі, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат